katiepie Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μοτιιβεσιον δεν ειναι θετικα λογια και χροιες. Ειναι να τον ριξεις τον αλλον στα ταρταρα για να μπορεσει να σηκωθει απο μονος του. Αχ παιδακια δεν ξερετε απο αυτα Κάτσε ρε δεν είναι οι γνωστές βλακείες του στυλ ΘΑ είμαι καλός στην εταιρεία ΘΑ δουλεύω σκληρά ΘΑ επιτύχω πολλά κτλ; Για συνέντευξη το πήρα...
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ωραια τοτε κουλ και ανετος. Ελα ρε μλκ τι θες το μοτιβεσιον κτλ, πανε εκει γαμα τους ολους και μετα με κερνας καφε με τα λεφτα απο την νεα σου δουλεια σε στυλ, πολυ αραγματοπαραλιακηΘεσσαλονικης ολο αυτο και ολα αυτα αν ειναι αντρας, αν ειναι γκομενα οτι και να την πεις θα αποτυχει, γυναικα στον επαγγελματικο τομεα ειναι !!!
gatokoritso Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Καλημέρες! Τι το θελα και πήρα xozal το βράδυ, έκλεισα τα ξυπνητήρια την 1η φορά που χτύπησαν στον ύπνο μου, δεν ένιωθα τπτ σε κάποια φάση κάτι με ενόχλησε, κοιτάω ρολόι 9:05 wtf???? για πότε ντύθηκα, βάφτηκα (με το ένα μάτι) και ήρθα 10 παρά εδώ, δεν έχω ιδέα. Όχι αντισταμινικά σε working days παιδιά, junkie όλη μέρα. Κουράζομαι και μόνο που πληκτρολογώ... ποτε μ δεν με επιασε ετσι το xozal.
katiepie Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 ποτε μ δεν με επιασε ετσι το xozal. Α εμένα πάντα πολύ νύστα αλλά δε νιώθω ούτε φαγούρα ούτε φτάρνισμα ούτε βήχας τπτ... Το aerius δε μου κάνει τίποτα πλέον :/
kuzko21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αυτο μωρε που γινεται στην Αθηνα μια φορα το καλοκαιρι και μια την ανοιξη νομιζω 6.000 κοσμος και ετσι Το και καλα project x ? Μερεεεες , πρόοδος day today.
viper2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 και εκει που νομιζες οτι η κουλτουρα του γυμναστηριου δεν μπορουσε να γινει χειροτερη, guess what, εγινε... Σπερες
katiepie Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 και εκει που νομιζες οτι η κουλτουρα του γυμναστηριου δεν μπορουσε να γινει χειροτερη, guess what, εγινε... Σπερες Πες μας λεπτομέριες μη μας αφήνεις έτσι...
katiepie Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 προσπαθω να ξεπερασω αυτο που ειδα. Τι είδες; Μίλησέ μας, θα σε βοηθήσουμε
gatokoritso Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 προσπαθω να ξεπερασω αυτο που ειδα. πεεε καλεεε! 1
Flexeril Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Πλημύρισα από διαρροή χαλασμένου καλοριφέρ.Καλοκαιριάτικα. Για να μου αφαιρέσουν τα καλοριφέρ απ' τις σωληνώσεις ζητάνε 12€+ ανταλλακτικά.Το ένα. Για ένα δεν έρχονται. Το έκανα μόνος μου.Έφαγα το δάχτυλό μου με ένα φτηνό κάβουρα.Ήταν κάτω που τόγλυφε το νερό και είχε σκουριάσει στις βόλτες. Με έχεσε ένα περιστέρι.Ελπίζω να καθάρισα με το κάρμα μου. Ακόμα προσπαθώ να δω που μου "ξέφυγε". 3
tarxidiatouiaswna Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Πως είναι τα αρχίδια σου, ρε Ιάσονα; Όλα καλά; όλα καλά. 2
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Πως στον πεο καταφερα και τρυπησα καλοκαιρινη καλτσα στο σημειο κατω απο τον αστραγαλο, ενας god το ξερει Υ.Γ.
tehAllantin Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Εγώ από την άλλη ρε παιδιά, με η χωρίς xozal τα ίδια σκατά! 32 ξυπνητήρια για να σηκωθώ :~~~~~( 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις