Chrisxxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Say0ttp_X2U Ναρκωτικά είναι ο πούστης. Aσε και γω είχα κολλήσει μια εποχη με αυτόν.
gatokoritso Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Λέω τρίτη σήμερα θα έχει world party!!!ανοίγω τη tv κ πετυχαίνω το Λαζόπουλο σε φάση θεατράκι....και το world party στις 11.αντε περίμενε τώρα να τελειώσει ο βλακας....ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΡΕ ΠΆΡΑ ΤΈΤΑΡΤΟ ΕΊΝΑΙ!!!
katiepie Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Λέω τρίτη σήμερα θα έχει world party!!!ανοίγω τη tv κ πετυχαίνω το Λαζόπουλο σε φάση θεατράκι....και το world party στις 11.αντε περίμενε τώρα να τελειώσει ο βλακας....ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΡΕ ΠΆΡΑ ΤΈΤΑΡΤΟ ΕΊΝΑΙ!!! χα χα κλαίω... εγώ εθίστηκα με το vikings ρε να σας πω όταν γυρνάτε σπίτι μετά τη δουλειά τι σκατά κάνετε να σας φύγει η ένταση της ημέρας; δε γίνεται να βρυκολακιάζω όποτε κοιμάμαι σπίτι μου ούτε να χαπακώνω xozal...
gatokoritso Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 <p>Τι ειναι το Γουορλντ πάρτυ; </p> Βάλε στις 11 alpha και θα δεις. @katiepie ξεκινά με mmmm beer και άσε τα χαπια 1
katiepie Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Ενα ζεστο μπανιο βοηθαει . δε βοηθάει, ούτε το χλιαρό κρύο ντάξει δεν κάνω τέτοιες υποχωρήσεις... @katiepie ξεκινά με mmmm beer και άσε τα χαπια με mmmm beer θα γίνω φακλάνα, δε θέλω και πολύ με το θυρεοειδή
thomasG4 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 χα χα κλαίω... εγώ εθίστηκα με το vikings ρε να σας πω όταν γυρνάτε σπίτι μετά τη δουλειά τι σκατά κάνετε να σας φύγει η ένταση της ημέρας; δε γίνεται να βρυκολακιάζω όποτε κοιμάμαι σπίτι μου ούτε να χαπακώνω xozal... Κάνεις ένα ζεστό μπάνιο όπως είπε ο gtr, μετά βάζεις ακουστικά κλείνεις τα μάτια και ακούς αυτό: Εγγυημένα αποτέλεσματα. 1
katiepie Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Κάνεις ένα ζεστό μπάνιο όπως είπε ο gtr, μετά βάζεις ακουστικά κλείνεις τα μάτια και ακούς αυτό: Εγγυημένα αποτέλεσματα. μασάζ πότε μου κάνουν όμως; εκεί ναι κοιμάμαι... 1
gatokoritso Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 με mmmm beer θα γίνω φακλάνα, δε θέλω και πολύ με το θυρεοειδή That sucks...ok τοτε δοκίμασε κάνα παιχνίδι στο πσ . εμένα αυτό με χαλαρώνει πολύ...ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ. ΣΑΝ ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΊΣ ΌΛΗ ΤΗΝ ΥΦΉΛΙΟ... 1
linkin Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Say0ttp_X2U Ναρκωτικά είναι ο πούστης. Τι στον _οτσο λεει για βασιλοπουλα?
thomasG4 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 μασάζ πότε μου κάνουν όμως; εκεί ναι κοιμάμαι... Ε μη τα θες και όλα δικά σου... 1
Chrisxxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 χα χα κλαίω... εγώ εθίστηκα με το vikings ρε να σας πω όταν γυρνάτε σπίτι μετά τη δουλειά τι σκατά κάνετε να σας φύγει η ένταση της ημέρας; δε γίνεται να βρυκολακιάζω όποτε κοιμάμαι σπίτι μου ούτε να χαπακώνω xozal... Καλο το Λαγκερθακι; Τι στον _οτσο λεει για βασιλοπουλα? Εσυ είσαι νέος. Στο 5' το καλό https://www.youtube.com/watch?v=HfWMx5MgvFw 1
mary Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δε τολμαω να πατησω play. Το νιωθω. Θα χασω 5λεπτο απο τη ζωη μου...... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις