viper2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Snoob Καταλαβαίνω τι εννοείς και γενικά συγκρατούμαι. Η γραμματέας (υποπτεύομαι ο ίδιος) μου έγραψε το ανάποδο από αυτό που αναφέρεις, ότι δε βοηθάω τον εαυτό μου επειδή αναφέρω δημόσια τις αμφιβολίες μου (φόβος απώλειας εσόδων για τον ίδιο). Γενικά, υπάρχει θέμα εγωκεντρικής νοοτροπίας από ανθρώπους που απλά θα έπρεπε να ειναι ευχαριστημένοι με τα οικονομικά οφέλη που αποκομίζουν λόγω τύχης (και θέσης) αλλά αδυνατούν να κατανοήσουν πως η σιωπή και η σύνεση ειναι αρετές, ειδικά στην περίπτωση παντελους άγνοιας εξειδικευμένων θεμάτων. Ξέρει ότι δεν μπορεί να ειναι από πάνω μου και αυτό σημαίνει οικονομική απώλεια για τον ίδιο. Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ για το ψύχραιμο σχόλιο σου. Katipie, τα γράφω εκ του ασφαλούς, σε αυτην τη χώρα μονο το χρήμα μιλάει και έχω ισχυρούς χρηματοδότες. το βλεπω να ερχεται
DhZou Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 νικοκ μπράβο σου είσαι γαμάτος κλπ, αλλά Θα κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου και θα πω ότι το βίντεο σου έκανε κάτι σπασίματα και με τόσο περιορισμένο κάδρο μπορούσες έυκολες να κλέψεις ή να μην κάνεις ολόκληρο το challenge. Επίσης σε ορισμένα σημεία φαινότανε σα να πηγαίνει μπρός πίσω το βίντεο. Ελπίζω να ήσουν ειλικρινής μαζί μας.
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Όταν εγώ τα λέω για τον νίκοτς εσείς δε μ' ακούτε κίτιζ..
Mau-Maus Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Επίσης σε ορισμένα σημεία φαινότανε σα να πηγαίνει μπρός πίσω το βίντεο. πηγαινε μια χαρα με την μουσικη !!! Γιο
nicoc89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 νικοκ μπράβο σου είσαι γαμάτος κλπ, αλλά Θα κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου και θα πω ότι το βίντεο σου έκανε κάτι σπασίματα και με τόσο περιορισμένο κάδρο μπορούσες έυκολες να κλέψεις ή να μην κάνεις ολόκληρο το challenge. Επίσης σε ορισμένα σημεία φαινότανε σα να πηγαίνει μπρός πίσω το βίντεο. Ελπίζω να ήσουν ειλικρινής μαζί μας. ναμουκοπουνταρχιδια
katiepie Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Katipie, τα γράφω εκ του ασφαλούς, σε αυτην τη χώρα μονο το χρήμα μιλάει και έχω ισχυρούς χρηματοδότες. Beware, μετράει και η δόξα και το κύρος. όπως και να χει μη χάνεις το δίκιο σου, καλύτερα να κάνεις το Point σου πλαγίως...
DhZou Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 πηγαινε μια χαρα με την μουσικη !!! Γιο Ήχο δεν είχα να πω την αλήθεια... Αλλά βρε νικοκ λεβέντη μου, κάνε ένα βίντεο της προκοπής να γίνεις διασημότητα να πατήσεις τη Glozel κάτω σα κατσαρίδα! Μήπως σου έδειξε κάποια βυζί, αλλά μόνο το ένα ξέρω 'γω;
nicoc89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 κάνε ένα βίντεο της προκοπής να γίνεις διασημότητα να πατήσεις τη Glozel κάτω σα κατσαρίδα! είμ διάσημος εκτός ιντερνετσ δε με νοιάζ 1
Flexeril Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Nίκοκ επίσημα σε ανακηρύσσω τύπο. Νίκο,λιμάρησέ τη να,η πρώτη ήδη έπεσε στα 4.
Flexeril Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 στα 2 βασικά. Σκύβεις και ακουμπάνε τα χέρια στο πάτωμα,άρα "στα 4".
Προτεινόμενες αναρτήσεις