cthulhucarbide Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αν είσαι στον φιρεφοξ απλώς πληκτρολογείς Που;; Εγώ και που ξύπνησα πολύ ήταν... Δε νιώθωωωω Πρέπει να είχε από το 98 να κουνήσει έτσι. Μέχρι να σταματήσει κόντεψα να πιστέψω στον αλλάχ και εσείς χαμπάρι δεν πήρατε
katiepie Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αν είσαι στον φιρεφοξ απλώς πληκτρολογείς Πρέπει να είχε από το 98 να κουνήσει έτσι. Μέχρι να σταματήσει κόντεψα να πιστέψω στον αλλάχ και εσείς χαμπάρι δεν πήρατε Το 5 ρίχτερ Αλβανία λες; Και στην Αθήνα πως το νιωσες καλε;;;;;
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Γαλάτσι; Νίκοτσ, είναι πολλές οι μέρες για να τρέχει ακόμα, εγώ απ την 3η μέρα έβαλα μόνη μου αυτές ξέρεις που δεν περνάει το νερό για να κάνω μπάνιο και στην 5η την είχα βγάλει... Ίσως το δικό σου επειδή είναι κατα μήκος να θέλει πιο πολύ αλλά και πάλι δεν είναι φυσιολογικό, για ρώτα... δεν ξέρω τι ειχες κάνει αλλα εμένα ειναι άλλη φάση 3ης με 4ης εβδομάδες off gym/sex απ την πρώτη μέρα στο νοσοκομείο 3-4 ωρες μετά έκοβα βόλτες όπως είχα πει , ξάπλα δεν έμεινα παρα μόνο όποτε κοιμώμουν (3-4 ωρες τη μέρα). Μπάνιο κάνω απ τις πρώτες μέρες κ ο γιατρός μου ειπε ειναι φυσιολογικό να φευγει κακάδι που έχει κολήσει στην γάζα. Ειναι κ που έχω φλέβες μπουριά και υψηλή πίεση του αίματος. Και ενα σπιράκι να έξυνα παλιότερα που είχα θα έτρεχε ποτάμι. Γιαυτό μου έβαλαν αίμα πριν με στείλουν στο δωμάτιο ,λες κ σφάξανε κανέναν θα τους το έκανα το χειρουργικό αχχαχαχα στο νοσοκομείο πήγε να μου πατήσει με μια ένεση φάρμακο στην πεταλούδα στο χέρι και της ψέκασε πίσω αίμα κ την έκανε κώλο τη νοσοκόμα κ γέλαγα
Gtr34 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 F3 και ανοιγει η μπαρα αναζητησης στο κατω μερος της οθονης 2
gatokoritso Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 F3 και ανοιγει η μπαρα αναζητησης στο κατω μερος της οθονης να μετακινησω δλδ το χερι στην πανω μερια του πληκτρολογιου για κατι που μπορει να γινει απο τη κατω? lol φιλε OXI.μονο που το σκεφτηκα κουραστικα... 1
Gtr34 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 να μετακινησω δλδ το χερι στην πανω μερια του πληκτρολογιου για κατι που μπορει να γινει απο τη κατω? lol φιλε OXI.μονο που το σκεφτηκα κουραστικα... 3
viper2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Σα δεν ντρέπεστε. Να μου χαθητε να μου χανεστε και τα σχετικά. Επίσης Βάζει λάβρα.
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 έκανα αλλαγή γαζώνετο κακάδι που έφευγε ψηθηκε κ όλο το τραυμα φαίνεται να healαρε αρκετά μέσα σε δυο μέρες (κρατάω φωτογραφίες σε κάθε αλλαγή)
katiepie Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 δεν ξέρω τι ειχες κάνει αλλα εμένα ειναι άλλη φάση 3ης με 4ης εβδομάδες off gym/sex Τι εννοείς εγώ 2 μήνες όχι βάρη 1 μήνα όχι σεξ και 2-3 βδομάδες όχι κανονικό φαί (κλαψ), σκωληκοειδίτιδα...
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Τι να πουμε και εμεις δλδ που εχουμε να γαμησουμε δεν ξερω και εγω απο τοτε
Valerie_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 καλά εσύ δεν έλεγες πως πήρες δώρο εσώρουχα σε κάποια;
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 καλά εσύ δεν έλεγες πως πήρες δώρο εσώρουχα σε κάποια; Φιλη φιλου ηταν. Ουτε καν !!!!
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ενταξει ισχυει, αλλα αν ειχα γκομενα, θα καθομουν να εγραφα στο insomnia?
Προτεινόμενες αναρτήσεις