Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Δε φανταζόμουν ότι θα ενδιαφερόταν γυναίκα.Αμάν κ συ,μη γίνεσαι τόσο λυσάρα

Στο θέμα μας τώρα γιατί η στάθμιση γίνεται άνα χώρα.Τι μαγικό έχει η κάθε χώρα?Τι συμβαίνει στη περίπτωση του Καναδά κ γιατί?

Δημοσ.

Δλδ μια φορά πάω να εκτροχιάσω το οφ τόπικ σε κάτι εκτός γκέι θεματολογίας κ όλοι με γράφουν.

Να αυτομπαναριστώ?

Δημοσ.

Ένα μεγάλο Χ σήμερα στα σαμαράκια στην Πυλαία. Οι υπόλοιπες μισές μερίδες τι έγιναν; Πως χάλασε έτσι αυτό το μαγαζί;

Λολ, γενικα απορω με οσους πηγαιναν στο μαγαζι χρονια τωρα. ΠΟΛΥ μετριο απο ολες τις αποψεις.

Δημοσ.

Ας μαζευτεί το κοινό μου.Μετά οι δόξες κ οι τιμές.

Η πιο σημαντική ερώτηση είδα δε μου έγινε....

Ποιά είναι λοιπόν η μέση ετήσια θερμοκρασία της Παλαιόχωρας.Όποιος το βρει του πασάρω την αδερφή μου (1.88 γκομενάρα ,26 Μαίων,ζεί και εργάζεται στο L.A και έκανε επαγγελματικό μόντελινγκ στη εφηβεία της-τρου στόρυ).

και σταματησε γτ εγινε σαν αγγουρι πια.

Δημοσ.

Λολ, γενικα απορω με οσους πηγαιναν στο μαγαζι χρονια τωρα. ΠΟΛΥ μετριο απο ολες τις αποψεις.

Φίλε παλιά ήταν πολύ δυνατό, ειδικά πριν μετακομίσει. Πλέον έχεις δίκιο και ακούω εναλλακτικές για ψαροκατάσταση.

Δημοσ.

μπαίνω στο ινσομνια και διαβάζω το πρώτο θέμα που βγάζει στο μπλα μπλα, τον τίτλο δηλαδή μόνο

"αγορά φουρνάκι... ποιο;"

γελάω γιατί θυμήθηκα την ατάκα ενός παιδιού απο δω μέσα όταν του είπα οτι "γράφω βλακείες στο ινσομνια" μου λέει

"άσε ρε! εδώ διαβάζεις τον άλλον γράφει τίτλο καταστράφηκα!!! και μπαίνεις να διαβάσεις το θέμα και μιλάει για το χάλια κουρεμά του"

Δημοσ.

Ψαρι ψάρι η μεζεδακια? Μου αρεσει πολυ το "Ανθεων" στην βαφοπουλου[??? νομιζω ετσι λεγεται]. Μαζευει λιγο μεγαλο κοσμο και ειναι ψιλοχυμα αλλα εχει ωραια πραγματακια και καλουτσικες τιμες.

Επισης παλια πηγαιναμε σε ενα κοντα στο ποσειδωνειο αλλα τωρα μου διαφευγει το ονομα του, ΓΑΜΑΤΟ μυδοπιλαφο και καλο ψαρι.

Για εξτριμ καταστασεις 7 θαλα$$ε$...

Δημοσ.

Φίλε παλιά ήταν πολύ δυνατό, ειδικά πριν μετακομίσει. Πλέον έχεις δίκιο και ακούω εναλλακτικές για ψαροκατάσταση.

Χωρις να ειναι κατι το τρομερο προτείνω http://www.tavernoxoros.gr/#p=t4292 κατω απο τα λουλουδαδικα, πλεον έχει και φρεσκα ψαρια, περα απο τα κατεψυγμένα που εφερνε παλιοτερα.

Απο αυτα που εχω δοκιμασει ο Γαλεος σαγανακι και ο τηγανιτος γαυρος με κουρκουτι μπυρας τα εσπαγαν. Επισης κανει ενα καταπληκτικο ψωμακι, σαν ποντιακο λαβας.

Για οσους βιαζονται προτείνω σαντουιτσακι στο χερι με καπνιστο σολωμό σε λαβας.

Λιγο ακριβουτσικο αλλά τρως καλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...