Voziniotis-3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Να πέσουμε? Ώρες ώρες Βάλερι κάνεις σαν λυκειοκόριτσο, να το προσέξεις,
katiepie Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 αρκετές για να γίνει παρολίγο αρένα μάχης έξω απ το χειρουργείο γιατι όλο έβγαινα κ ποτέ δεν έβγαινα. Μπήκε μέσα στην ανάνηψη και μια να δει την κόρη της π ηταν διπλα μου κ λεει για εμένα στο σόι μ π περίμενε απέξω (το παιδί δεν ειναι καλά) χααχχα η μαλακισμένη ενώ εγώ την κοίταζα σε wat φάση γιατι με κοίταγε σα βλαμένη και λέω τιν τουτο . τώρα που θυμάμαι τα ωραία του να ξυπνάς την ώρα της εγχείρησης θυμάμαι που δεν μπορούσα να πάρω ανάσα κ κάτι που ίσως το είδα στον ύπνο μου κ δεν έγινε. το κλασικό τουυυυυυυυτ κ "τον χάνουμε" αλλα όπως ειπα μάλλον στον ύπνο μου θα το είδα κ δεν θα έγινε μετά που θυμάμαι να έχω ξυπνήσει και μ έκαναν μετάγγιση αλλα δε ξέρω αν έκατσα 3 ή 4 ώρες στην ανάνηψη , πάντως ενώ κοίταξα το ρολόι την πρώτη φορά που άνοιξα τα μάτια μου κ ηταν η ώρα 2? αλλα έπεσε shut down και δεν έμεινα ξύπνιος. στο δωμάτιο πήγα αργά το απόγευμα. Για εγχείρηση μπήκα κατα τις 11 αν θυμάμαι καλα. Α εγώ 12 μπήκα 2:30 είχα βγει 3 ήμουν πάνω... Οι γονείς κλασσικά καρδιακό γιατί βλέπαν 10 (!) άτομα στο χειρουργείο και κανείς δεν τους έλεγε τι γίνεται.. Τελικά εκπαιδευτικό ήταν Αυτό με τους αριστερούς που είναι ότι να ναι και παθιάζονται δεν το καταλαβαίνω... 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Σταματα να με παιζεις για τετοια θεματα, περναω τρελη περιοδο κρισης.
katiepie Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 γούτου γούτου Γούτσου μανάρι... Σταματα να με παιζεις για τετοια θεματα, περναω τρελη περιοδο κρισης. Ξηρασία,ε? 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Γούτσου μανάρι... Ξηρασία,ε? Και πριν ξηρασια υπηρχε. Αλλα λιγο η ανοιξη, λιγο το διαβασμα, λιγο το οτι μεγαλωνουμε, εχει αρχισει το ματι μου να γυαλιζει οταν βγαινω ακομα και στο περιπτερο
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ήξερα έναν αριστερό που του την έπεσε μια αριστερή (μπροστά μου). Μιλήσανε για τα πάντα απο την socialeconomical situation in γκρεσια μέχρι τα καινούργια γαλλικά αριστερά βιβλία. Στο τέλος του έδωσε το τηλεφωνο της (χάλαρα αμέτοχος εγω). Μετά αναρωτιωτανε αν ειναι ξυρισμενη. Αριστεροί, τι να πεις. Ω ρε φίλε, ολόκληρη η πουτάνα η παράγραφος βγάζει νόημα! Ενώ θα μπορούσες να γράψεις σε μια σειρά: "Αριστερός hits on αριστερή, /talking stuff, gives her phone nr, ξυρισμένη; #αριστεροίτιναπεις" 2
viper2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Έχεις factual error. Αριστερή hits on αριστερός. [...] αριστερός contemplates [...] #happenswheniamforcedtospeedreadacademictexts 1
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Α να γεια σου. Τώρα δεν καταλάβαμε χριστό. (Ο αριστερός την πέφτει στην αριστερή είπες αφού) ok ok. 2
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Damn, μου φτιαξαν την διάθεση τα τυπάκια και η αγγλίδα https://www.facebook.com/photo.php?v=10152251720588241&set=vb.79223473240&type=2&theater 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις