Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Σας μιλαω επειδη δεν εχω κατι ενδιαφερον να κανω αυτην την στιγμη και βαριεμαι. :devil:
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Τι εννοείς εγώ 2 μήνες όχι βάρη 1 μήνα όχι σεξ και 2-3 βδομάδες όχι κανονικό φαί (κλαψ), σκωληκοειδίτιδα... σου ειχα πει, δε θέλω να βάλω εικόνες-βιντεο παραδείγματα γιατι ειναι πολύ brutal κατάσταση αφου απεφευγα να δει καν στις αλλαγές η μάνα μου μη πάθει κανένα εγκεφαλικό γιατι δεν αντέχει κ πολλά μια φορά αναγκαστηκά την φώναξα γιατι έτυχε να μην έχω το άτομο που με βοηθούσε και απο τότε δε με αφήνει να πλύνω ούτε το μαρούλι που θα κόψω σαλάτα. μέχρι πριν την εγχείρηση έκανα κ τις δουλειές του σπιτιού , δεν ειναι οτι ειχα υπηρέτες . στην περιπτωση μου όχι βάρη για να μην ανεβάσω πίεση και έχω αιμοραγίες αλλα και καλα για να μη πέφτει πίεση στους κοιλιακούς κ την τομή. όχι σεξ για να μην έχεις συσπάσεις στην κοιλιακή χώρα κ σπάσουν ράμματα ή έχεις αιμοραγίες απ την πληγή. because sometimes things can get a little wild 1
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ρε σεις το Shakespeare εκλεισε; Ναι/Οχι πότε;
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ενταξει ισχυει, αλλα αν ειχα γκομενα, θα καθομουν να εγραφα στο insomnia? τι σε εμποδίζει να μπηδάς τη γκόμενα καθησμένος στην καρέκλα του γραφείου σου κ ταυτόχρονα να γράφεις στο insomnia και εκείνη τη στιγμή να σου ποστάρει σε reply ο τούφας ενα meme "no gf" κ να γελατε ? Ρε σεις το Shakespeare εκλεισε; Ναι/Οχι πότε; δεν ξέρω τι εννοείς αλλα αν λες το site http://www.shakespeare.org.ukειναι online
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Την καφετέρια εννοώ στην Καρυτση βασικά.
viper2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 τι σε εμποδίζει να μπηδάς τη γκόμενα καθησμένος στην καρέκλα του γραφείου σου κ ταυτόχρονα να γράφεις στο insomnia και εκείνη τη στιγμή να σου ποστάρει σε reply ο τούφας ενα meme "no gf" κ να γελατε ? Δεν μπορει το multitask. In other news Μείναμε απο φραπέ. #οδυνη 1
katiepie Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Σας μιλαω επειδη δεν εχω κατι ενδιαφερον να κανω αυτην την στιγμη και βαριεμαι. :devil: φτου σου! επίσης θα μπορούσες να μας μιλάς τις ώρες που δε μπηδάς που λέει και ο νικοτσ που είναι το κακό;;; 1
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Την καφετέρια εννοώ στην Καρυτση βασικά. αχχαχαχα ιδέα δεν ειχα πάντως προσπάθησα Μείναμε απο φραπέ. #οδυνη holy shit son αματοπαθωκαποιοςθαπεθανει.jpg πάω να φτιάξω ενα φραπέ τώρα π το είπες
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μείναμε απο φραπέ. 750 γρ πριν κάτι μέρες. Λογικά θα κάνω να ξεμείνω από φραππέ κάνα χρόνο.
viper2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Στην καλύτερη να έβγαζα μήνα με αυτο... Πόσο έλληνας δεν είσαι (στην κατανάλωση καφέ) #απογοητευση η νεολαία
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Κάθε μέρα από μια κουταλία φεύγει. Πέρα από θέμα υγείας και σαν γεύση είναι καλύτερος έτσι.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 750 γρ πριν κάτι μέρες. Λογικά θα κάνω να ξεμείνω από φραππέ κάνα χρόνο. Καλύτερα να παίρνεις σε μικρές ποσότητες τον καφέ πχ μέχρι 150 γραμμάρια γιατί μέσα σε μερικές μέρες χάνει μυρωδιά και την γέυση του.όσο καλά και να το κλείνεις
viper2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ευτυχώς που δεν μας σταμάτησαν τα παιδιά με τα μπλε.. Σπερες
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 εγω αν δεν βάλω στον φραπέ κανέλλα δεν μ αρέσει πλεον ηταν να μη δοκιμάσωεννοείτε σκέτος ε , χωρίς ζάχαρη κ γλυκαντικές Ευτυχώς που δεν μας σταμάτησαν τα παιδιά με τα μπλε..Σπερες κουβαλαγες πραμα πανω σου ?
viper2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 εγω αν δεν βάλω στον φραπέ κανέλλα δεν μ αρέσει πλεον ηταν να μη δοκιμάσω εννοείτε σκέτος ε , χωρίς ζάχαρη κ γλυκαντικές κουβαλαγες πραμα πανω σου ? Δεν κουβάλαγα τπτ. Στην κυριολεξία τπτ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις