katiepie Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 http://eol.jsc.nasa.gov/HDEV/ Κόλλησα άσχημα και δεν μπορώ να δουλέψω! Γιατί μας το κάνεις αυτό ρε κορίτσι;;
katiepie Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ιτ χιτ μι. Ξέρουμε κανένα μαγαζί με μεγάλα κεριά αρωματικά (φιλικά και προς τους άντρες) όχι όμως μέσα σε βαζάκια κτλ να καίγονται ολόκληρα; Δοκίμασα σε διάφανο, wax&craft, notos (δηλαδή όλο το mall k golden hall) κτλ αλλά δε με ενέπνευσε κάτι...
nicoc89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 θέλω να πάρ καν κολλητό καλοκαιρινο μπλουζάκ να γουστάρθα πάω να σάξ κ ενα mohawk κ να παρ κ κανα σκουλαρίκ γκαλό για ανανέωσΑπο την άλλη Δευτέρα βγαίνω πάλι παγανιά κ τα γκομενάκια θα πιάν παιδί μόνο π θα περν απο δίπλα τσι 4
katiepie Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 θέλω να πάρ καν κολλητό καλοκαιρινο μπλουζάκ να γουστάρ θα πάω να σάξ κ ενα mohawk κ να παρ κ κανα σκουλαρίκ γκαλό για ανανέωσ Απο την άλλη Δευτέρα βγαίνω πάλι παγανιά κ τα γκομενάκια θα πιάν παιδί μόνο π θα περν απο δίπλα τσι Νικοτσ είσαι θεός αγόρι μου! χα χα 1
mary Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 πόπο, μπελάς για να βγάλεις την ψύκτρα είναι αυτά ρε! Αν και ξερω πως δεν βοηθάει, αν ήμανε Ελλάδα θα στο έκανα για μια φιλική συμβολική τιμή 0,00ευρώ in other news, με λείπει η Σαλονίque και δεν βρίσκω τρόπο να σηκωθώ από την καρέκλα! Σε κανα δυο μερες βγαζω θεμα για συναντηση. Αντε σου βρηκα αφορμη! 1
Valerie_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Στην ανάκληση νοθευμένων – μη κανονικών και μη ασφαλών ελαιολάδων, τα οποία μάλιστα είχαν βγει στην αγορά ως έξτρα παρθένα, προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), αφού διαπιστώθηκε ότι είναι ηλιέλαια «τεχνητά κεχρωσμένα». Πηγή: www.lifo.gr 1
alexzzz Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Είναι λίγο επείγον, ψάχνουμε μαθηματικό στατιστικολόγο που να ξέρει από περιβάλλον spss για μία εργασία μεταπτυχιακού. Για πιο συγκεκριμένα θα μιλήσουμε με pm και τηλ, οπότε(ς) όποιος μπορεί ας βοηθήσει παίδες
Gtr34 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 <div>Στην ανάκληση νοθευμένων – μη κανονικών και μη ασφαλών ελαιολάδων, τα οποία μάλιστα είχαν βγει στην αγορά ως έξτρα παρθένα, προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), αφού διαπιστώθηκε ότι είναι ηλιέλαια «τεχνητά κεχρωσμένα». Πηγή: <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.lifo.gr/now/society/46685'>www.lifo.gr</a></div> Οτι πρεπει για τους μεντεσεδες δηλαδη .
viper2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Την τελευταια στιγμή; In other news Σήμερα ειναι, ξανά, μερα για φραπεδια στο μπαλκόνι. Σπερες
revolver1990 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Γαλάζιες σημαίες 2014 http://www.eepf.gr/blueflag/awards2014 Χαχαχα 6 παραλίες που πάω χανιά γαλάζιες σημαίες...φακ γιεα
Material_Defender_1032 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Σε λίγες ημέρες που τελειώνει η αντιβίωση... 1
katiepie Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Σε λίγες ημέρες που τελειώνει η αντιβίωση... Έχω μια βέλγικη Duvel σπίτι που δε βλέπω να εκτιμάται από τον πατέρα Ούτε οι σοκολάτες απ τη μάνα, αλλά δε βαριέσαι... θα τις μοιράσω
viper2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Γέμισε ο τόπος με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Ορδές...
tehAllantin Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Σε κανα δυο μερες βγαζω θεμα για συναντηση. Αντε σου βρηκα αφορμη! δυστυχώς εργάζομαι στα εξωτερικά και το βλέπω χλωμό ως αδύνατο να έρθω. Εκτός κι αν μου πει ο σεφ "ε, "κώστάς" αι γκέιβ γιου βεκέσιον ον ζε σέιμ ντέι ζατ ζε ινσόμνιάκ μιτίνγκ ιζ χελντ μπικόζ γιου αγ σο όσομ εντ κουλ. Εντζόι γιογ βεκέσιον, εντ καμ μπακ γινιούντ¨". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις