nicoc89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Αναρωτιέμαι τι ψηφίζει ο νικοκ είχ ψηφίσ αυτσι γιατ χασίσι κ μετ δε ξαναψήφισ γιατ δεν τσι ξαναβρήκ κ έβαλ εν ψηφοδέλτ με τρίχ που τσι μάδισ απ τσι πουλίμ :3 :3 Λεβέντη μου.Zyzz του Insomnia soon θα γίν το μπράφ κ θα τριβ τα ματιασ :3 ουι χαβ του ντου ουατ ουι χαβ του ντου χούντουρ χούντουρ !χαχαχαχα δε μπορ άλλ αχχα γκαλά να ειμ να με καν να γελάου 2
katiepie Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 είχ ψηφίσ αυτσι γιατ χασίσι κ μετ δε ξαναψήφισ γιατ δεν τσι ξαναβρήκ κ έβαλ εν ψηφοδέλτ με τρίχ που τσι μάδισ απ τσι πουλίμ :3 :3 soon θα γίν το μπράφ κ θα τριβ τα ματιασ :3 ουι χαβ του ντου ουατ ουι χαβ του ντου χούντουρ χούντουρ !χαχαχαχα δε μπορ άλλ αχχα γκαλά να ειμ να με καν να γελάου πες μ λίγο ρε μαναρ, όταν τα γράφεις βγάζεις άκρη ή τα γράφεις κανονικά και μετά τα αλλάζεις; 2
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 πες μ λίγο ρε μαναρ, όταν τα γράφεις βγάζεις άκρη ή τα γράφεις κανονικά και μετά τα αλλάζεις; όι ειν ο τροπσ γραφήσμ όπσ το σκέφτομ στο μυαλόμ για να καν καλαπούρ ειν φάσ να ξέρσ να γραφσ έτσ :3 1
revolver1990 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 όπερα ή κρομ; Αν είσαι αυστηρά μεταξύ των 2 τότε Opera αλλιώς firefox 29 1
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 προσπαθούσ να κόψ με τα δόντιαμ ενα καλαμάκ και με κόβετ και φευγ το χέριμ στο ποτίρ τσι μπύρας που ειχα γεμάτ γκαφέ και πέφτ όλο στο πληκτρολόγιομτο γύρισ το τιναξ και δουλευ γκανονικάτο χω απο τότ που έπαιζ lineage και το βάραγα μπουνιές , ακόμ ζωντανό τόσα χρόνια κ οποτ πήρ άλλο με χάλασ κ επέστρεψ σ αυτό παλσα την ασχημούλα γκόμενα που τη μπήδαγες τσι αρχές γιατ δεν ειχες άλλη επιλογη κ όταν είδες οτ καμια φορά το περιτυλιγμα ειν όμορφο κ μέσα σκατά γύριζεις πάλι σε αυτήνε ηθικό δίδαγμα το πληκτρολογιομ ειν ασχημούλα 2
katiepie Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μόνο εσύ νικοτσ... Γιατί είναι μόνο 5? Γιατί δεν είναι 7?? Γαμώ τις Παρασκευές στι δουλειά... 1
thomasG4 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 όπερα ή κρομ; Άμα χρησιμοποιείς πολύ youtube, ο μόνος browser που τη παλεύει σε απόκριση είναι ο Chrome. Όλοι οι άλλοι λίγο πολλοί έχουν θέμα.
Gtr34 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Οποιος εχει chrome ας ριξει μια ματια στο προσθετο Streamus βολευει απιστευτα .
Voziniotis-3 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ρε πουστη μου εχω ξεκωλωθει να τρωω τον τελευταιο καιρο, εχω παρει παντου, ολοι μου το λενε. Αλλα ειναι νοστιμα τα γαμηδια, ειναι και το διαβασμα που σε ανεβαζει την ορεξη στα υψη, φακ απο αυριο τρεξιμο 1
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 νιώθω κενό μέσα μου σκότος κ η ανάσα μου κρύαγαμω η ώρα δεν περνα ειν ακόμα πέντε κ εικοσιτρίανιώθω πτώμα, σαν άνθρωπος σε κόμμα ,μαύρο χρώμαστην ψυχή μου προσπαθεί να αποδράσει από το στόμα 1
katiepie Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 νιώθω κενό μέσα μου σκότος κ η ανάσα μου κρύα γαμω η ώρα δεν περνα ειν ακόμα πέντε κ εικοσιτρία νιώθω πτώμα, σαν άνθρωπος σε κόμμα ,μαύρο χρώμα στην ψυχή μου προσπαθεί να αποδράσει από το στόμα Πες μου ότι περίμενες μέχρι το 5:23 για να το στείλεις -.- 1
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Πες μου ότι περίμενες μέχρι το 5:23 για να το στείλεις -.- το έγραψα κ 22 κ το έστειλα κ 23 :3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις