Toxoman_UK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Ναι,αλλά έκαναν κάτι καλές αλλαξοκολιές in the 60's-70's εκεί μέσα στις σπηλιές που κ η Παλόμα θα τις ζήλευε
athlios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ΓΙΟΥΡΟΥΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Toxoman_UK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Κ επειδή έτσι μου την έδωσε τώρα... Η Παλαιόχωρα σύμφωνα με τις έρευνες μου έχει υψηλότερη μέση ετήσια θερμοκρασία από τις κλιματικές τιμές των εξής πόλεων.Ειτει δλδ είναι θερμότερη ετησιώς από... Λος Άντζελες Βηρυτό Ραμπάτ Χάιφα Τενερίφη (νότιος διεθνής αερολιμένας) Λεμεσό Ενώ παίζει στα ίδια με... Γκαμπορόνε (Πρωτεύουσα Μποτσουάνας) Brisbane Νέα Ορλεάνη Alice Springs Χειροκροτήστε με
μαφαλντα Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Οι χίπηδες είναι σιχαμεροί. Είναι η άλλη όψη του νομίσματος απ' τους εξίσου σιχαμένους γκοθάδες. Τι σιχαμένο νόμισμα είναι αυτό. Να μην έχει καλή όψη.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Κ επειδή έτσι μου την έδωσε τώρα... Η Παλαιόχωρα σύμφωνα με τις έρευνες μου έχει υψηλότερη μέση ετήσια θερμοκρασία από τις κλιματικές τιμές των εξής πόλεων.Ειτει δλδ είναι θερμότερη ετησιώς από... Λος Άντζελες Βηρυτό Ραμπάτ Χάιφα Τενερίφη (νότιος διεθνής αερολιμένας) Λεμεσό Ενώ παίζει στα ίδια με... Γκαμπορόνε (Πρωτεύουσα Μποτσουάνας) Brisbane Νέα Ορλεάνη Alice Springs Χειροκροτήστε με 1
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Ένα μεγάλο Χ σήμερα στα σαμαράκια στην Πυλαία. Οι υπόλοιπες μισές μερίδες τι έγιναν; Πως χάλασε έτσι αυτό το μαγαζί;
slipknot Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Τοξοβόλε, τι θερμοκρασία έχει στη premier league μετά την 3άρα που φάγατε;
viper2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Τι σιχαμένο νόμισμα είναι αυτό. Να μην έχει καλή όψη. ιδιο νομισμα με διαφορετικες οψες = ιδια ενεργεια με διαφορετικα προσωπεια or so they say
Toxoman_UK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Ας μαζευτεί το κοινό μου.Μετά οι δόξες κ οι τιμές. Η πιο σημαντική ερώτηση είδα δε μου έγινε.... Ποιά είναι λοιπόν η μέση ετήσια θερμοκρασία της Παλαιόχωρας.Όποιος το βρει του πασάρω την αδερφή μου (1.88 γκομενάρα ,26 Μαίων,ζεί και εργάζεται στο L.A και έκανε επαγγελματικό μόντελινγκ στη εφηβεία της-τρου στόρυ).
μαφαλντα Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Ας μαζευτεί το κοινό μου.Μετά οι δόξες κ οι τιμές. Η πιο σημαντική ερώτηση είδα δε μου έγινε.... Ποιά είναι λοιπόν η μέση ετήσια θερμοκρασία της Παλαιόχωρας.Όποιος το βρει του πασάρω την αδερφή μου (1.88 γκομενάρα ,26 Μαίων,ζεί και εργάζεται στο L.A και έκανε επαγγελματικό μόντελινγκ στη εφηβεία της-τρου στόρυ). Μέση ετήσια θερμοκρασία της περιοδου 2007-2012 σχεδόν 20.7 βαθμοί κελσίου! 1
Toxoman_UK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Λεσβία είσαι?Δικιά μας? Τέσπα θα ρωτήσω τη σις αν ψήνεται...δεν μπορώ να εγγυηθώ...
mastor10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=XWSsDhaGfn8
Toxoman_UK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 και τώρα ας μιλήσουμε για ψυχομετρία.Σε πόσες γλώσσες είναι σταθμισμένο το MMPI-2?
frenzy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 και τώρα ας μιλήσουμε για ψυχομετρία.Σε πόσες γλώσσες είναι σταθμισμένο το MMPI-2? Δεν σταθμιζεται σε γλώσσες αλλά σε χωρες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις