Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Κατι ακουστικα που βλεπω συνεχεια τελευταια σε χρωμα κοκκινο, κιτρινο, πρασινο κλπ τα οποια εχουν πεπλατυσμενα καλωδια και απο μακρυα φαινονται υφασματινα (προφανως για να μην μπερδευονται μεταξυ τους) ειναι νεα μοδα? Ειναι συγκεκριμενο μοντελο?

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Τριλ κηπουρός στον εθνικό κήπο είσαι;

Όχι  θα μπορούσα όμως.  :D

Άσε τα λέλουδα -.-

Τώρα είν' αργά.. Τα πότισα.  :-(

Δημοσ.

Κατι ακουστικα που βλεπω συνεχεια τελευταια σε χρωμα κοκκινο, κιτρινο, πρασινο κλπ τα οποια εχουν πεπλατυσμενα καλωδια και απο μακρυα φαινονται υφασματινα (προφανως για να μην μπερδευονται μεταξυ τους) ειναι νεα μοδα? Ειναι συγκεκριμενο μοντελο?

κάτι που είναι fluo και σαν κορδόνια παπουτσιών λες;

• Moderators
Δημοσ.

κάτι που είναι fluo και σαν κορδόνια παπουτσιών λες;

Οχι ακριβως φλουο, αλλα ναι εντονα και μοιαζουν με κορδονια. Τι παιζει με αυτα? Σταμπαρω τουλαχιστον 2-3 ανθρωπους καθε μερα που τα εχουν.

Δημοσ.

Κι εκεί που οδηγείς σου έρχεται μια εσάνς λαδιλας από μηχανή κοιτάς το καντράν κανένα λαμπάκι αναμμένο, τελικά ήταν το δίχρονο παπί μπροστά. απορώ πως δουλεύει ακόμα.

Δημοσ.

Οχι ακριβως φλουο, αλλα ναι εντονα και μοιαζουν με κορδονια. Τι παιζει με αυτα? Σταμπαρω τουλαχιστον 2-3 ανθρωπους καθε μερα που τα εχουν.

Γαμώτο τα χουν και στη δουλειά αλλά δεν τα χω δει σε Public πχ δεν ξέρω τι είναι και τα παρατηρούσα... Και τα χουν και μεγάλοι σχετικά και λες που παει τώρα με το κουστούμι πχ και το κορδόνι στ αυτιά, τραγελαφικό

Δημοσ.

εδω και αρκετο καιρο παιζουν  τα κορδονακουστικα.μαρκα καλη δεν ξερω αλλα σιγουρα τα εχω δει στο intersport.

• Moderators
Δημοσ.

Aρα it's a thing και δεν ειμαι εγω περιεργος. Ή τελος παντων για να ακριβολογω, δεν βγαινει απο το οτι τα παρατηρησα πως ειμαι περιεργος.

Δημοσ.

Γιατι

Σας μπερδεύω. Να εσύ μπαρμπα-στορμ π.χ  Μαύρο σε άφησα πριν 5 λεπτά, άσπρο σε βρήκα. 

• Moderators
Δημοσ.

Σας μπερδεύω. Να εσύ μπαρμπα-στορμ π.χ  Μαύρο σε άφησα πριν 5 λεπτά, άσπρο σε βρήκα. 

Πφφτ τριλοβιτη, ειχα τοσα χρονια το απλωμενο χερι, εβαλα για ενα διαστημα το κυρηκειο και τωρα εβαλα αυτο. Σε τοσα χρονια. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...