Superuser Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 300 λεπτά πρός όλους http://www.wind.com.gr/gr/f2g/bonus-f2g/bonus-f2g/ online αγορές με bonus http://www.wind.com.gr/gr/f2g/paketa/online-paketa/ Χαμός..
caution Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 τι έγινε, πήγατε στον aliti ρε πουστόπαιδα; Fixed. Μίλα σωστά, μίλα όμορφα.
Toufas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Ναι μπράβο. Και ήρθες να το πεις σε εμάς εδώ. Που πεινάμε. Ναι αλλά απο την άλλη δεν ξέρω πόσο θα με κρατήσουν. Θέλουν να τρέχω το μέρος μόνος μου και να μην έχουν καμία έννοια, αλλά εγώ δεν έχω την ανάλογη εμπειρία(πραγμα που ξέρανε) Συν ότι το πρόβλημα αυτοπεποίθησης που έχω με κάνει να αμφισβητώ ΚΑΙ το τι κάνω εν ώρα εργασίας. Μεγάλο λουκι. Και ο πατος δεν φαίνεται στον ορίζοντα... Sent from my iPhone using Insomnia
athlios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 σαν εξώφυλλο brazzers ήσουν με τους πακηδες μμμ;; Ναι ρε αστειε ΝΑΙ. Εγω τα συμπαθαω τα παιδια ομως. Τους εδωκα και τον αναπτηρα μου ναουμ. τι έγινε, πήγατε στον aliti ρε alites; Τι να παμε ρε, αφου κότεψε η κυρία.
Nikosgiann Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Ανοίγω στον Προγραμματισμό αυτό το topic. Διαβάζω: Συνειρμός... ρε τρελα!! ευχαριστω ταμάλα ρε παρσι για αυτο το θρεντ. μετα απο p2p coding ειναι οτι πρεπει..μολις το τελειωσω,θα σας γραψω σε τι τιμες το πουλαω πανω κατω,θα τα βρουμε.
athlios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 "αυτα τα στρινγκακια-καραμελες μπαινουν και στο πλυντηριο?" 1
Nikosgiann Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 ρωτα το τοξο μηπως του χαλασε κανενα απο το πλυσιμο
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Nταξ καταντια, εχω επικοινωνησει με τεσσερεις πωλητες στο ebay γιατι δε μου ηρθαν ποτε τα αντικειμενα. Δε ξερω τι παιζει, οπως και να εχει οπου να ναι θα με αποκλεισουν απο το ebay γιατι ολο ζηταω refund ή resend και θα νομιζουν οτι το κανω τζαμπατζιδικα. Ελεος! Νομιζω πως πλεον ειναι θεμα τυχης να σου ερθουν τα αντικειμενα με τα κωλοΕΛΤΑ ή οποιον φταιει!
Chrisxxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Nταξ καταντια, εχω επικοινωνησει με τεσσερεις πωλητες στο ebay γιατι δε μου ηρθαν ποτε τα αντικειμενα. Δε ξερω τι παιζει, οπως και να εχει οπου να ναι θα με αποκλεισουν απο το ebay γιατι ολο ζηταω refund ή resend και θα νομιζουν οτι το κανω τζαμπατζιδικα. Ελεος! Νομιζω πως πλεον ειναι θεμα τυχης να σου ερθουν τα αντικειμενα με τα κωλοΕΛΤΑ ή οποιον φταιει! Απο που ηταν οι πωλητες;
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Απο που ηταν οι πωλητες; Kλασικα Κινα..
leftermann Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Τι να παμε ρε, αφου κότεψε η κυρία. Να σου πω, καλύτερα που δεν ξεκινήσατε να πάτε. Στάνταρ θα σε έψηνε να κάτσετε να πιείτε καμιά μπύρα ξερω΄γω, και συ θα έλεγες "πάμε ρε μαλάκα, πάμε ρε μαλάκα" κι αυτός θα έλεγε "τώρα, τώρα, σε μισό λεπτό", κι εσύ θα κοιτούσες το εισιτήριο και θα άκουγες τον αγαπημένο σου kopriti, όχι λάθος, aliti, να βαράει από μακρυά. Μετά θα έριχνε χαλάζι. Nταξ καταντια, εχω επικοινωνησει με τεσσερεις πωλητες στο ebay γιατι δε μου ηρθαν ποτε τα αντικειμενα. Δε ξερω τι παιζει, οπως και να εχει οπου να ναι θα με αποκλεισουν απο το ebay γιατι ολο ζηταω refund ή resend και θα νομιζουν οτι το κανω τζαμπατζιδικα. Ελεος! Νομιζω πως πλεον ειναι θεμα τυχης να σου ερθουν τα αντικειμενα με τα κωλοΕΛΤΑ ή οποιον φταιει! όντως κάτι τρέχει με τα ελτα. Πριν λίγο καιρό είχα παραγγείλει κάτι από Αγγλία, και μάλιστα με αποστολή σε ταχυδρομική θυρίδα. 5 βδομάδες μετά τίποτα δεν είχε καταφτάσει, οπότε το παλικάρι με αποζημίωσε, αγόρασα ξανά από αλλού, έφτασε το δεύτερο και καναδυό βδομάδες μετά έφτασε και το πρώτο. Επιτυχία μεγάλη. 2
athlios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Να σου πω, καλύτερα που δεν ξεκινήσατε να πάτε. Στάνταρ θα σε έψηνε να κάτσετε να πιείτε καμιά μπύρα ξερω΄γω, και συ θα έλεγες "πάμε ρε μαλάκα, πάμε ρε μαλάκα" κι αυτός θα έλεγε "τώρα, τώρα, σε μισό λεπτό", κι εσύ θα κοιτούσες το εισιτήριο και θα άκουγες τον αγαπημένο σου kopriti, όχι λάθος, aliti, να βαράει από μακρυά. Μετά θα έριχνε χαλάζι. εχει ξανακουστει το στορυ. Λιγο κολλαω στο "αγαπημενο σου alitiz" αλλα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις