Adon1s Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 ωραίος μια χαρά πάω , χθες πήγα για check κ ρώτησα κ αν επουλώνεται σωστά γιατι είχα στο μιαλό μου οτι κάνει 2 εβδομάδες(3-4 θέλει το έψαξα κ στο internets) και μου λέει τέλεια ειναι. Αλλαξα και ζώνη και πήρα μια ποιο ελαστική απο εκείνο το πράγμα που φόραγα και ειμαι κομπλεντάν. Την άλλη Παρασκευη θα παω να μου αφαιρεσουν 2 ράμματα απ τον αφαλο κ αυτό ηταν. τέλεια . Εγω ακόμα μια εβδομάδα θα πηγαίνω να μου αλλάζει την γάζα στην πληγή που σε βάθος έχει μείνει το 1/3 , και μετά τέλος !! 2
gatokoritso Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Έκλεισε" η συμφωνία για βίζα εργασίας στην Αυστραλία σε Έλληνες 18 έως 30 ετών http://www.thestival.gr/society/item/173376-ekleise-i-symfonia-gia-biza-ergasias-stin-aystralia-se-ellines-18-eos-30-eton ετοιμαζουμε ινσομνια γκρουπακι και φυγαμε 2
PC_MAGAS Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Προκαλεί "εγκεφαλικά" η topless Ιρίνα Σάικ διαβάστε τα σχόλια. Όλα τα λεφτά (all the money που λένε και στο χωριόμ). Καλημέρες.
viper2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 κατι εχει παθει το net. It is very slow today... Σπερες
nicoc89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Προκαλεί "εγκεφαλικά" η topless Ιρίνα Σάικ διαβάστε τα σχόλια. Όλα τα λεφτά (all the money που λένε και στο χωριόμ). Καλημέρες. μένα με προκάλεσε πόνο στη γκοιλιά , με σηκώθηκε τέντα κ τσίτωσε το δέρμα
Valerie_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 βάηπερ σου φάινεται να έχει βαρύνει λίγο το τουίτερ; 1
viper2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 βάηπερ σου φάινεται να έχει βαρύνει λίγο το τουίτερ; παιζει. Απο την αλλη, εχω μπλοκαρει τοσους αριστερους με αποτελεσμα να εχω πιο αργο feed... 3
Gtr34 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Το youtube εχει βαρυνει σιγουρα τους τελευταιους μηνες . 2
Voziniotis-3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέρες... Πού είναι ο βόζι; Πόσο καιρό θα συνεχιστεί αυτό με τον καιρό;;; Η διάθεση σήμερα είναι ελαφρώς καλύτερη, ελπίζω να μη μου βγει ξινό. Και η ερώτηση της ημέρας : να πάω φοιτητικές εκλογές τελευταία φορά ή να μην παω;;; Επαψα να ασχολουμαι απλα. Δεν περιμενω απο τον καιρο προκοπη πλεον. 1
BadBoy Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 τέλεια . Εγω ακόμα μια εβδομάδα θα πηγαίνω να μου αλλάζει την γάζα στην πληγή που σε βάθος έχει μείνει το 1/3 , και μετά τέλος !! Απορώ γιατί έκανες την ανοιχτή μέθοδο. Μάλλον ο γιατρός σου είναι λίγο μεγάλος και δεν ενημερώνεται για τις νέες τεχνικές. Προσωπικά πριν ένα χρόνο είχα κάνει την ημίκλειστη μέθοδο και η πληγή θα είχε κλείσει σε ενάμισι μήνα αν δεν την ταλαιπωρούσα με το ποδήλατο (πήρε 4 μήνες γιατί σκιζόταν συνέχεια, αφού δεν είχα μυαλό). Πλέον υπάρχει και η τεχνική με το laser που θεωρείται η πλέον σύγχρονη από όσο γνωρίζω. Επίσης, ελπίζω να μη σου έκανε ολική αναισθησία, πράγμα εντελώς αχρείαστο. Εγώ έκανα επισκληρίδιο και έλεγα ανέκδοτα με τους γιατρούς κατά τη διάρκεια της επέμβασης και μετά δεν πέρασα μια μέρα σαν ζόμπι.
katiepie Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Απορώ γιατί έκανες την ανοιχτή μέθοδο. Μάλλον ο γιατρός σου είναι λίγο μεγάλος και δεν ενημερώνεται για τις νέες τεχνικές. Προσωπικά πριν ένα χρόνο είχα κάνει την ημίκλειστη μέθοδο και η πληγή θα είχε κλείσει σε ενάμισι μήνα αν δεν την ταλαιπωρούσα με το ποδήλατο (πήρε 4 μήνες γιατί σκιζόταν συνέχεια, αφού δεν είχα μυαλό). Πλέον υπάρχει και η τεχνική με το laser που θεωρείται η πλέον σύγχρονη από όσο γνωρίζω. Επίσης, ελπίζω να μη σου έκανε ολική αναισθησία, πράγμα εντελώς αχρείαστο. Εγώ έκανα επισκληρίδιο και έλεγα ανέκδοτα με τους γιατρούς κατά τη διάρκεια της επέμβασης και μετά δεν πέρασα μια μέρα σαν ζόμπι. Πωπω η ολική νάρκωση είναι ότι χειρότερο. Είσαι καλά και μετά από καμια μέρα πααααααααααφ σε ενοχλεί. Εγώ νόμιζα ότι κάτι έπαθα...
Voziniotis-3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Και εκει που ετοιμαζομαι να ριξω τα λεμονια μου και τα λαδια μου, τσουπ ενα σκουλικακι ξεπρωβαλει απο την μαρουλοσαλατα που μολις εκοψα. Το θεμα ειναι, την τρως η την αφηνεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις