insomniaK Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Σε μία απο αυτές τις χαοτικές ανταλλαγές email με τους 155 διαφορετικούς παραλήπτες, έχουμε φτάσει στο επίπεδο που πρέπει να ξεκαθαριστεί η δομή διοίκησης και ο supervisor μου ειναι cc. Insomniak: "my supervisor is not qualified to supervise somebody with my background and duties, he is biologist, I hope that's not a problem for the project" Insomniak: "indeed he signs my payroll, but he cannot sign the termination of my employment" Insomniak: "... In reality, I pay him to sign the paperwork, I do not know why he gets so emotional, am just speaking the truth" Έχει ψιλοφρικάρει που βρέθηκε στη σέντρα και το ματς τηλεοπτική κάλυψη. :·)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ο supervisor σου δεν μπήκε supervisor με το έτσι γουστάρω. Κάποιος τον τοποθέτησε σε αυτή τη θέση. Επομένως, όταν γράφεις πως δεν έχει τα προσόντα να σε επιβλέπει, δε βγάζεις στη σέντρα μόνο αυτόν, αλλά και όποιον τον τοποθέτησε εκεί. Είσαι βέβαιος ότι είναι φρόνιμο αυτό; Just sayin' 3
viper2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Σε μία απο αυτές τις χαοτικές ανταλλαγές email με τους 155 διαφορετικούς παραλήπτες, έχουμε φτάσει στο επίπεδο που πρέπει να ξεκαθαριστεί η δομή διοίκησης και ο supervisor μου ειναι cc. Insomniak: "my supervisor is not qualified to supervise somebody with my background and duties, he is biologist, I hope that's not a problem for the project" Insomniak: "indeed he signs my payroll, but he cannot sign the termination of my employment" Insomniak: "... In reality, I pay him to sign the paperwork, I do not know why he gets so emotional, am just speaking the truth" Έχει ψιλοφρικάρει που βρέθηκε στη σέντρα και το ματς τηλεοπτική κάλυψη. :·) το πρόβλημα την νεολαίας μας... 1
nicoc89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 τι βίντεο έβαλες δεν βγάζει κάτι μηπως δεν έχει ντριγκιντράγκα ?
tehAllantin Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=TBgbtz9fcO0 υποτίθεται πως "μασάς" την κανέλα; Ή την κατεβάζεις αμάσητη; Αμα μασήσεις λογικά με το σάλιο γίνεται ένα είδος πούλπας.
nicoc89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 υποτίθεται πως "μασάς" την κανέλα; Ή την κατεβάζεις αμάσητη; Αμα μασήσεις λογικά με το σάλιο γίνεται ένα είδος πούλπας. αμα είσαι σκούπα της ντελόγκι τη γκατεβάζεις άνετα έχω ενα σκούπα κολλητό κάτεβάζει αράχνες κ σκουπίδια
scullyist Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Χτυπάει το σταθερό την ώρα που τσεκάρεις το βίντεο που τραβηξες στο κινητό. Πας να σηκώσεις το ασύρματο κι αναρωτιέσαι γιατί ενώ χτυπάει, δεν φωτίζεται η οθόνη ωστε να δεις ποιος καλεί. Κοιτάς επίμονα μήπως διαβασεις το νουμερο έστω και στην μη φωτιζόμενη οθόνη του... και... επιφoίτηση: Όχι δεν χτυπάει το σταθερό, φλασιά ότι είχε χτυπήσει κατά την βιντεοσκόπηση. #proud.IQ.moments #damncrystalclearqualitysound 1
katiepie Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ο supervisor σου δεν μπήκε supervisor με το έτσι γουστάρω. Κάποιος τον τοποθέτησε σε αυτή τη θέση. Επομένως, όταν γράφεις πως δεν έχει τα προσόντα να σε επιβλέπει, δε βγάζεις στη σέντρα μόνο αυτόν, αλλά και όποιον τον τοποθέτησε εκεί. Είσαι βέβαιος ότι είναι φρόνιμο αυτό; Just sayin' Plus ποτέ δεν ξέρεις ποιός βρίσκεται πίσω από εκείνον, οπότε γενικά μην επιτίθεσαι σε άτομα αβέρτα, στην τελική εσύ θα χάσεις... Εκτός αυτού επειδή είναι βιολόγος τι σημαίνει οτι δεν έχει τα προσόντα; για να ναι supervisor κάτι θα κάνει καλά.
insomniaK Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Snoob Καταλαβαίνω τι εννοείς και γενικά συγκρατούμαι. Η γραμματέας (υποπτεύομαι ο ίδιος) μου έγραψε το ανάποδο από αυτό που αναφέρεις, ότι δε βοηθάω τον εαυτό μου επειδή αναφέρω δημόσια τις αμφιβολίες μου (φόβος απώλειας εσόδων για τον ίδιο). Γενικά, υπάρχει θέμα εγωκεντρικής νοοτροπίας από ανθρώπους που απλά θα έπρεπε να ειναι ευχαριστημένοι με τα οικονομικά οφέλη που αποκομίζουν λόγω τύχης (και θέσης) αλλά αδυνατούν να κατανοήσουν πως η σιωπή και η σύνεση ειναι αρετές, ειδικά στην περίπτωση παντελους άγνοιας εξειδικευμένων θεμάτων. Ξέρει ότι δεν μπορεί να ειναι από πάνω μου και αυτό σημαίνει οικονομική απώλεια για τον ίδιο. Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ για το ψύχραιμο σχόλιο σου. Katipie, τα γράφω εκ του ασφαλούς, σε αυτην τη χώρα μονο το χρήμα μιλάει και έχω ισχυρούς χρηματοδότες.
Mau-Maus Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=TBgbtz9fcO0 οκ , τι να λεμε τωρα , respect! να μπει γρηγορα αυτο το κιτρινο μεγαλο αστερακι στο πλαι παρακαλω ... ευχαριστω ! 2
slipknot Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 το άλλο γιατί πιάνει συνέχεια το απαυτό του; Είναι ερωτικό κάλεσμα, χαίρομαι που το παρατήρησες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις