Chrisxxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ντάξει πόσο γκαντέμω κι αυτή;;; Δηλαδή για το θεό... Έχουμε βουλευτικές και δεν το χω πάρει χαμπάρι; Ευρωβουλευτικες.
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Έχουμε βουλευτικές και δεν το χω πάρει χαμπάρι; Eκεί μέσα στην τρούπα τι χαμπάρι να πάρεις...
katiepie Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Eκεί μέσα στην τρούπα τι χαμπάρι να πάρεις... Γ... άφησέ τα... Πήρα εν τω μεταξύ τηλ στη σχολή να μου δώσουν μια ρημάδα αναλυτική να γραφτώ στο acca και μου λένε ναι, ε δε θα στη δώσουμε γιατί θα πάρεις πτυχίο, ορκομωσία σε ενα μήνα, τα λέμε WTF? κι αυτό προεκλογικό;;;
mary Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 εγω οταν το γκουγκλαρα βρηκα αυτο: http://www.imdb.com/title/tt0404364/ Αααα καλαααααα....Για tv movie λεμε.....Πφφφ...Θα το κατεβασω!
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Πήρα εν τω μεταξύ τηλ στη σχολή να μου δώσουν μια ρημάδα αναλυτική να γραφτώ στο acca και μου λένε ναι, ε δε θα στη δώσουμε γιατί θα πάρεις πτυχίο, ορκομωσία σε ενα μήνα, τα λέμε WTF? κι αυτό προεκλογικό;;; Ναι προεκλογικό τρικ. 1
revolver1990 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Αναρωτιέμαι τι ψηφίζει ο νικοκ Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση (Κ.Ο.Τ.Ε.Σ) 4
Flexeril Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Thanks αλλά δε καταλαβα ποια ταινια. Και στη φιλμογραφια της τα γραφουν μισα ελληνικά, μισα αγγλικά και μισα greeklish οι μλκς.. Ενα λινκ πλιιιζ Το παλιό ή το νέο; Λοιπόν,άκου:Πήγαινε sus4free και βρες υπότιτλο.Τυχερή είσαι,τους έχει και τους δύο (και του '75 και του 04"). Ακολούθως πήγαινε είτε στον τούρκο (warez-bb),είτε στον σουηρδό (thepiratebay). Καταλήξεις στο google. Κατέβασε ακριβώς (για να μη χρειαστείς ταίριασμα) τον τύπο της ταινίας. Απόλαυσε με φίλες και με μπύρες. Μάθε κάποιον να ψαρεύει,από του να τον ταΐζεις κάθε μέρα ψάρι.Κουνγκ-Φούκιος! 1
viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Το παλιό ή το νέο; Λοιπόν,άκου:Πήγαινε sus4free και βρες υπότιτλο.Τυχερή είσαι,τους έχει και τους δύο (και του '75 και του 04"). Ακολούθως πήγαινε είτε στον τούρκο (warez-bb),είτε στον σουηρδό (thepiratebay). Καταλήξεις στο google. Κατέβασε ακριβώς (για να μη χρειαστείς ταίριασμα) τον τύπο της ταινίας. Απόλαυσε με φίλες και με μπύρες. Μάθε κάποιον να ψαρεύει,από του να τον ταΐζεις κάθε μέρα ψάρι.Κουνγκ-Φούκιος! Pure poetry.
katiepie Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Πολύ ησυχία σήμερα... Τι πάθατε; που είναι η αδυναμία;
viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Φάγανε τον Stefan? Τι στον δαίμονα, ολα για κλείσιμο πανε? Σπερες 1
katiepie Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 newego_LARGE_t_1101_54283746_type12128.jpg παστίλιες για τον πόνο του άλλου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις