TriLoBiTe Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Φορεστε κατι classy. Γενικα και οχι ειδικα. Ειδικα, αυτο που σκεφτοσουν να φορεσεις ειναι καλο. Nuff said. Ο insomniak δεν θα συμφωνούσε.. Και το ξέρεις!
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Καταρχήν: Αν το κάνει το πρότυπο μπορούμε και μεις. Και 2ον δεν φτάνει που δεν ερχόμαστε με τις φορμες. Αχαριστες. γιαυτό παράτησα την πληροφορική εδώ κ καιρό κ αποφάσησα να ασχοληθώ με τη νύχτα μόνο τα ρούχα που πρέπει να φοράνε ειναι φλώρικα πφφφ φόρα οτι θες ρε μάγκα κ μαγκούνι κ ας το γκόσμο να λέει συ ξέρεις τι σε αρέσει κ αμα στραβώσει το αφεντικό σπάστου τα μούτρα να σε θυμάται ο μπούστης
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 και είναι και επίμονος, ο άτιμος. Πες τα γιατί όταν τα λέω εγώ δε μ' ακούνε.. 1
mary Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Εγώ το φοβάμαι... Αιντε καλέ, γιατί; Κλωστή ειναι; Δε θα τις βγαλεις με μηχανη που ιενια πιο δυσκολο και επιπονο. Οσο για φόρεμα, βαλε κατι που να αρεσει σε σενα και παρε 2 ζευγαρια παπουτσια μαζι σου. Οταν φτασεις στην αιθουσα βαλε τη τακουνα, μετα που θα φυγεις βαλε κατι πιο ανετα. Αυτο εκανα και γω. Οχι θα διαλυσω τα ποδια μου για μια μερα ορκωμοσιας....χαχαχα! Μονο ενα κομμωτηριο πήγα για ενα ισιωμα στο μαλλι και βαφτηκα μόνη μου. Άλλες ειναι λες και παν στα σκυλαδικα. Μαλλι, φορεμα, βαψιμο νυυυυυχτα στάσου μια στιγμή.... Και μη σε νοιαζει τι θα πουν οι άλλοι. Δε θα εισαι η μονη που ορκιζεσαι και αρα καλοντυμενη πρωινιατικα. Ειναι η μέρα σου και οφειλεις να το ευχαριστηθεις. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ο insomniak δεν θα συμφωνούσε.. Και το ξέρεις! Και πολλοι αλλοι. Ειναι σαν το παγωτο βανιλια. Δεν αρεσει σε ολους και η φυση προνοησε να μας δινει κι αλλες γευσεις Edit: Ναι, η φυση. Οχι η αλτζιντα/εβγα/κλπ, αλλα η φυση 1
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Πρέπει να υπάρχει αυτόματο σπρει κολόνιας στα μέσα μαζικής μεταφοράς!!!μπόχα, όχι αστεία!
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ειναι η μέρα σου και οφειλεις να το ευχαριστηθεις. Σοβαρευτειτεεεεεεεεεεεεεε
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Πρέπει να υπάρχει αυτόματο σπρει κολόνιας στα μέσα μαζικής μεταφοράς!!! μπόχα, όχι αστεία! Άρχισε κιόλας? Ω ρε τι έχει να γίνει σε ένα μήνα... 1
insomniaK Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Στις περισσότερες πόλεις των ΗΠΑ, έχουν λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα... με τη ΜΗ ύπαρξη ΜΜΜ. Γαμάτοι; Και πολλοι αλλοι. Ειναι σαν το παγωτο βανιλια. Δεν αρεσει σε ολους και η φυση προνοησε να μας δινει κι αλλες γευσεις Edit: Ναι, η φυση. Οχι η αλτζιντα/εβγα/κλπ, αλλα η φυση Δίκιο έχεις, κάθε πρώι την ευχαριστώ για τη γεύση oreo.-
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Στις περισσότερες πόλεις των ΗΠΑ, έχουν λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα... με τη ΜΗ ύπαρξη ΜΜΜ. Γαμάτοι; Τρελά μυαλά.
katiepie Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αιντε καλέ, γιατί; Κλωστή ειναι; Δε θα τις βγαλεις με μηχανη που ιενια πιο δυσκολο και επιπονο. Οσο για φόρεμα, βαλε κατι που να αρεσει σε σενα και παρε 2 ζευγαρια παπουτσια μαζι σου. Οταν φτασεις στην αιθουσα βαλε τη τακουνα, μετα που θα φυγεις βαλε κατι πιο ανετα. Αυτο εκανα και γω. Οχι θα διαλυσω τα ποδια μου για μια μερα ορκωμοσιας....χαχαχα! Μονο ενα κομμωτηριο πήγα για ενα ισιωμα στο μαλλι και βαφτηκα μόνη μου. Άλλες ειναι λες και παν στα σκυλαδικα. Μαλλι, φορεμα, βαψιμο νυυυυυχτα στάσου μια στιγμή.... Και μη σε νοιαζει τι θα πουν οι άλλοι. Δε θα εισαι η μονη που ορκιζεσαι και αρα καλοντυμενη πρωινιατικα. Ειναι η μέρα σου και οφειλεις να το ευχαριστηθεις. Αν θα βγαίνουν μετά νορμαλ ή πιο χοντρές κτλ όπως με τσιμπιδάκι... Δεν έχω πρόβλημα με τα ψιλοτάκουνα γενικά κάθε μέρα τα φοράω αλλά ναι πάντα έχω στο αυτοκίνητο και επίπεδα. Ποιο κομμωτήριο ένα ίσιωμα μόνη μου και πολύ είναι και το βάψιμο τα βασικά makeup πούδρα ρουζ μάσκαρα άντε και μια γραμμή eyeliner. Σιγά μη βάζω και σκιές με την τσίμπλα στο μάτι που κάθονται και κάνουν smokey πρωί πρωί.
Valerie_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Να πάτε συστημενες σε αποτρίχωση με κλωστή. Έχω δει φρύδια σαν καρδιογραφημα.. 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αχ τετοια διαβαζω και χαιρομαι τοσο που γεννηθηκα με μπαλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις