mary Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Σε εχασα Βαλ.....Για εξήγα Ε καλα δεν ειπα θα δοκιμασω με κλωστη και θα κανω τα φρυδια πρωτα! Θα κανω μια δοκιμη στο πόδι και βλέπουμε... Νομιζω πως μονο το ξυραφακι τα σκατωνει ολα. Οπου και να το βαλεις, μαυρες και χοντρες και άγριες θα βγαινουν μετα. 1000%
katiepie Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Σε εχασα Βαλ.....Για εξήγα Ε καλα δεν ειπα θα δοκιμασω με κλωστη και θα κανω τα φρυδια πρωτα! Θα κανω μια δοκιμη στο πόδι και βλέπουμε... Νομιζω πως μονο το ξυραφακι τα σκατωνει ολα. Οπου και να το βαλεις, μαυρες και χοντρες και άγριες θα βγαινουν μετα. 1000% και το silk epil δε βοηθάει ιδιαίτερα...
slipknot Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 α) Είμαστε πληροφορικάριοι I shall play to you the song of my people
gatokoritso Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 <p>γατοκοριτσο εχεις κανει αποτριχωση με κλωστή; Τα καταφερες;</p> <p>Με εψησες ασχημα να το δοκιμασω</p> Το έχω ξεκινήσει εδώ και κάνα δυο βδομάδες. Δεν είναι δύσκολο λίγη εξάσκηση θέλει.στα φρύδια έχω κάνει μόνο καθάρισμα όχι σχήμα. Τα είχα βγάλει πολύ το προηγούμενο μήνα και χάλασε το σχήμα και τώρα προσπαθώ να τα ξαναφτιάξω Γενικά δεν πονάει πολύ και δεν γεμίζει το δέρμα κοκκινίλες. 2
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Χάνεις τη γραμμή για πλάκα. Και βγαίνει χάλια. εγώ ποτέ δεν βγάζω τα φρυδια μόνος μου πάντα κάποια θα μου τα βγάλει γιατι φοβάμαι αυτο , μη γίνουν χάλια
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δίκιο έχεις, κάθε πρώι την ευχαριστώ για τη γεύση oreo.- Ειδες που σου λεω? Μαδερ νεητσα ρουλζ, μην υποτιματε. 1
Pantelwolf Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 μία θα ναι... σε πανεπιστήμιο Τη δουλειά την έχουμε ήδη καιρό, έχω εναρμονιστεί. Τώρα που πες πληροφορικάριοι ρε αγόρια, το βλέπω στις εταιρείες γενικά. Όταν όλοι είναι με κουστούμια, μη βάζετε jean με αθλητικά, δε λέω να βάλετε κι εσείς σακάκια και γραβάτες αλλά ένα πουκάμισο με παντελόνι you can do it. Φαίνεται άσχημο και σχολιάζεται... γραφείο με γιάπηδες και ντρες κοουντ = λόγος να μην δουλέψεις εκεί. πας ΜΕΝ κοστουμαρισμένος στη συνέντευξη ΑΛΛΑ κόβεις κίνηση τι παίζει μέσα και κρίνεις. Η απλά ρωτάς. Πάντα ρωτάω στις συνεντεύξεις ποιο είναι το ντρες κοουντ της εταιρίας. Εμείς πάμε με Τ-σερτ και τζην. Όλοι. αφεντικά και δούλοι.
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 πάω για νάνι και νανέλιαγκαληνύχτα δουδουνιασαλιομένα φιλια στα μούτρα 1
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ειδες που σου λεω? Μαδερ νεητσα ρουλζ, μην υποτιματε. Δε θινγκ ιζ.. αν δεν δώσει το τελικό ok ο ίνσο, φουστάνι η πάη δε βάζει. 1
mary Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 και το silk epil δε βοηθάει ιδιαίτερα... Εμας παντως μια χαρα μας βολεψε τοσα χρονια. Οχι αυτο με παγακια κλπ μλκς αλλά το απλο με 2 κεφαλές. Οι πρωτες φορες ειναι με πόνο αλλά τωρα τπτ δε καταλαβαινω. Η μαναμ ειχε παει σε μια να της βγαλει τα φρυδια και τις τα εκανε με κλωστη. Δε πονεσε καθολου και ουτε κοκκινηλες ειχε. Θα το δοκιμασω.+-
katiepie Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Εμας παντως μια χαρα μας βολεψε τοσα χρονια. Οχι αυτο με παγακια κλπ μλκς αλλά το απλο με 2 κεφαλές. Οι πρωτες φορες ειναι με πόνο αλλά τωρα τπτ δε καταλαβαινω. Η μαναμ ειχε παει σε μια να της βγαλει τα φρυδια και τις τα εκανε με κλωστη. Δε πονεσε καθολου και ουτε κοκκινηλες ειχε. Θα το δοκιμασω.+- Εμένα μου τις γυρνούσε και δουλειά δεν κάναμε... Αλλά είχε 3-4 κεφαλές... Εγώ λιγουρεύομαι το laser αλλά με τα ορμονικά δε θα ναι μόνιμο...
insomniaK Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δε θινγκ ιζ.. αν δεν δώσει το τελικό ok ο ίνσο, φουστάνι η πάη δε βάζει. Αδερφέ, ο insomniaK δίνει το ok, αφού ελένξει και τη γραμμή του μπικίνι. Και τώρα που αναφέρθηκε, κλωστή ή όχι στην ευαίσθητη περιοχή μας; Να απαντήσει και o nicoc. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις