Razor_7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ρέιζα DΟ YΟU FEEL ?? Τέτοιες ερωτήσεις μόνο από Τούφα γίνονται δεκτές. btw αυτή η ταινία λέει τίποτα?
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Τέτοιες ερωτήσεις μόνο από Τούφα γίνονται δεκτές. Σόρυ brah.. δεμένος εννοώ
liopyr Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αυτό το να σου πετάει διαφήμιση της eurobank το youtube σε κομμάτι των aus rotten. Priceless.
nicoc89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Γεια χαρανταν . έλειψα για λίγες μέρες λόγω προόδου στη Σχολή , ευτυχως ολα κομπλέ Ευτυχώς είναι τώρα 4-5 μέρες που μπορώ και κάθομαι και ξαπλώνω άνετα χωρίς πλέον να πονάω !!! Δεν ξέρω αν ειναι η μόδα της εποχής λόγω καθιστικής ζωής κλπ αλλα παίδες ( και των 2 φύλων ) προσέξτε καλά το σημείο εκείνο Προσπαθάτε να μη κάθεστε και να μην πιέζετε στην καρέκλα εκείνο το σημείο και καλό πλύσιμο με την κάθε ευκαιρία ! Επίσης αν συναντάτε κάποια ενόχληση σαν τσίμπημα , σαν ελαφρύ τσούξιμο κλπ μην το αφήσετε να μεγαλώσει και τρέχετε και δεν φτάνετε , πηγαίνετε σε Χειρουργό για να το προλάβετε όσο ειναι μικρή η γαμοκύστη . Τέλος καλό ολα καλά !! Νίκοτς , εσύ πως πάς ; ωραίος μια χαρά πάω , χθες πήγα για check κ ρώτησα κ αν επουλώνεται σωστά γιατι είχα στο μιαλό μου οτι κάνει 2 εβδομάδες(3-4 θέλει το έψαξα κ στο internets) και μου λέει τέλεια ειναι. Αλλαξα και ζώνη και πήρα μια ποιο ελαστική απο εκείνο το πράγμα που φόραγα και ειμαι κομπλεντάν. Την άλλη Παρασκευη θα παω να μου αφαιρεσουν 2 ράμματα απ τον αφαλο κ αυτό ηταν. 1
viper2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Χμ http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/30079/o-kathigitis-antonis-makrydimitris-neos-proedros-tis-nerit Μερες
katiepie Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέρες... Πού είναι ο βόζι; Πόσο καιρό θα συνεχιστεί αυτό με τον καιρό;;; Η διάθεση σήμερα είναι ελαφρώς καλύτερη, ελπίζω να μη μου βγει ξινό. Και η ερώτηση της ημέρας : να πάω φοιτητικές εκλογές τελευταία φορά ή να μην παω;;;
Gtr34 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Να μην πας . Καλημέρα ! Πολύ μένος στο μπλά μπλά τις τελευταίες μέρες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αυτό το να σου πετάει διαφήμιση της eurobank το youtube σε κομμάτι των aus rotten. Priceless. Διαφημίσεις στο YouTube? I don't know this word... 2
Valerie_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Έκλεισε" η συμφωνία για βίζα εργασίας στην Αυστραλία σε Έλληνες 18 έως 30 ετών http://www.thestival.gr/society/item/173376-ekleise-i-symfonia-gia-biza-ergasias-stin-aystralia-se-ellines-18-eos-30-eton
leftermann Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Προκαλεί "εγκεφαλικά" η topless Ιρίνα Σάικ διαβάστε τα σχόλια. Όλα τα λεφτά (all the money που λένε και στο χωριόμ). Καλημέρες.
Valerie_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 θα κρατήσω την τελευταία φώτο με τα αστεράκια να δω πως θα είναι μετά το φώτοσοπ τα βυζιά της. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις