nicoc89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 καποιος να καψει και να εξαφανισει το:"Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες" γιατι δερφούλαμ ? (το avatar μη το αλλάξεις , ειν γουτου γουτου :3 )
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Πφφτ τριλοβιτη, ειχα τοσα χρονια το απλωμενο χερι, εβαλα για ενα διαστημα το κυρηκειο και τωρα εβαλα αυτο. Σε τοσα χρονια. Ναι ρε συ αλλά το έκανες σε ώρα αιχμής και αυτό μετράει! Πάρε για παράδειγμα εμένα. Μπορεί να αλλάζω συχνά αλλά το κάνω πρωί-πρωί με την αυγούλα.
gatokoritso Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 γιατι δερφούλαμ ? (το avatar μη το αλλάξεις , ειν γουτου γουτου :3 ) σε ευχαριστω! γιατι η τελευταια σελιδα ειναι η επιτομη του:"μαλακα κοφτω τρωω" μιλαμε η αηδια... 1
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ναι ρε συ αλλά το έκανες σε ώρα αιχμής και αυτό μετράει! Πάρε για παράδειγμα εμένα. Μπορεί να αλλάζω συχνά αλλά το κάνω πρωί-πρωί με την αυγούλα. Μ'αρεσει να μπερδευω τον κοσμο user_formerly_known_as_noob
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 σε ευχαριστω! γιατι η τελευταια σελιδα ειναι η επιτομη του:"μαλακα κοφτω τρωω" μιλαμε η αηδια... ναι αλλα γω είδες? εβαλα κ spoiler σχώρα με δερφούλαμ δεν άντεξα , παιδί ειμ κ γω
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 μπαρμπα-στορμ καλά ο θείος storm δε χάνετε , ούτ ο θείος luci το YIN ΠΟΥ ΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ?
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 μπαρμπα-στορμ Nαι, εκανα πως δεν το ειδα. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 καλά ο θείος storm δε χάνετε , ούτ ο θείος luci Nαι και αυτο εκανα πως δεν το ειδα. 1
gatokoritso Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 ναι αλλα γω είδες? εβαλα κ spoiler σχώρα με δερφούλαμ δεν άντεξα , παιδί ειμ κ γω εσυ εισαι ευγενικη ψυχη.
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μ'αρεσει να μπερδευω τον κοσμο user_formerly_known_as_noob Εγώ ρε συ?? #φωτιαναπεσειναμεκαψει
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 έλα ρε στορμ σειρούλα! Ωπα? Και εσυ απο μας εισαι? Εγώ ρε συ?? #φωτιαναπεσειναμεκαψει Μμμμννναι, απομακρυνε ο,τι ευφλεκτο εχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις