Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είσαι στον φιρεφοξ απλώς πληκτρολογείς

Που;; Εγώ και που ξύπνησα πολύ ήταν... Δε νιώθωωωω

Πρέπει να είχε από το 98 να κουνήσει έτσι. Μέχρι να σταματήσει κόντεψα να πιστέψω στον αλλάχ και εσείς χαμπάρι δεν πήρατε :wacko:

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Αν είσαι στον φιρεφοξ απλώς πληκτρολογείς

Πρέπει να είχε από το 98 να κουνήσει έτσι. Μέχρι να σταματήσει κόντεψα να πιστέψω στον αλλάχ και εσείς χαμπάρι δεν πήρατε :wacko:

Το 5 ρίχτερ Αλβανία λες; Και στην Αθήνα πως το νιωσες καλε;;;;;

Δημοσ.

Γαλάτσι;

Νίκοτσ, είναι πολλές οι μέρες για να τρέχει ακόμα, εγώ απ την 3η μέρα έβαλα μόνη μου αυτές ξέρεις που δεν περνάει το νερό για να κάνω μπάνιο και στην 5η την είχα βγάλει... Ίσως το δικό σου επειδή είναι κατα μήκος να θέλει πιο πολύ αλλά και πάλι δεν είναι φυσιολογικό, για ρώτα...

δεν ξέρω τι ειχες κάνει αλλα εμένα ειναι άλλη φάση

3ης με 4ης εβδομάδες off gym/sex

απ την πρώτη μέρα στο νοσοκομείο 3-4 ωρες μετά έκοβα βόλτες όπως είχα πει , ξάπλα δεν έμεινα παρα μόνο όποτε κοιμώμουν (3-4 ωρες τη μέρα). Μπάνιο κάνω απ τις πρώτες μέρες κ ο γιατρός μου ειπε ειναι φυσιολογικό να φευγει κακάδι που έχει κολήσει στην γάζα. Ειναι κ που έχω φλέβες μπουριά και υψηλή πίεση του αίματος. Και ενα σπιράκι να έξυνα παλιότερα που είχα θα έτρεχε ποτάμι. Γιαυτό μου έβαλαν αίμα πριν με στείλουν στο δωμάτιο ,λες κ σφάξανε κανέναν θα τους το έκανα το χειρουργικό αχχαχαχα

στο νοσοκομείο πήγε να μου πατήσει με μια ένεση φάρμακο στην πεταλούδα στο χέρι και της ψέκασε πίσω αίμα κ την έκανε κώλο τη νοσοκόμα κ γέλαγα 

Δημοσ.

F3 και ανοιγει η μπαρα αναζητησης στο κατω μερος της οθονης

να μετακινησω δλδ το χερι στην πανω μερια του πληκτρολογιου για κατι που μπορει να γινει απο τη κατω? lol φιλε OXI.μονο που το σκεφτηκα κουραστικα...

• Like 1
Δημοσ.

να μετακινησω δλδ το χερι στην πανω μερια του πληκτρολογιου για κατι που μπορει να γινει απο τη κατω? lol φιλε OXI.μονο που το σκεφτηκα κουραστικα...

The-Good-the-Bad-the-Ugly-the-what.gif

• Like 3
Δημοσ.

Σα δεν ντρέπεστε. Να μου χαθητε να μου χανεστε και τα σχετικά.

Επίσης

Βάζει λάβρα.

Δημοσ.

έκανα αλλαγή γαζώνε
το κακάδι που έφευγε ψηθηκε κ όλο το τραυμα φαίνεται να healαρε αρκετά μέσα σε δυο μέρες (κρατάω φωτογραφίες σε κάθε αλλαγή)

excited-baby.gif

Δημοσ.

δεν ξέρω τι ειχες κάνει αλλα εμένα ειναι άλλη φάση

3ης με 4ης εβδομάδες off gym/sex

Τι εννοείς εγώ 2 μήνες όχι βάρη 1 μήνα όχι σεξ και 2-3 βδομάδες όχι κανονικό φαί (κλαψ), σκωληκοειδίτιδα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...