Voziniotis-3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 ρε βόζι σαν λυκειόπαιδο γράφεις ώρες ώρες. Χαλκιδική μεγάλωσα τόσα χρόνια και τώρα τρώω στην μάπα όλη την σαβούρα, τσιλ αουτ
Valerie_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Χαλκιδική μεγάλωσα τόσα χρόνια και τώρα τρώω στην μάπα όλη την σαβούρα, τσιλ αουτ καλά μην το λες και για τόσο καλό το ότι μεγάλωσες χαλκιδική και ότι έχει όλη τη σαβούρα η θεσνικη 1
scullyist Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 @Physics, δεν το ξέρεις το ρητό; Oχυρώσου γι' αυτό που έρχεται. #burstingbubbles @Val: lol
Voziniotis-3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 καλά μην το λες και για τόσο καλό το ότι μεγάλωσες χαλκιδική και ότι έχει όλη τη σαβούρα η θεσνικη Οι συνθήκες ζωής είναι σαφώς καλύτερες σε μέρη σαν την Χαλκιδική, μην κοροιδευόμαστε. Το ότι καλόμαθα με αυτές τις συνθήκες είναι το κακό και τώρα ζορίζομαι.
Valerie_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 από άποψη ησυχίας ναι. κατά τα άλλα ένα χωριό με καλή θάλασσα τριγύρω είναι. μη και χρειαστείς νοσοκομείο ,όμως,για κάτι έκτακτο την πούτσισες.
Voziniotis-3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Πόσο μακρυά είναι η Θεσσαλονίκη ή ο Πολύγυρος νομίζεις; Όχι πολύ περισσότερο από το να κάνεις την διαδρομή μέσα από τους σκατόδρομους και την κίνηση.
Valerie_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 όταν δεν βρίσκεται ασθενοφόρο να έρθει να σε πάρει όλα φαντάζουν πιο μακριά. ειδικά όταν πλακώνει όλη η κοσμοσυρροή στις παραλίες και βλέπεις εκείνο το στρώμα λαδίλας στην επιφάνεια της θάλασσας,δεν μου φαίνεται και πολύ ελκυστική η θάλασσα.
viper2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Φραπεδια, μπαλκόνι, sensual lounge, ήλιος και δεν θελεις τπτ άλλο. Ψέμματα, θελω να κερδίσω το auction. Σπερες 1
Valerie_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 βάηπερ με γρουσούζεψες και μου την έπεσε αριστερός. 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 όταν δεν βρίσκεται ασθενοφόρο να έρθει να σε πάρει όλα φαντάζουν πιο μακριά. ειδικά όταν πλακώνει όλη η κοσμοσυρροή στις παραλίες και βλέπεις εκείνο το στρώμα λαδίλας στην επιφάνεια της θάλασσας,δεν μου φαίνεται και πολύ ελκυστική η θάλασσα. Ρεεεεεε, υπαρχουν παραλιες και παραλιες για ολα τα γουστα. Αν θες καπου μοναχικα πες μου να παμε μια μερα να σε δειξω
Valerie_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 εμένα η μοναχική παραλία είναι 5' από το σπίτι μου.. από το πατρικό μου στη θεσνίκη η μοναχική της χαλκιδικής δεν ξέρω πόσες ώρες θα είναι !
Voziniotis-3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Καλα καντο τοτε για να με γνωρισεις, να με πας και βολτα με την μηχανη
viper2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 βάηπερ με γρουσούζεψες και μου την έπεσε αριστερός. Ήξερα έναν αριστερό που του την έπεσε μια αριστερή (μπροστά μου). Μιλήσανε για τα πάντα απο την socialeconomical situation in γκρεσια μέχρι τα καινούργια γαλλικά αριστερά βιβλία. Στο τέλος του έδωσε το τηλεφωνο της (χάλαρα αμέτοχος εγω). Μετά αναρωτιωτανε αν ειναι ξυρισμενη. Αριστεροί, τι να πεις. 3
Valerie_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Καλα καντο τοτε για να με γνωρισεις, να με πας και βολτα με την μηχανη μόνο να παρακαλάς μην πέσουμε γιατί δεν θα μας μαζέψει κανείς!
nicoc89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Πώωωωωωωωωωως; Εγώ την έκανα Παρασκευή πρωί, Σάββατο μεσημεράκι με έπιασε ξαφνικά Νίκοτς αγόρι πόσες ώρες;; Εγώ τους ήμουν εύκολη, στο μισάωρο ήμουν πάνω... αρκετές για να γίνει παρολίγο αρένα μάχης έξω απ το χειρουργείο γιατι όλο έβγαινα κ ποτέ δεν έβγαινα. Μπήκε μέσα στην ανάνηψη και μια να δει την κόρη της π ηταν διπλα μου κ λεει για εμένα στο σόι μ π περίμενε απέξω (το παιδί δεν ειναι καλά) χααχχα η μαλακισμένη ενώ εγώ την κοίταζα σε wat φάση γιατι με κοίταγε σα βλαμένη και λέω τιν τουτο . τώρα που θυμάμαι τα ωραία του να ξυπνάς την ώρα της εγχείρησης θυμάμαι που δεν μπορούσα να πάρω ανάσα κ κάτι που ίσως το είδα στον ύπνο μου κ δεν έγινε. το κλασικό τουυυυυυυυτ κ "τον χάνουμε" αλλα όπως ειπα μάλλον στον ύπνο μου θα το είδα κ δεν θα έγινε μετά που θυμάμαι να έχω ξυπνήσει και μ έκαναν μετάγγιση αλλα δε ξέρω αν έκατσα 3 ή 4 ώρες στην ανάνηψη , πάντως ενώ κοίταξα το ρολόι την πρώτη φορά που άνοιξα τα μάτια μου κ ηταν η ώρα 2? αλλα έπεσε shut down και δεν έμεινα ξύπνιος. στο δωμάτιο πήγα αργά το απόγευμα. Για εγχείρηση μπήκα κατα τις 11 αν θυμάμαι καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις