Flexeril Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Απο ποια ταινια ειναι αυτό; Δε θυμαμαι να εκανε σε ταινια/σειρά τη χαροπή νοικοκυρά ποτέ η λατρεμένη Kristen Bell..... Μήπως είναι απ' το ρημέϊκ του Άϊρα Λέβιν "Οι μυστηριώδεις γυναίκες του Στέπφορδ";(Sci-Fi) edit. Θεός είμαι ο πούστης,το γκούγκλισα και ναι,είναι απ' τις "γυναίκες του στέπφορδ". Δεν με λένε τζάμπα αρχιλήτσαρχο,μιά βιβλιοθήκη σκληρούς έχω ο καριόλης. 2
viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 οκ με αυτη τη λογικη του δινω 200 ευρω ουτε cent παραπανω εκτος αν μπορει να μου το βγαλει σε φουξια με ασημενια γραμμη τοτε το παω 220. γιατι δεν παιρνεις εναν καμβα και ενα ρολλο/πινελο για να το κανεις μονη σου; Πιο φθηνα θα σου βγει.
mary Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μήπως είναι απ' το ρημέϊκ του Άϊρα Λέβιν "Οι μυστηριώδεις γυναίκες του Στέπφορδ";(Sci-Fi) edit. Θεός είμαι ο πούστης,το γκούγκλισα και ναι,είναι απ' τις "γυναίκες του στέπφορδ". Δεν με λένε τζάμπα αρχιλήτσαρχο,μιά βιβλιοθήκη σκληρούς έχω ο καριόλης. Thanks αλλά δε καταλαβα ποια ταινια. Και στη φιλμογραφια της τα γραφουν μισα ελληνικά, μισα αγγλικά και μισα greeklish οι μλκς.. Ενα λινκ πλιιιζ
katiepie Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Λοιπόν κανόνισα girls night out για σήμερα αν και για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν είμαι σε mood :/
Voziniotis-3 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μωρε καλη και η τεχνη. Απλα γιατι τοσος ντορος δεν καταλαβαινω. Και εγω ο κωδικας που γραφω εργο τεχνης ειναι, δεν το διατυμπανιζω καθε τρεις και λιγο. Ε ιδια αντιμετωπιση εχουν και απο εμενα η καλλιτεχνες. Πουλα μου το εργο σου και σκασε. Τωρα αν λετε για τις τιμες, βρισκουν και τα κανουν, δεν φταινε αυτοι. Υ.Γ. Πιο βλαμμενοι και για μπατσες παντως απο τους καλλιτεχνες δεν υπαρχουν. Λοιπόν κανόνισα girls night out για σήμερα αν και για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν είμαι σε mood :/ Πες μου μερος να σκασω μυτη να σας κανω στριπτιζ !!! 1
katiepie Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Πες μου μερος να σκασω μυτη να σας κανω στριπτιζ !!! ΩΩΩ για πες τι θα περιλαμβάνει το στριπτίζ;;;;
slipknot Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Και εγω ο κωδικας που γραφω εργο τεχνης ειναι Υ.Γ. Πιο βλαμμενοι και για μπατσες παντως απο τους καλλιτεχνες δεν υπαρχουν. 4
kuzko21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Θα ξαναγράφα τώρα τι είχα περάσει στην αλμπερτινα στη Βιέννη με τις μαλακιες τους πίνακες αλλά βαριέμαι... Εμείς και ένας άλλος Έλληνας που τον έσερνε φαντάζομαι η κλωσσαρα η γυναίκα και τον τραβολογαγε 5 ορόφους πάνω κατω για να βλέπει τρίγωνικα βυζια! Μη δώ πίνακα ε! Καλησπερες
gatokoritso Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μήπως είναι απ' το ρημέϊκ του Άϊρα Λέβιν "Οι μυστηριώδεις γυναίκες του Στέπφορδ";(Sci-Fi) edit. Θεός είμαι ο πούστης,το γκούγκλισα και ναι,είναι απ' τις "γυναίκες του στέπφορδ". Δεν με λένε τζάμπα αρχιλήτσαρχο,μιά βιβλιοθήκη σκληρούς έχω ο καριόλης. εγω οταν το γκουγκλαρα βρηκα αυτο: http://www.imdb.com/title/tt0404364/ γιατι δεν παιρνεις εναν καμβα και ενα ρολλο/πινελο για να το κανεις μονη σου; Πιο φθηνα θα σου βγει. ειμαι τοσο άχρηστη που μπορει να ξεκινησω για ευθεια και να καταλήξω σε κυκλο. in other news: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64004433 νταξει κλαιω..
katiepie Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 in other news: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64004433 νταξει κλαιω.. Ντάξει πόσο γκαντέμω κι αυτή;;; Δηλαδή για το θεό... Έχουμε βουλευτικές και δεν το χω πάρει χαμπάρι;
revolver1990 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 ^^Εντελώς τυχαίο όμως. Προχθές πάντως είδα ryan giggs με ροζάκι πουκάμισο.(Τρου στόρι)
kuzko21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Παντως η πιο συχνη ερωτηση στο συνταγμα απο τους ξενους ειναι Excuse me , McDonald's?
Προτεινόμενες αναρτήσεις