Flexeril Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Καλά,δεν νομίζω να τον χαλάσει το Νίκο λίγη γυμναστική... 1
nicoc89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Καλά,δεν νομίζω να τον χαλάσει το Νίκο λίγη γυμναστική... εννοείς οτι ειμ αγύμναστος ? α?
viper2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αντί να τους απασχολεί το λιμαρισμα κάθονται και ασχολούνται με την γυμναστική... In other news Και εκεί που νόμιζα οτι ήμουν 'in the clear', θα πρεπει να περιμένω μέχρι τις 15 του June... #sosad
Flexeril Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 εννοείς οτι ειμ αγύμναστος ? α? Στάση "Ροντέο" μεγάλε,τη ξέρεις;Στα 4 και της ψυθιρίζεις βστο αυτί: -Είσαι πιό στενή απ' την αδερφή σου,αλλά αυτή πηδιέται καλύτερα από σένα. ...και μετά μετράς δεφτερόλεπτα που είσαι "μέσα". 2
nicoc89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αντί να τους απασχολεί το λιμαρισμα κάθονται και ασχολούνται με την γυμναστική... In other news Και εκεί που νόμιζα οτι ήμουν 'in the clear', θα πρεπει να περιμένω μέχρι τις 15 του June... #sosad η προπόνηση μου ειναι ποιο σημαντική γκόμενες έρχονται και φευγουν , η κάυλα γιαυτό που κάνω παντοτινή Στάση "Ροντέο" μεγάλε,τη ξέρεις;Στα 4 και της ψυθιρίζεις βστο αυτί: -Είσαι πιό στενή απ' την αδερφή σου,αλλά αυτή πηδιέται καλύτερα από σένα. ...και μετά μετράς δεφτερόλεπτα που είσαι "μέσα". έτοιμος να ποστάρω φωτογραφία χεριού 2,5 εβδομάδες off με πρόλαβες πανάθεμασε 1
viper2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 η προπόνηση μου ειναι ποιο σημαντική γκόμενες έρχονται και φευγουν , η κάυλα γιαυτό που κάνω παντοτινή έτοιμος να ποστάρω φωτογραφία χεριού 2,5 εβδομάδες off με πρόλαβες πανάθεμασε in other news 1
Chrisxxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Σε μία απο αυτές τις χαοτικές ανταλλαγές email με τους 155 διαφορετικούς παραλήπτες, έχουμε φτάσει στο επίπεδο που πρέπει να ξεκαθαριστεί η δομή διοίκησης και ο supervisor μου ειναι cc. Insomniak: "my supervisor is not qualified to supervise somebody with my background and duties, he is biologist, I hope that's not a problem for the project" Insomniak: "indeed he signs my payroll, but he cannot sign the termination of my employment" Insomniak: "... In reality, I pay him to sign the paperwork, I do not know why he gets so emotional, am just speaking the truth" Έχει ψιλοφρικάρει που βρέθηκε στη σέντρα και το ματς τηλεοπτική κάλυψη. :·) Ετσι, γαμηστε τους σουπερβαιζορζζζζ. Εγω παλι προετοιμαζόμουν για συνεντευξη - τεστ τεχνικων ερωτησεων απο κοντα και για τέλος του μηνα και μου το έκανε αυριο και απο τηλέφωνο. FML.
revolver1990 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Συννεφιά σήμερα+λίγη βροχή.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.Κωλόκαιρος και δεν μπορώ να βγω έξω να κάνω τα ψώνια μου και να κυλιστώ στο γρασσίδι των Tabard Gardens.Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αν βγω έξω και βρέχει θα λιώσω..τα πράγματα έχουν αλλάξει μέσα μου.Νομίζω ότι θα με πιάσει κατάθλiψη και έχω και τον γείτονα με το κλιματιστικό από δίπλα που κάνει θόρυβο και δεν μπορώ να ρυθμίσω την τεστοστερόνη μου. Classic OOT 1
revolver1990 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Για τον καιρό έχει γίνει σάλος και από θηλυκά μέλη... https://www.youtube.com/watch?v=wdO5unWWBGc Ε εντάξει 1:00-2:20
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 http://twentytwowords.com/canvas-painted-blue-with-a-white-line-sells-for-nearly-44-million-4-pictures/ τέχνη biatches...
Valerie_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ένας κόκκινος αισθητηρας δίπλα από την μπροστινή κάμερα πώς κλείνει γαμω τη μπουτανα 1
revolver1990 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ένας κόκκινος αισθητηρας δίπλα από την μπροστινή κάμερα πώς κλείνει γαμω τη μπουτανα Proximity sensor είναι λογικά... Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1907218
tehAllantin Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 http://twentytwowords.com/canvas-painted-blue-with-a-white-line-sells-for-nearly-44-million-4-pictures/ τέχνη biatches... ή "ονομα"... πάντως για πινγκ πονγκ ΓΑΜΑΕΙ ο πίνακας! Ένας κόκκινος αισθητηρας δίπλα από την μπροστινή κάμερα πώς κλείνει γαμω τη μπουτανα σπάστα όλα μαρή Βαλεγί!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις