viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 μαθαμε λεξουλα και σημερα =] in other news τελιωνεται καλες μου εκτυπωσεις, εχουμε και δουλειες... 1
Valerie_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 πρώτη απόπειρα βόλτας του μικρού με τη μάνα. ευτυχώς πάει όπου πάει η μάνα του και του μιλούσα συνέχεια και ερχόταν κοντά μου. τόσο άγχος πια μόνο όταν έδινα πανελλήνιες. 1
katiepie Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 πρώτη απόπειρα βόλτας του μικρού με τη μάνα. ευτυχώς πάει όπου πάει η μάνα του και του μιλούσα συνέχεια και ερχόταν κοντά μου. τόσο άγχος πια μόνο όταν έδινα πανελλήνιες. Που να κάνεις και παιδί... Αν δεν ακούει αρπαζέ το αγκαλιά να νιώθει...
Valerie_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 περάσαμε από μια μάντρα και είχε κάτι περίεργα λυκόσκυλα ΄΄αλλη ράτσα από τα συνηθισμένα,και ο καημένος μόνο που τον μύρισαν κατουρήθηκε. φύλακαςόχιαστεία
scullyist Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μην το κρίνεις αυστηρά σκληρή μάνα, είναι βρέφος ακόμα το παιδί, αφού.
Valerie_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 θα μεγαλώσει και θα μάθει. θα τον στείλω με τον μπαμπά του στην οικοδομή να σκληραγωγηθεί.
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 κοίταζ το chat με μια γυνιαικα στο fb που έχουμ να μιλήσουμ 5+μηνες απο face2book και 1 χρόν face2face γιατ με ήρθε τώρα στο μυαλό που έβλεπ κάτ στο google αλλα δε θυμόμουν γιατ σταματήσαμ να μιλάμκοιτάω το τελευταίο που μνμ τσι έστειλα ηταν το λινκ δε θυμάμαι να τσι το έστειλα
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 soon θα γίν το μπράφ κ θα τριβ τα ματιασ Χμμ, αυτό πέρασε πολύ στα ψιλά νομίζω.
scullyist Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Νομίζεις Κθου, τα πάντα καταχωρούνται, αλλά τα πάντα δεν σχολιάζονται. Γραπτώς, that is =p
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Νομίζω πάντως πως στην κυριολεκτική έννοια δεν δώθηκε τόσο βάρος παρότι έβγαζε μάτι, oh wait...
Mau-Maus Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Νομος ! οταν βρεθουμε σε κυλιομενες σκαλες , αν δε θελουμε να κουνησουμε λιγο το κωλαρακι μας , κανουυμε δεξια - δεξια σαν καλα παιδακια και αφηνουμε ελευθερη ολη την αριστερη μερια της σκαλας γι αυτους που ειτε βιαζονται ειτε τους αρεσει η κινηση στην ζωη τους ! κανονας ! α'ιντα βοδια .. 5
tehAllantin Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ δίχρονων σκούτερ από τους ποδηλατόδρομους. ΤΩΡΑ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις