Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως θελει αλλαγη η μπαταρια της μητρικης ;

Μηπως το pc εχει αποκτησει τεχνικη νοημοσυνη και σου κανει πλακα ;

:P

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

γω δε θέλω μεροκάματο , θέλω χιλιάρα μηχανή και θανατο , θέλω βία κ αγωνία και σε φτύνω κοινωνία !

• Like 1
Δημοσ.

΄τι μήπως και μήπως μωρέ. Εγώ σου λέω το μαγαζί μου βρίσκεται σε χωροχρονική στρέβλωση ναούμ, όλα τα ρολόγια πάνε μπροστά, ποια μητρική και ποιά μπαταρία.

Θα πάω να αγοράσω καμιά 10ριά ρολόγια και θα τα πάω στο μαγαζί. Σε 2-3 μήνες θα ποστάρω αποτελέσματα.

• Like 2
Δημοσ.

εμένα μου κάνει εντύπωση που προσέχεις τα λεπτά της ώρας στο πισί.

ζήτημα να μη την έχω δει ποτέ τη δικιά μου

Δημοσ.

Γεια χαρανταν . έλειψα για λίγες μέρες λόγω προόδου στη Σχολή , ευτυχως ολα κομπλέ

Ευτυχώς είναι τώρα 4-5 μέρες που μπορώ και κάθομαι και ξαπλώνω άνετα χωρίς πλέον να πονάω !!!  :-D  :-D  :-D

Δεν ξέρω αν ειναι η μόδα της εποχής λόγω καθιστικής ζωής κλπ αλλα παίδες ( και των 2 φύλων ) προσέξτε καλά το σημείο εκείνο

Προσπαθάτε να μη κάθεστε και να μην πιέζετε στην καρέκλα εκείνο το σημείο και καλό πλύσιμο με την κάθε ευκαιρία !

Επίσης αν συναντάτε κάποια ενόχληση σαν τσίμπημα , σαν ελαφρύ τσούξιμο κλπ μην το αφήσετε να μεγαλώσει και τρέχετε και δεν φτάνετε , πηγαίνετε σε Χειρουργό για να το προλάβετε όσο ειναι μικρή η γαμοκύστη .

Τέλος καλό ολα καλά !!

Νίκοτς , εσύ πως πάς ;

• Like 2
Δημοσ.

προοδοι , γραφω παιγνια σε 6 μερες ,και σημερα εφαγε τετοιο σκαλωμα ο τυπος μεσα στη διαλεξη.

20 ατομα, 7-9 το βραδυ του γαμησαμε το κεφαλι , i ll take that back λεει να ξαναδιαβασω το παραδειγμα , ετσι για να δει πως ειναι να φευγεις με πονοκεφαλο.

Δημοσ.

προοδοι , γραφω παιγνια σε 6 μερες ,και σημερα εφαγε τετοιο σκαλωμα ο τυπος μεσα στη διαλεξη.

20 ατομα, 7-9 το βραδυ του γαμησαμε το κεφαλι , i ll take that back λεει να ξαναδιαβασω το παραδειγμα , ετσι για να δει πως ειναι να φευγεις με πονοκεφαλο.

Θτωρια παιγνιων? Πωω γαμαει φιλε.... Μακαρι να μας διδασκαν και εμας!!!!

Δημοσ.

τα μυαλα γαμαει  :P

δυσκολο πολυ , αντικειμενικα. 

αλλα ναι ειναι ενδιαφερον και στην τελικη ειναι κατι που δεν υπαρχει 100+ χρονια.

Δημοσ.

soon!

22746501.jpg

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μην διαβασετε τα ακραια παραδειγματα ειπε.

τα νορμαλ θα βαλω ειπε.

δεν βρισκω τιποτα σε νορμαλ στα problem sets.

win-lose.

Επεξ/σία από kuzko21
Δημοσ.

Θτωρια παιγνιων? Πωω γαμαει φιλε.... Μακαρι να μας διδασκαν και εμας!!!!

Παίγνια αποφάσεων γαμάει πιο πολύ πάντως!

γω δε θέλω μεροκάματο...

ΠΕΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΜΑΓΚΑ

ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...