Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Snoob Καταλαβαίνω τι εννοείς και γενικά συγκρατούμαι. Η γραμματέας (υποπτεύομαι ο ίδιος) μου έγραψε το ανάποδο από αυτό που αναφέρεις, ότι δε βοηθάω τον εαυτό μου επειδή αναφέρω δημόσια τις αμφιβολίες μου (φόβος απώλειας εσόδων για τον ίδιο).

Γενικά, υπάρχει θέμα εγωκεντρικής νοοτροπίας από ανθρώπους που απλά θα έπρεπε να ειναι ευχαριστημένοι με τα οικονομικά οφέλη που αποκομίζουν λόγω τύχης (και θέσης) αλλά αδυνατούν να κατανοήσουν πως η σιωπή και η σύνεση ειναι αρετές, ειδικά στην περίπτωση παντελους άγνοιας εξειδικευμένων θεμάτων. Ξέρει ότι δεν μπορεί να ειναι από πάνω μου και αυτό σημαίνει οικονομική απώλεια για τον ίδιο.

Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ για το ψύχραιμο σχόλιο σου.

Katipie, τα γράφω εκ του ασφαλούς, σε αυτην τη χώρα μονο το χρήμα μιλάει και έχω ισχυρούς χρηματοδότες.

το βλεπω να ερχεται

7zxV32Y.jpg

Δημοσ.

νικοκ μπράβο σου είσαι γαμάτος κλπ, αλλά

Θα κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου και θα πω ότι το βίντεο σου έκανε κάτι σπασίματα  και με τόσο περιορισμένο κάδρο μπορούσες έυκολες να κλέψεις ή να μην κάνεις ολόκληρο το challenge. Επίσης σε ορισμένα σημεία φαινότανε σα να πηγαίνει μπρός πίσω το βίντεο.

Ελπίζω να ήσουν ειλικρινής μαζί μας.

Δημοσ.

Επίσης σε ορισμένα σημεία φαινότανε σα να πηγαίνει μπρός πίσω το βίντεο.

πηγαινε μια χαρα με την μουσικη !!!

Γιο :-)

Δημοσ.

νικοκ μπράβο σου είσαι γαμάτος κλπ, αλλά

Θα κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου και θα πω ότι το βίντεο σου έκανε κάτι σπασίματα  και με τόσο περιορισμένο κάδρο μπορούσες έυκολες να κλέψεις ή να μην κάνεις ολόκληρο το challenge. Επίσης σε ορισμένα σημεία φαινότανε σα να πηγαίνει μπρός πίσω το βίντεο.

Ελπίζω να ήσουν ειλικρινής μαζί μας.

ναμουκοπουνταρχιδια

Δημοσ.

Katipie, τα γράφω εκ του ασφαλούς, σε αυτην τη χώρα μονο το χρήμα μιλάει και έχω ισχυρούς χρηματοδότες.

Beware, μετράει και η δόξα και το κύρος. όπως και να χει μη χάνεις το δίκιο σου, καλύτερα να κάνεις το Point σου πλαγίως...

Δημοσ.

πηγαινε μια χαρα με την μουσικη !!!

Γιο :-)

Ήχο δεν είχα να πω την αλήθεια...

Αλλά βρε νικοκ λεβέντη μου, κάνε ένα βίντεο της προκοπής να γίνεις διασημότητα να πατήσεις τη Glozel κάτω σα κατσαρίδα!

Μήπως σου έδειξε κάποια βυζί, αλλά μόνο το ένα ξέρω 'γω;

Δημοσ.
 κάνε ένα βίντεο της προκοπής να γίνεις διασημότητα να πατήσεις τη Glozel κάτω σα κατσαρίδα!

είμ διάσημος εκτός ιντερνετσ δε με νοιάζ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...