Valerie_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 είπα να βγάλω βόλτα την σκύλα να ξεσκάσει λίγο. θα θελα! ξεσήκωσε ο μικρός όλη τη γειτονιά! ξανά πίσω,τον πήρα αγκαλιά και βολτάραμε. ήσυχος σαν παναγία ο άτιμος στην αγκαλιά αλλά μόλις τον αφήσεις κάτω είναι σίφουνας ανεξέλεγκτος.
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Και το άλλο μισό κέικ και τέλος ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ? Το ξέρεις ότι μετά θα νιώθεις κουρασμένος ε? Υοu 've been there, you 've done that.. Όχι τίποτ' άλλο, αλλά μετά θα λες πως εγώ σε κούρασα.
Valerie_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ω ρε φίλε, ολόκληρη η πουτάνα η παράγραφος βγάζει νόημα! Ενώ θα μπορούσες να γράψεις σε μια σειρά: "Αριστερός hits on αριστερή, /talking stuff, gives her phone nr, ξυρισμένη; #αριστεροίτιναπεις" δεν είναι τυχαίο που αποφάσισε να απαντήσει σε μένα ανθρώπινα και να κάνει την εξαίρεση. με συμπαθεί μου το έχει πει.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Πωωωωωωωωωωωωωω, ήρθε μπατσαρία στο πατρικό με χαρτί ότι είμαι και τις 2 Κυριακές τακτικό μέλος εφορευτικής επιτροπής. ΠΟΥΤΣΑ γαμώ το μνι του Δία!
viper2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 #Viper2005didnothingwrong Πωωωωωωωωωωωωωω, ήρθε μπατσαρία στο πατρικό με χαρτί ότι είμαι και τις 2 Κυριακές τακτικό μέλος εφορευτικής επιτροπής. ΠΟΥΤΣΑ γαμώ το μνι του Δία! Δεν τους είπες οτι είσαι φρεσκοσφαγμενος; 1
Flexeril Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Και εκει που ετοιμαζομαι να ριξω τα λεμονια μου και τα λαδια μου, τσουπ ενα σκουλικακι ξεπρωβαλει απο την μαρουλοσαλατα που .μολις εκοψα. Το θεμα ειναι, την τρως η την αφηνεις? Τζάμπα πρωτε'ί'νη ρε συ,θα την αφήσεις; Πωωωωωωωωωωωωωω, ήρθε μπατσαρία στο πατρικό με χαρτί ότι είμαι και τις 2 Κυριακές τακτικό μέλος εφορευτικής επιτροπής. ΠΟΥΤΣΑ γαμώ το μνι του Δία! πω,μλκ,κάτι λέει ο ξάδερφος του Κοέλιου,ο Μέρφυ. Αν κάτι είναι να πάει στραβά,θα σε πάει γαμιώντας μέχρι το άπειρο.
gatokoritso Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Πωωωωωωωωωωωωωω, ήρθε μπατσαρία στο πατρικό με χαρτί ότι είμαι και τις 2 Κυριακές τακτικό μέλος εφορευτικής επιτροπής. ΠΟΥΤΣΑ γαμώ το μνι του Δία! οχι ρε φιλε.. εγω μεχρι τις εκλογες δεν ανοιγω σε κανεναν 2
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Τζάμπα πρωτε'ί'νη ρε συ,θα την αφήσεις; πω,μλκ,κάτι λέει ο ξάδερφος του Κοέλιου,ο Μέρφυ. Αν κάτι είναι να πάει στραβά,θα σε πάει γαμιώντας μέχρι το άπειρο. δεν ξέρω, μάλλον ήθελε να ισορροπήσει το σύμπαν επειδή βρήκα δουλειά σήμερα.
Flexeril Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 είπα να βγάλω βόλτα την σκύλα να ξεσκάσει λίγο. θα θελα! ξεσήκωσε ο μικρός όλη τη γειτονιά! ξανά πίσω,τον πήρα αγκαλιά και βολτάραμε. ήσυχος σαν παναγία ο άτιμος στην αγκαλιά αλλά μόλις τον αφήσεις κάτω είναι σίφουνας ανεξέλεγκτος. Έχει αφεντικό και το διαλλαλεί,απλό είναι·γιατί ξέρει ότι έχει τη συνδρομή σου άμα κάτσει στραβή. Ζώα σου λέει μετά...μπα,προς το "ανθρωπέ" τα κόβω.Μας έχουν μάθει (βάσει ενστίκτου) ότι είμαστε τα ηλιθιοδέστερα όντα του σύμπαντος (όχι όλοι,μόνο οι ζωόφιλοι) και στηρίζουν όλη την εκφορά της placebo ωκυτοκίνης πάνω στην αγάπη που τους έχουμε. Απλό είναι. δεν ξέρω, μάλλον ήθελε να ισορροπήσει το σύμπαν επειδή βρήκα δουλειά σήμερα.Δουλειά; Με ΙΚΑ;Και λ7;Και δεν γκρεμίστηκε φούρνος για πάρτη σου;Χωρίς να σφάξεις 10 παρθένες;(νταξ,θα μου πεις,που να τις βρεις...ε,υπάρχουν και οι παρθενοραφές). 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δουλειά; Με ΙΚΑ;Και λ7;Και δεν γκρεμίστηκε φούρνος για πάρτη σου;Χωρίς να σφάξεις 10 παρθένες;(νταξ,θα μου πεις,που να τος βρεις...ε,υπάρχουν και πι περθενοραφές). Με τα πάντα όλα. Ακόμα δεν έχω υπογράψει (99% δεν θα υπάρξει θέμα)... 1
Valerie_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Έχει αφεντικό και το διαλλαλεί,απλό είναι·γιατί ξέρει ότι έχει τη συνδρομή σου άμα κάτσει στραβή. τι θέλει να πει ο ποιητής..
Flexeril Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Με τα πάντα όλα. Ακόμα δεν έχω υπογράψει (99% δεν θα υπάρξει θέμα)...Άμα είναι όπως τα λες,λίγα αντίδωρα έδωσες στο σύμπαν. Ας πούμε,εγώ αν ήμουν σύμπαν θα σε δέσμευα για δέκα κοινοβουλευτικές και πενήντα (τουλάχιστον) ευρωκοινοβουλευτικές. Για τις δημοτικές θα αποφάσιζα μετά τη πρώτη μισθοδοσία. Τπτ δεν σε γλυτώνει φουκαριάρη μου.Μόνο νυμφομανής γκόμενα που θα σε αφήνει να τη βγάζεις αυστηρά μόνο για κατούρημα. Ευχές mode-off τι θέλει να πει ο ποιητής..O άθρωπας λέει ότι επειδή το αντίδωρο συναίσθημα του σκύλου είναι η αγάπη,το παρομοιάζει με την υπέρτατατη ορμόνη του σύμπαντος,την ορμόνη της στοργής:Ωκυτοκίνη.Είναι αυτή που δημιουργείται όταν "σκίζεστε στα δύο" για να φέρετε ένα καινούργιο ανθρωπάκι,αφού το έχετε κουβαλήσει καμια τρακοσαριά μέρες πριν. Είναι αυτό που σας κάνει να μπείτε στη φωτιά (κυριολεκτικά...) για πάρτη του. End of lesson,πάρε μιά κόλα χαρτί και βγάλε συμπέρασμα.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Άμα είναι όπως τα λες,λίγα αντίδωρα έδωσες στο σύμπαν. Ας πούμε,εγώ αν ήμουν σύμπαν θα σε δέσμευα για δέκα κοινοβουλευτικές και πενήντα (τουλάχιστον) ευρωκοινοβουλευτικές. Για τις δημοτικές θα αποφάσιζα μετά τη πρώτη μισθοδοσία. Τπτ δεν σε γλυτώνει φουκαριάρη μου.Μόνο νυμφομανής γκόμενα που θα σε αφήνει να τη βγάζεις αυστηρά μόνο για κατούρημα. Ευχές mode-off Δεν με χαλαει το τελευταιο =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις