Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσυ δεν ειχες ξυπνήσει με την πιο ωραια γυναικα του κόσμου πριν κάτι μηνες και έκανες περίεργες σκέψεις? :P

Τσιλλ dat!

• Like 1
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Ερωτομέρα ε;

Όπου και να κοίταζα γινόσαντο πεσίματα και ανταλλαγές τηλεφώνων... σαν ταινία του Παπακαλιάτη ένα πράμα! Πήρα και εγώ το τηλέφωνο μίας κοπέλας, ενός δικηγόρου και μίας γιατρού. Για άσχετες δουλειές each, αλλά αν καλοσκεφτείς την σειρά, σε πιάνει μία ανατριχίλα...

Σε ποιά περιοχή έγινε αυτό;!!

• Like 1
Δημοσ.

Σε ποιά περιοχή έγινε αυτό;!!

Καλαμαριά / ΚαΛαμαργιά.

Το γράφω και στις δύο γλώσσες, να πιάσω και τα καρντάσια!

Δημοσ.

Το ταινία Παπακαλιάτη να το προσέξουμε όμως μη βγει μακρινή σου ξαδέρφη και κλαίμε...

Βαλ εμένα γιατί μου κάνανε καψόνια οι νοσοκόμες για να δουν αν έπιασε το ρημάδι; άσε που μετα μου ριξαν και μια ένεση στον κώλο με το που ξύπνησα. βλαμένες!

Πάντως στο Σαλόνικα κοινωνικότατους σας βρίσκω, εμείς εδω χάμω ξενέρωτοι...

Δημοσ.

Είναι να μην είσαι σε ερωτική πόλη, δεν σε κρατάει τίποτα από την "κοινωνικοποίηση", μέχρι κι ο Θερμαϊκός ωσάν Χαβανέζικη οπτασία φαντάζει στα μάτια.

Δημοσ.

εγώ χωρίς ντροπή θα ομολογήσω πως δεν μου λείπει η θεσσαλονίκη σε τίποτα πάντως.

σιγά την πόλη.

• Like 4
Δημοσ.

Το ταινία Παπακαλιάτη να το προσέξουμε όμως μη βγει μακρινή σου ξαδέρφη και κλαίμε...

Βαλ εμένα γιατί μου κάνανε καψόνια οι νοσοκόμες για να δουν αν έπιασε το ρημάδι; άσε που μετα μου ριξαν και μια ένεση στον κώλο με το που ξύπνησα. βλαμένες!

Πάντως στο Σαλόνικα κοινωνικότατους σας βρίσκω, εμείς εδω χάμω ξενέρωτοι...

Δε θα 'πρεπε  αλλά δάκρυσα.  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Δε θα 'πρεπε  αλλά δάκρυσα.  :lol:

Γι αυτό είσαι αδυναμία <3

Ούτε μένα με τρέλανε η Θεσσαλονίκη Βαλ...

• Like 2
Δημοσ.

εγώ χωρίς ντροπή θα ομολογήσω πως δεν μου λείπει η θεσσαλονίκη σε τίποτα πάντως.

σιγά την πόλη.

a531468301f76e9aed47aa315e1af189.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ όλες τις πόλεις καλές τις βρίσκω. Και η Θεσσαλονίκη καλή και η Αθήνα (στις περιοχές μου) καλή, και...

#low_standards

#στα_αρχίδια_μου_η_πόλη_δεν_είμαι_hipster_φωτογράφος

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...