Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Ιτ χιτ μι. Ξέρουμε κανένα μαγαζί με μεγάλα κεριά αρωματικά (φιλικά και προς τους άντρες) όχι όμως μέσα σε βαζάκια κτλ να καίγονται ολόκληρα; Δοκίμασα σε διάφανο, wax&craft, notos (δηλαδή όλο το mall k golden hall) κτλ αλλά δε με ενέπνευσε κάτι...

Δημοσ.

θέλω να πάρ καν κολλητό καλοκαιρινο μπλουζάκ να γουστάρ
θα πάω να σάξ κ ενα mohawk κ να παρ κ κανα σκουλαρίκ γκαλό για ανανέωσ
Απο την άλλη Δευτέρα βγαίνω πάλι παγανιά κ τα γκομενάκια θα πιάν παιδί μόνο π θα περν απο δίπλα τσι

Cats_Sunglasses_1.jpg

• Like 4
Δημοσ.

θέλω να πάρ καν κολλητό καλοκαιρινο μπλουζάκ να γουστάρ

θα πάω να σάξ κ ενα mohawk κ να παρ κ κανα σκουλαρίκ γκαλό για ανανέωσ

Απο την άλλη Δευτέρα βγαίνω πάλι παγανιά κ τα γκομενάκια θα πιάν παιδί μόνο π θα περν απο δίπλα τσι

Νικοτσ είσαι θεός αγόρι μου! χα χα

• Like 1
Δημοσ.

πόπο, μπελάς για να βγάλεις την ψύκτρα είναι αυτά ρε! Αν και ξερω πως δεν βοηθάει, αν ήμανε Ελλάδα θα στο έκανα για μια φιλική συμβολική τιμή 0,00ευρώ :P

in other news, με λείπει η Σαλονίque και δεν βρίσκω τρόπο να σηκωθώ από την καρέκλα! :P

Σε κανα δυο μερες βγαζω θεμα για συναντηση. Αντε σου βρηκα αφορμη!

• Like 1
Δημοσ.
Στην ανάκληση νοθευμένων – μη κανονικών και μη ασφαλών ελαιολάδων, τα οποία μάλιστα είχαν βγει στην αγορά ως έξτρα παρθένα, προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), αφού διαπιστώθηκε ότι είναι ηλιέλαια «τεχνητά κεχρωσμένα». Πηγή: www.lifo.gr

• Like 1
Δημοσ.

Είναι λίγο επείγον, ψάχνουμε μαθηματικό στατιστικολόγο που να ξέρει από περιβάλλον spss για μία εργασία μεταπτυχιακού.

Για πιο συγκεκριμένα θα μιλήσουμε με pm και τηλ, οπότε(ς) όποιος μπορεί ας βοηθήσει παίδες

Δημοσ.

<div>Στην ανάκληση νοθευμένων – μη κανονικών και μη ασφαλών ελαιολάδων, τα οποία μάλιστα είχαν βγει στην αγορά ως έξτρα παρθένα, προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), αφού διαπιστώθηκε ότι είναι ηλιέλαια «τεχνητά κεχρωσμένα». Πηγή: <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.lifo.gr/now/society/46685'>www.lifo.gr</a></div>

Οτι πρεπει για τους μεντεσεδες δηλαδη .

Δημοσ.

Την τελευταια στιγμή;

In other news

Σήμερα ειναι, ξανά, μερα για φραπεδια στο μπαλκόνι.

Σπερες

Δημοσ.

10296690_234120846779806_1880297203_n.jp

Σε λίγες ημέρες που τελειώνει η αντιβίωση...

Έχω μια βέλγικη Duvel σπίτι που δε βλέπω να εκτιμάται από τον πατέρα :P

Ούτε οι σοκολάτες απ τη μάνα, αλλά δε βαριέσαι... θα τις μοιράσω :P

Δημοσ.

Σε κανα δυο μερες βγαζω θεμα για συναντηση. Αντε σου βρηκα αφορμη!

δυστυχώς εργάζομαι στα εξωτερικά και το βλέπω χλωμό ως αδύνατο να έρθω. Εκτός κι αν μου πει ο σεφ "ε, "κώστάς" αι γκέιβ γιου βεκέσιον ον ζε σέιμ ντέι ζατ ζε ινσόμνιάκ μιτίνγκ ιζ χελντ μπικόζ γιου αγ σο όσομ εντ κουλ. Εντζόι γιογ βεκέσιον, εντ καμ μπακ γινιούντ¨".

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...