gatokoritso Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 αδελφ μ καντο!!το βιντεο θα ονομαζεται the ultimate champion of the cinnamon challenge.το χεις!!
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Νικοτς σε προκαλω να κανεις το.cinnamon dare. Google it. Όταν ο νίκοτς έκανε πρώτος το cinnamon dare μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας, το google ακόμα δεν υπήρχε.. 1
Valerie_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 http://youtu.be/KZ6bzrqjo4M εγώ έχω δακρύσει με αυτόν στο 06.09 λεπτό 1
nicoc89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 νίκοτς αφού είσαι τόσο ανετίλα θα έπρεπε ήδη να τραβάς το βίντεο. αλλιώς με τα λόγια τρώω κι εγώ πατσα (λιαξ!) με έχετ παρεξηγείσ δω μεσ ποτε δε καν τιποτσ αν δεν κερδίζ κατ για να μπω σε κοπ να τραβήξ βίντ θα πρεπ καποια να δειξ βζιά! no βζιά no vid δε λεω σένα κυράμ μη παρεξηγειθείσ, όποια θελ!! περιμένουμ! ακριβώς, video or it didn't happen..
katiepie Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 με έχετ παρεξηγείσ δω μεσ ποτε δε καν τιποτσ αν δεν κερδίζ κατ για να μπω σε κοπ να τραβήξ βίντ θα πρεπ καποια να δειξ βζιά! no βζιά no vid δε λεω σένα κυράμ μη παρεξηγειθείσ, όποια θελ!! περιμένουμ! Άχου το μωρέ δε θέλει να προσβάλει κιόλας, τι gentleman
Pa0ki Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 με έχετ παρεξηγείσ δω μεσ ποτε δε καν τιποτσ αν δεν κερδίζ κατ για να μπω σε κοπ να τραβήξ βίντ θα πρεπ καποια να δειξ βζιά! no βζιά no vid δε λεω σένα κυράμ μη παρεξηγειθείσ, όποια θελ!! περιμένουμ! fare trade Άντε ποιά θα κάνει το καλό?
nicoc89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Άχου το μωρέ δε θέλει να προσβάλει κιόλας, τι gentleman καλαπουρ εκαμα κυράμ! τζέγκλεμαν είμ όμως ούλακιούλα 1
Valerie_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 με έχετ παρεξηγείσ δω μεσ ποτε δε καν τιποτσ αν δεν κερδίζ κατ για να μπω σε κοπ να τραβήξ βίντ θα πρεπ καποια να δειξ βζιά! no βζιά no vid δε λεω σένα κυράμ μη παρεξηγειθείσ, όποια θελ!! περιμένουμ! εμείς δεν λέμε ότι έχουμε ωραία ή μεγάλα ή δενξέρωγωτι βυζγιά για να πρεπει να το αποδείξομε βεβαίως-βεβαίως εσύ όμως λες πως θες ένα σακουλάκι την ημέρα.
DhZou Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ρε μάγκα θα κερδίσεις και χωρίς βυζά, θα σου δώκει λεφτά το youtube για το ανδραγάθημά σου. (Εκτός αν κωλώνεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις