Gtr34 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μηπως θελει αλλαγη η μπαταρια της μητρικης ; Μηπως το pc εχει αποκτησει τεχνικη νοημοσυνη και σου κανει πλακα ;
nicoc89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 γω δε θέλω μεροκάματο , θέλω χιλιάρα μηχανή και θανατο , θέλω βία κ αγωνία και σε φτύνω κοινωνία ! 1
leftermann Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 ΄τι μήπως και μήπως μωρέ. Εγώ σου λέω το μαγαζί μου βρίσκεται σε χωροχρονική στρέβλωση ναούμ, όλα τα ρολόγια πάνε μπροστά, ποια μητρική και ποιά μπαταρία. Θα πάω να αγοράσω καμιά 10ριά ρολόγια και θα τα πάω στο μαγαζί. Σε 2-3 μήνες θα ποστάρω αποτελέσματα. 2
Valerie_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 εμένα μου κάνει εντύπωση που προσέχεις τα λεπτά της ώρας στο πισί. ζήτημα να μη την έχω δει ποτέ τη δικιά μου
Adon1s Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Γεια χαρανταν . έλειψα για λίγες μέρες λόγω προόδου στη Σχολή , ευτυχως ολα κομπλέ Ευτυχώς είναι τώρα 4-5 μέρες που μπορώ και κάθομαι και ξαπλώνω άνετα χωρίς πλέον να πονάω !!! Δεν ξέρω αν ειναι η μόδα της εποχής λόγω καθιστικής ζωής κλπ αλλα παίδες ( και των 2 φύλων ) προσέξτε καλά το σημείο εκείνο Προσπαθάτε να μη κάθεστε και να μην πιέζετε στην καρέκλα εκείνο το σημείο και καλό πλύσιμο με την κάθε ευκαιρία ! Επίσης αν συναντάτε κάποια ενόχληση σαν τσίμπημα , σαν ελαφρύ τσούξιμο κλπ μην το αφήσετε να μεγαλώσει και τρέχετε και δεν φτάνετε , πηγαίνετε σε Χειρουργό για να το προλάβετε όσο ειναι μικρή η γαμοκύστη . Τέλος καλό ολα καλά !! Νίκοτς , εσύ πως πάς ; 2
kuzko21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 προοδοι , γραφω παιγνια σε 6 μερες ,και σημερα εφαγε τετοιο σκαλωμα ο τυπος μεσα στη διαλεξη. 20 ατομα, 7-9 το βραδυ του γαμησαμε το κεφαλι , i ll take that back λεει να ξαναδιαβασω το παραδειγμα , ετσι για να δει πως ειναι να φευγεις με πονοκεφαλο.
PC_MAGAS Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 προοδοι , γραφω παιγνια σε 6 μερες ,και σημερα εφαγε τετοιο σκαλωμα ο τυπος μεσα στη διαλεξη. 20 ατομα, 7-9 το βραδυ του γαμησαμε το κεφαλι , i ll take that back λεει να ξαναδιαβασω το παραδειγμα , ετσι για να δει πως ειναι να φευγεις με πονοκεφαλο. Θτωρια παιγνιων? Πωω γαμαει φιλε.... Μακαρι να μας διδασκαν και εμας!!!!
kuzko21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 τα μυαλα γαμαει δυσκολο πολυ , αντικειμενικα. αλλα ναι ειναι ενδιαφερον και στην τελικη ειναι κατι που δεν υπαρχει 100+ χρονια.
tehAllantin Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Καληνύχτα, με λένε Κώστα και έχω να ξενυχτήσω 3 μήνες :'( Άτιμη μισθωτή σκλαβιά
Chrisxxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 προοδοι , γραφω παιγνια σε 6 μερες ,και σημερα εφαγε τετοιο σκαλωμα ο τυπος μεσα στη διαλεξη. 20 ατομα, 7-9 το βραδυ του γαμησαμε το κεφαλι , i ll take that back λεει να ξαναδιαβασω το παραδειγμα , ετσι για να δει πως ειναι να φευγεις με πονοκεφαλο. soon! 2
kuzko21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) μην διαβασετε τα ακραια παραδειγματα ειπε. τα νορμαλ θα βαλω ειπε. δεν βρισκω τιποτα σε νορμαλ στα problem sets. win-lose. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2014 από kuzko21
Razor_7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 προοδοι , γραφω παιγνια σε 6 μερες ,και σημερα εφαγε τετοιο σκαλωμα ο τυπος μεσα στη διαλεξη. 20 ατομα, 7-9 το βραδυ του γαμησαμε το κεφαλι , i ll take that back λεει να ξαναδιαβασω το παραδειγμα , ετσι για να δει πως ειναι να φευγεις με πονοκεφαλο. Θτωρια παιγνιων? Πωω γαμαει φιλε.... Μακαρι να μας διδασκαν και εμας!!!! Παίγνια αποφάσεων γαμάει πιο πολύ πάντως! γω δε θέλω μεροκάματο... ΠΕΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΜΑΓΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις