Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Σε παίρνει ο ύπνος και χάνεις σεμινάριο. Στα καπάκια με το που ξυπνάς σκάει τηλ. από ΟΤΕ για να σου προτείνουν υπηρεσία που ποτέ δε θα βάλεις.

Αύριο γράφεις πρόοδο, το σεμινάριο ήταν σχετικά με αυτή. Όρεξη για διάβασμα 0.

Ε, άντε καλό ψόφο.

Δημοσ.

Σε παίρνει ο ύπνος και χάνεις σεμινάριο. Στα καπάκια με το που ξυπνάς σκάει τηλ. από ΟΤΕ για να σου προτείνουν υπηρεσία που ποτέ δε θα βάλεις.

Αύριο γράφεις πρόοδο, το σεμινάριο ήταν σχετικά με αυτή. Όρεξη για διάβασμα 0.

Ε, άντε καλό ψόφο.

εμένα δεν ηταν τοσο σκατά η μέρα μου αλλα άκου για πριν 3-4

νομίζεις οτι το τραυμα σου έχει κλείσει γιατι εδώ κ μέρες νιώθεις κομπλε αλλα και δεν βλέπεις αίματα στις γάζες

πας να κάνεις μπάνιο και βγάζεις τις γάζες μόνος σου γιατι νομίζεις οτι δεν χρειάζεται πλεον προσεκτική αφαίρεση απο άλλο άτομο κ να είσαι ξάπλα πριν πας για μπάνιο.

τις αφαιρείς πολύ ευκολα και κοιτάζεσε στον καθρέυτη οπου μέσα απ αυτόν βλέπεις σταγόνες αίμα αρχίζουν να τρέχουν σαν απ την αριστερή πλευρά του τραυματος και καλύπτεις όπως όπως την περιοχή με τη γάζα που ότι είχες βγάλει κ κρατούσες στο χέρι φωνάζωντας ταυτόχρονα κάποιον να σε βοηθήσει να ανοίξεις την πόρτα της τουαλέτας που κόλησε γιατι χάλασε ο μεντεσές !!! 

Δημοσ.

Ενημερωσες τον γιατρο σου ;

ναι ρε δεν ειναι τίποτα , επιφανειακό κακάδι ειναι αλλα κ πάλι μαλακία ειναι

• Like 1
Δημοσ.

Τουλάχιστον αυτός ειναι μόνο για σήμερα....

Όπα έπεσαν ριπές..!  :shock:    Ινσόμνιαξ καλυφθείτε  :shifty:

• Like 1
Δημοσ.

Ωπ Katepie γειτονισσα εισαι;

Γαλάτσι;

Νίκοτσ, είναι πολλές οι μέρες για να τρέχει ακόμα, εγώ απ την 3η μέρα έβαλα μόνη μου αυτές ξέρεις που δεν περνάει το νερό για να κάνω μπάνιο και στην 5η την είχα βγάλει... Ίσως το δικό σου επειδή είναι κατα μήκος να θέλει πιο πολύ αλλά και πάλι δεν είναι φυσιολογικό, για ρώτα...

• Moderators
Δημοσ.

Γαλάτσι;

Νίκοτσ, είναι πολλές οι μέρες για να τρέχει ακόμα, εγώ απ την 3η μέρα έβαλα μόνη μου αυτές ξέρεις που δεν περνάει το νερό για να κάνω μπάνιο και στην 5η την είχα βγάλει... Ίσως το δικό σου επειδή είναι κατα μήκος να θέλει πιο πολύ αλλά και πάλι δεν είναι φυσιολογικό, για ρώτα...

Γιαπ! Ενα τσουκ πιο χαμηλα βασικα, αλλα ιδια ευρύτερη περιοχη :)

Δημοσ.

έχεις μπροστά σου ένα κείμενο και θες να αναζητήσεις 2 λέξεις. ποιους συνδυασμούς πλήκτρων πατάς;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...