Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μανα μου με τα εχει πρηξει. Σκατοπουλα χεζουν στο μπαλκονι εδω και 2 βδομαδες και με το ζορι ξεκολλάνε απο το το πλακάκι οι κουτσουλιες. Τη περασμενη βδομαδα ηταν σα να επεσε βομβα! :eek:

Κρεμασα κατι cd που χα για πεταμα αλλά και παλι υπαρχουν κατι μικρες κουτσουλιες.

Υπαρχει κανα άλλο καλο κολπο;; Μηπως θελει σε συγκεκριμενο υψος να κρεμαστει το cd?

Χλωροφόρμιο.

πέρα απ την πλάκα δε νιώθουν, τα διώχνουμε,χτυπάμε aircondition βάζουμε cd τίποτα.

την πρώτη χρονιά είχαν κάνει φωλιά σε μια γλάστρα, έκαναν μικρά γέμισε το μπαλκόνι κάτι τεράστια πλακουτσωτά παράσιτα που είχαν ε και όταν ξανάκαναν φωλιά τη χαλάσαμε 1 2 τπτ ε πέταξε ο πατέρας μου τα αυγά όταν έκαναν γιατι δεεε. 

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Η μανα μου με τα εχει πρηξει. Σκατοπουλα χεζουν στο μπαλκονι εδω και 2 βδομαδες και με το ζορι ξεκολλάνε απο το το πλακάκι οι κουτσουλιες. Τη περασμενη βδομαδα ηταν σα να επεσε βομβα!  :eek:

Κρεμασα κατι cd που χα για πεταμα αλλά και παλι υπαρχουν κατι μικρες κουτσουλιες.

Υπαρχει κανα άλλο καλο κολπο;; Μηπως θελει σε συγκεκριμενο υψος να κρεμαστει το cd?

πρέπει να είναι αυθεντικό. Μη βάλεις όμως πάριο γιατί θα έρθουν και οι γλάροι. Βάλε τα άπαντα της φωτεινής δαρρα να φυγουν και οι κατσαριδες.

( πηγη http://www.comedylab.gr/videos?c=94 )

• Like 10
  • Moderators
Δημοσ.

Όχι ρε παιδια cd στα μπαλκόνια. Αφενος δεν κανει απολύτως τιποτα, αφετέρου δεν το λες και εξαιρετικά ομορφο αισθητικα.

Δημοσ.

Φτιαξε κατι που να θυμιζει κουκουβαγια. Με λιγο χαρτι και εφημεριδα μπορεις να το κανεις ευκολα, βαψτο μαυρο κολλησε και δυο ματια και στερεωσε το καπου στο μπαλκονι .

Δημοσ.

Ε ρε παιδια το εχω δει και σε άλλα μπαλκονια οποτε υπεθεσα πως κανει δουλεια. :( Αλλά σκατουλες τελικά....

Δημοσ.

υπαρχουν κατι σπρει/υγρα μαρυ1 , βεβαια δεν ξερω ποσο οικολογικα ειναι (μην πεθαινεις και εσυ φαση)

γουγκλαρε γιατι ειμαι απο το κινητο.

• Like 1
Δημοσ.

Χλωροφόρμιο.

πέρα απ την πλάκα δε νιώθουν, τα διώχνουμε,χτυπάμε aircondition βάζουμε cd τίποτα.

την πρώτη χρονιά είχαν κάνει φωλιά σε μια γλάστρα, έκαναν μικρά γέμισε το μπαλκόνι κάτι τεράστια πλακουτσωτά παράσιτα που είχαν ε και όταν ξανάκαναν φωλιά τη χαλάσαμε 1 2 τπτ ε πέταξε ο πατέρας μου τα αυγά όταν έκαναν γιατι δεεε. 

http://www.insomnia.gr/topic/414306-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CE%B5-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%89-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%B9/page-144

Δημοσ.

Τα cd κανουν δουλεια με τα περιστερια κυριως .

Ε δε κανουν ουτε με τα περιστερια!

Θα τα βγαλω.....

Δημοσ.

ναι κι εγώ έτσι μόνο που τα παράσιτα δεν τα δες; ήταν όταν ψιλομεγάλωσαν, έριξα μια τσιρίδα και απ ότι μας είπαν στο πετσοπ κολλάνε κάτι στον άνθρωπο (δεν έδωσα σημασία ήταν ήδη σιχαμένα). αν βρω πικ θα σου δείξω..

Δημοσ.

Αναρωτιόμουν αν κανει ζέστη ή αν ψηνομαι απο τον πυρετό.

Δόξα τον θεό ειναι το δευτερο.

Σπερες

• Like 3
Δημοσ.

το πρωί που ειχα πάει Πάτρα βλέπω μια κωλάρα και λεω που πας μαλακα , που πας ? σπιτι πας? μη πας ρε , πάνε για κανα καφέ
αρχίδια δεν την παλευα με τρεις ώρες ύπνο για να πάω πρωι μην σκάσει ζέστη κ ιδρώσω μεσα απ τη ζώνη κ τις γάζες κ με κανα 30ρι cm θεμα στην κοιλιά, δε κάνει λεω , πάρε λεωφορείο λεω . Κει μέσα γινόταν τσι πουτάνας το κάγκελο ,χωρίς να σκεφτώ κάτι ούτε να χαζέψω, τέντα ο φίλος
δεν έχω ντροπες να κρύβομαι , τον καμαρώνω 

με τα πολλά ήρθε κ έκατσε ενα καλό γκομενάκι δίπλα μου οπως γίνεται συνήθως αλλα ηταν αμύχανη φάση γιατι είχε σκαλώσει κ κοίταζε το φιλο κ τίναζε τα μαλλιά της κάθε 5 sec
τώρα τι λεω , να πάρω τηλέφωνο να γίνει καμια φάση τώρα που δε κάνει να γαμήσ να σπάσουν τιποτα ράμματα γιατι αμα καθόταν δεν ειχε δε μπορώ.

αρχίδια τιποτα , τον ηρέμισα με κακές σκέψεις
πάω για κούρεμα κ με κούρεψε μια άλλη κομμώτρια λίγο μικρότερη μου αλλα αντί να με κουρέψει όπως η άλλες είχε φάει ενα σκάλομαι λες και μ έκανε μασάζ στο μαλλί εκτός οτι με κοίταζε σκαλωμένα απ τον καθρέφτη κ έσκαγε γελάκια και ρε πουστη αυτό το πράγμα ειναι σα το κουμπιμ, μη με κάνεις μασάζ στο μαλλίμ κ το τραβάς, dont do it!  τέντα πάλι ο φίλος

έχω μια πρόχειρη που κονόμισα τελευταία κ την κρατάω backup για αγαμίες , ειναι ποιότητα εξωτερικά αλλα εσωτερικά χάος ,
ενα test drive only, safety first, κ αλλάζω κ αριθμό.

δε περνάνε οι μέρες :-(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...