TriLoBiTe Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Τι ειναι τελικά; Αντρας ή γυναικα; Δε καταλαβα. Mαίρη μου περιμένεις από τους προηγούμενους (με όλο το σεβασμό που τους έχω) να ακούσεις την αλήθεια? Φυσικά και όχι οπότε καλά έκανες και απευθύνθηκες σε μένα. Eίναι γυναίκα που έπιασε μαγκούνι! ΙΒΝίκοτς 1
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Eίναι γυναίκα που έπιασε μαγκούνι! ΙΒΝίκοτς έι πιάσ μαγκούνι και μάγκανο , σγόρτσα και μπιρικόγκο! Επεξ/σία 9 Μαΐου 2014 από nicoc89
viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Είχα το πιο betrayal όνειρο evar... Μερες http://news247.gr/eidiseis/koinonia/paideia/nea_arnhtikh_prwtia_gia_thn_ellada_oyragoi_ths_paideias_sthn_eyrwph.2776785.html
Flexeril Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 http://twentytwowords.com/canvas-painted-blue-with-a-white-line-sells-for-nearly-44-million-4-pictures/ τέχνη biatches... Αυτό νομίζω ότι θέλει ξεχωριστό ταμπλώ για συζήτηση. Δεν είναι απλώς υπερεκτίμηση της "τέχνης",είναι παρότρυνση για βίαιες πράξεις (έως ταλιμπανισμού). Ή είναι πλυντήριο και όπως όλα τα πλυντήρια που σέβονται το ρόλο τους,υπερκοστολογεί τη ρολιά του μπογιατζή,είτε για φορολογικούς λόγους,είτε για πληρωμή ανόσιων πράξεων.προϊόντων,μέσω Σόθμπυς. Δεν γίνεται αυτό,όση καλή θέληση νάχει ένας τεχνόφιλος δεν μπορεί να εκταμιεύσει (ακόμα κι αν το μπηδάει το καλλιτέχνη ή το αντίστροφο) τέτοιο ποσόν γι αυτή τη μουτζάλα. Εκτός αν πήρε πινέλο με τρεις τρίχες και έβαφαν σαράντα γενιές εκατομυριοστό του εκατομυριοστού για πεντακόσια χρόνια. Αλλά και πάλι,όσο καμένες σκέψεις και να κάνω,δεν μου βγαίνει,όσα ναρκωτικά και να πάρω δεν μπορώ να αγαπήσω δυό μπλε λουρίδες με ένα πόντο θαλασσί ανάμεσα,ούτε με δεμένα μάτια και ένα περίστροφο κολημμένο στη γκλάβα μου... Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως,έχω αξιόλογη συλλογή από Έλληνες ζωγράφους. 2
viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 ωραια μερα σημερα αλλα κανει μια βαρεμαρα, αλλο πραγμα. 2
gatokoritso Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Αυτό νομίζω ότι θέλει ξεχωριστό ταμπλώ για συζήτηση. fucking do it! μπορει να μην ειμαι της τεχνης αλλα ενας πινακα της προκοπης μπορω να τον θαυμασω. αυτη η μαλακια που παιζει με τις μουτζούρες,τη τραγική μοντερνα τεχνη και με αποκορύφωμα αυτο το μπλε πινακα ειναι απλα κατι που δεν μπορω να διανοηθω.θελω να ακουσω τη γνωμη μιας ψωναρας ενος διανοούμενου που θα προσπαθησει να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα.
gatokoritso Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Είναι πίνακας-tribute του PONG, άσχετοι. οκ με αυτη τη λογικη του δινω 200 ευρω ουτε cent παραπανω εκτος αν μπορει να μου το βγαλει σε φουξια με ασημενια γραμμη τοτε το παω 220.
slipknot Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Επιτρέψτε μου να έχω άποψη, ο πίνακας δεν είναι τυχαίος έχει μεγάλη επιρροή. Και λίγα έπιασε... . 2
mary Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 οκ με αυτη τη λογικη του δινω 200 ευρω ουτε cent παραπανω εκτος αν μπορει να μου το βγαλει σε φουξια με ασημενια γραμμη τοτε το παω 220. Απο ποια ταινια ειναι αυτό; Δε θυμαμαι να εκανε σε ταινια/σειρά τη χαροπή νοικοκυρά ποτέ η λατρεμένη Kristen Bell.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις