katiepie Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Hipster level talk Εγω το αγόρι μου και το ποδηλατάκι μας. Ταθελες Έλα Viper δείξε μας ένα ideal dress. Είμαι περίεργη... Tι γίνεται εδώ? μου διαλέγουμε φόρεμα για την ορκομωσία για να μη ντυθώ κιουρία...
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 μου διαλέγουμε φόρεμα για την ορκομωσία για να μη ντυθώ κιουρία... Στην ορκωμοσία αυτή ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ. Problem solved.
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Φορεστε κατι classy. Γενικα και οχι ειδικα. Ειδικα, αυτο που σκεφτοσουν να φορεσεις ειναι καλο. Nuff said. 1
katiepie Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Στην ορκωμοσία αυτή ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ. Problem solved. μία θα ναι... σε πανεπιστήμιο Τη δουλειά την έχουμε ήδη καιρό, έχω εναρμονιστεί. Τώρα που πες πληροφορικάριοι ρε αγόρια, το βλέπω στις εταιρείες γενικά. Όταν όλοι είναι με κουστούμια, μη βάζετε jean με αθλητικά, δε λέω να βάλετε κι εσείς σακάκια και γραβάτες αλλά ένα πουκάμισο με παντελόνι you can do it. Φαίνεται άσχημο και σχολιάζεται...
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 μία θα ναι... σε πανεπιστήμιο Άστο για την επόμενη.
mary Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 γατοκοριτσο εχεις κανει αποτριχωση με κλωστή; Τα καταφερες; Με εψησες ασχημα να το δοκιμασω
Chrisxxx Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 μία θα ναι... σε πανεπιστήμιο Τη δουλειά την έχουμε ήδη καιρό, έχω εναρμονιστεί. Τώρα που πες πληροφορικάριοι ρε αγόρια, το βλέπω στις εταιρείες γενικά. Όταν όλοι είναι με κουστούμια, μη βάζετε jean με αθλητικά, δε λέω να βάλετε κι εσείς σακάκια και γραβάτες αλλά ένα πουκάμισο με παντελόνι you can do it. Φαίνεται άσχημο και σχολιάζεται... Καταρχήν: Αν το κάνει το πρότυπο μπορούμε και μεις. Και 2ον δεν φτάνει που δεν ερχόμαστε με τις φορμες. Αχαριστες. 2
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 μία θα ναι... σε πανεπιστήμιο Τη δουλειά την έχουμε ήδη καιρό, έχω εναρμονιστεί. Τώρα που πες πληροφορικάριοι ρε αγόρια, το βλέπω στις εταιρείες γενικά. Όταν όλοι είναι με κουστούμια, μη βάζετε jean με αθλητικά, δε λέω να βάλετε κι εσείς σακάκια και γραβάτες αλλά ένα πουκάμισο με παντελόνι you can do it. Φαίνεται άσχημο και σχολιάζεται... Ενας πληροφορικαριος εχει να ασχοληθει με σοβαροτερα προβληματα απο την εμφανιση και εχει μαθει να κερδιζει τον αλλον με καλυτερους τροπους απο την εξωτερικη εμφανιση. α) Γενικως ειμαστε οι πιο γαματοι ρατσα που κυκλοφορει αυτην την εποχη. Για να νιωσεις την μαγεια μας βεβαια πρεπει να νιωθεις και λιγο. β) Κοψτε το κεφαλι σας αλλα ισχυει.
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 γατοκοριτσο εχεις κανει αποτριχωση με κλωστή; Τα καταφερες; Με εψησες ασχημα να το δοκιμασω wut? για πες κυράμ τις επόμενες μέρες έχω να αποτριχωθώ ολόκληρος γιατ βγήκαν πάλι (20 μέρες χωρίς αποτρίχωσ!!!) τι ειναι αυτό με την κλωστή ? α κ ξέρεις καμια αποτριχωτική καλή να με προτείνεις?
katiepie Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 γατοκοριτσο εχεις κανει αποτριχωση με κλωστή; Τα καταφερες; Με εψησες ασχημα να το δοκιμασω Εγώ το φοβάμαι... Καταρχήν: Αν το κάνει το πρότυπο μπορούμε και μεις. Και 2ον δεν φτάνει που δεν ερχόμαστε με τις φορμες. Αχαριστες. Ας είστε τόσο γοητευτικοί όσο το πρότυπο και το δεχόμαστε. Αλλιώς, παντελονάκι πουκαμισάκι. Με φόρμα θα βλέπατε το λογιστήριο, δεν παίζει... Βλέπεις πολύ μπροστά... Μπα ιούλιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις