Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πω ξεκολιάστικα στα γλυκά.Έφερε ένας ιδιαίτερα συμπαθής συνάδελφος εκλέρ για ΟΛΟ το department.Kάτι τεράστια.Μιλάμε για να παλέψω να τελειώσω το ένα ήθελε τρελό ψυχικό σθένος.Γαμάτα.Είναι ο τρίτος μέσα σε 1 μήνα που παίρνει το chartered status από BPS κ αν συνεχίσουν με αυτό το ρυθμό θα γίνω τόφαλος από τα καλούδια που μας φέρνουν.Στα καπάκια μου έσκασε και ένα περίεργο Αρμένικο γλυκό που έφτιαξε η γυναίκα του specifically για εμένα κ τώρα θέλω να ξεράσω.Δε θα φάω ξανά γλυκό για 2 μήνες.

• Like 1
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Πόσο ποζεροτίποτας πρέπει να είσαι για να σκας με original walkman και casio στην παραλία; :huh:

Αυτή η πόλη το κρατάει ψηλά, ΤΕΛΟΣ!

Δημοσ.

εννοείς;

Trendy, φερόμενος ως άνθρωπος εν έτει δωδεκάτω και δισχιλιοστώ, με walkman και casio ρολογάκι* - γιατί είναι στην φάση του ξερωγώ - να περιφέρεται στην Λ.Νίκης. Δύο φορές τον πήρε το μάτι μου. Την τρίτη δεν θα αντέξω - θα του δοθώ.

*ψηφιακό με το "λαμπάκι" - if you know what I mean. 80ήλα.

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο ποζεροτίποτας πρέπει να είσαι για να σκας με original walkman και casio στην παραλία; :huh:

Αυτή η πόλη το κρατάει ψηλά, ΤΕΛΟΣ!

Αν το γοκμαν ηταν μαυρογκι και το καζιο μαυρο με αισθητηρα θερμοκρασιας εγω ημουν. Γιατι δε με χαιρετισες.

Πω ξεκολιάστικα στα γλυκά.Δε θα φάω ξανά γλυκό για 2 μήνες.

Μμχαχαχαχαχαχαχαναιιιι

Δημοσ.

γατάκι

Πάρε μάτι πως παίζουν τα γατάκια...να μαθαίνεις και συ σιγά-σιγά...

http://www.youtube.com/watch?v=sWrxHP36N1Q

τη δεκαετία που κάποια "χταπόδια" τελειοποιούσαν το sloppy style τους...

Αλλά χέσε τα τύμπανα. Δε ξεκινάς ν' ανεβάζεις κομμάτια πάλι στο "Μουσικές δημιουργίες μελών του ινσόμνια", μπας και πάρει τα πάνω του το section της μουσικής ; Να χωθούν κι άλλοι και να γουστάρουμε λίγο..Ίσως εσύ, που έχεις και κάμποσα fanboys δω μέσα, να καταφέρεις να το αναστήσεις...Δε λέω, καλό το μπλα-μπλα, αλλά...

Δημοσ.

αχώνευτοι ντράμερζ.

φρη, βάλε και τη συνεντευξάρα που λέει ο γύφταρχος πως αυτός εφηύρε το μπλαστμπητ

Δημοσ.

Θα περάσεις κανένα μάθημα τούτο το εξάμηνο ή θα κάθεσαι και θα τα βαράς μόνο;;ρ

Αυτό αγαπητέ είναι μια καλή ερώτηση. ;ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...