katiepie Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Do u feel δεμένος κέητυ? I feel it in the air χα χα χα 1
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Κούρασες Υοu don't feel δεμένος.. Τσέκαρε άλλη μία τα προηγούμενα μηνύματα και θα διαπιστώσεις (αν και το ξέρεις ήδη..) ότι δεν κούρασα (το αντίθετο μάλιστα..) και ότι μόνο εσύ ''κουράστηκες''. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2014 από TriLoBiTe
mary Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 αυτο ειναι αποδεκτο: μετα πας σε φρατζολα σε φετες Και γω αυτό πήρα προχθές αλλά δε πρόλαβα να το δοκιμάσω. Σήμερα είδα πως είχε φαγωθεί λίγο. Η αδερφή μου λέει πως είναι πολύ νόστιμο γιατί έχει πολύ βούτυρο ( ; ), κάτι τέτοιο τεσπα
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ηe feels κουρασμενος Sorry g_alkis ηταν μπροστα μου 4
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Ηe feels κουρασμενος Προφανώς.. αλλά αφού κουράστηκε μόνος του εγώ τι φταίω? Επεξ/σία 7 Μαΐου 2014 από TriLoBiTe 1
PC_MAGAS Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 όχι άλλα nike airmax! όχι άλλα nike airmax! όχι άλλα nike airmax! Πουλατα και παρε κανα Τετραπυρινο με Ubuntu Εγώ δεν θέλω να ακούσω ποτέ αυτό: Ούτε αυτό: Έτσι μου έρχεται να πάρω 2 MTX Jackhammer και να παίζει 24/7 Borgir (χι ότι μου αρέσουν αλλά πρήγχει τα @@) Τουλάχιστον άκου κάτι τις προκοπής έχουμε Michael Jackson, britney Spears, Madona, Linkin Park κλπ κλπ και εσύ ακούς κάτι που απλά είναι λίγες νότες σε blender. Δεν είπα να είσαι τόσο ψαγμένος αλλά μην ακούς κάτι που είναι 2-3 νότες και 2-3 λόγια που τα άζεις στο Blender. Αυτό το συγκεκριμένο τόπικ δεν το έχω καταλάβει! Πως συνεννοείστε εδώ μέσα? Απλά λέει ο καθένας ό,τι του κατέβει?! Οπως συννενοησαι με τον αλλον στον στρατο που σε κοπαναει ενω κανεις δουλεια Μισό κέικ στην καθισιά. Μλκ έκανα. Πεσε 10 να το καψεις. Και για καποιο λογο νιωθω πεσΜΕΝΟΣ 1
leftermann Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 πουλέτε, εδώ και καμιά 10 χρόνια είχα στο μαγαζί ένα παλικουμπιούτερ, ένα πέντιουμ 3. Το είχα μόνο και μόνο για να κρατάω κάποια στοιχεία σε ένα υπολογιστικό φύλο openoffice. Το ρολόι λοιπόν αυτού του κουμπιούτερου πήγαινε μια ζωή μπροστά. Κάθε λίγο καιρό το γυρνούσα εγώ πίσω (είχα και λίνουξ και με ζητούσε και κωδικούς και νευρίαζα), ξανά αυτό μπροστά, ξανά το γύριζα, κ.ο.κ Έφευγε κάνα δεκάλεπτο μπροστά κάθε 4-5 μήνες, κάπου τόσο. Εντωμεταξύ, το ίδιο συνέβαινε και στο (ψηφιακό) ρολόι του θερμοστάτη των καλοριφέρ. Κι αυτό πήγαινε συνέχεια μπροστά, και αυτό το γυρνούσα πίσω κάθε λίγους μήνες. Άλλο ρολόι δεν υπάρχει στο μαγαζί. Κατά τα χριστούγεννα, πήρα καινούριο κουμπιούτερ στο σπίτι. Οπότε, λέω, ας σουτάρω το ΡΙΙΙ του μαγαζιού, και να πάρω στο μαγαζί αυτό που είχα παλιά στο σπίτι. Το παίρνω λοιπόν το παλιό του σπιτιού στο μαγαζί. Και, ωωωω! Αρχίζει και αυτό να πηγαίνει μπροστά! Όπως ακριβώς και το παλιό, 2-3 λεπτά κάθε μήνα. Όσο ήταν στο σπίτι όμως ήταν μια χαρά. Άρα; Άρα; Άρα, λέγω, τι συμπεραίνουμε; Συμπεραίνουμε ότι ο χρόνος στο μαγαζί μου κυλάει πιο γρήγορα! Κάτι μεταφυσικό συμβαίνει. Παλιά είχε ο Χαρδαβέλας μια σχετική εκπομπή, την έχει ακόμα; Να τον πάρω κάνα τηλέφωνο λέτε; Ε; 1
PC_MAGAS Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 πουλέτε, εδώ και καμιά 10 χρόνια είχα στο μαγαζί ένα παλικουμπιούτερ, ένα πέντιουμ 3. Το είχα μόνο και μόνο για να κρατάω κάποια στοιχεία σε ένα υπολογιστικό φύλο openoffice. Το ρολόι λοιπόν αυτού του κουμπιούτερου πήγαινε μια ζωή μπροστά. Κάθε λίγο καιρό το γυρνούσα εγώ πίσω (είχα και λίνουξ και με ζητούσε και κωδικούς και νευρίαζα), ξανά αυτό μπροστά, ξανά το γύριζα, κ.ο.κ Έφευγε κάνα δεκάλεπτο μπροστά κάθε 4-5 μήνες, κάπου τόσο. Εντωμεταξύ, το ίδιο συνέβαινε και στο (ψηφιακό) ρολόι του θερμοστάτη των καλοριφέρ. Κι αυτό πήγαινε συνέχεια μπροστά, και αυτό το γυρνούσα πίσω κάθε λίγους μήνες. Άλλο ρολόι δεν υπάρχει στο μαγαζί. Κατά τα χριστούγεννα, πήρα καινούριο κουμπιούτερ στο σπίτι. Οπότε, λέω, ας σουτάρω το ΡΙΙΙ του μαγαζιού, και να πάρω στο μαγαζί αυτό που είχα παλιά στο σπίτι. Το παίρνω λοιπόν το παλιό του σπιτιού στο μαγαζί. Και, ωωωω! Αρχίζει και αυτό να πηγαίνει μπροστά! Όπως ακριβώς και το παλιό, 2-3 λεπτά κάθε μήνα. Όσο ήταν στο σπίτι όμως ήταν μια χαρά. Άρα; Άρα; Άρα, λέγω, τι συμπεραίνουμε; Συμπεραίνουμε ότι ο χρόνος στο μαγαζί μου κυλάει πιο γρήγορα! Κάτι μεταφυσικό συμβαίνει. Παλιά είχε ο Χαρδαβέλας μια σχετική εκπομπή, την έχει ακόμα; Να τον πάρω κάνα τηλέφωνο λέτε; Ε; hahahahahahahahahaha Μπορεις να βαλεις και να παιρνει απο το internet την ωρα μεσω NTP.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 πουλέτε, εδώ και καμιά 10 χρόνια είχα στο μαγαζί ένα παλικουμπιούτερ, ένα πέντιουμ 3. Το είχα μόνο και μόνο για να κρατάω κάποια στοιχεία σε ένα υπολογιστικό φύλο openoffice. Το ρολόι λοιπόν αυτού του κουμπιούτερου πήγαινε μια ζωή μπροστά. Κάθε λίγο καιρό το γυρνούσα εγώ πίσω (είχα και λίνουξ και με ζητούσε και κωδικούς και νευρίαζα), ξανά αυτό μπροστά, ξανά το γύριζα, κ.ο.κ Έφευγε κάνα δεκάλεπτο μπροστά κάθε 4-5 μήνες, κάπου τόσο. Εντωμεταξύ, το ίδιο συνέβαινε και στο (ψηφιακό) ρολόι του θερμοστάτη των καλοριφέρ. Κι αυτό πήγαινε συνέχεια μπροστά, και αυτό το γυρνούσα πίσω κάθε λίγους μήνες. Άλλο ρολόι δεν υπάρχει στο μαγαζί. Κατά τα χριστούγεννα, πήρα καινούριο κουμπιούτερ στο σπίτι. Οπότε, λέω, ας σουτάρω το ΡΙΙΙ του μαγαζιού, και να πάρω στο μαγαζί αυτό που είχα παλιά στο σπίτι. Το παίρνω λοιπόν το παλιό του σπιτιού στο μαγαζί. Και, ωωωω! Αρχίζει και αυτό να πηγαίνει μπροστά! Όπως ακριβώς και το παλιό, 2-3 λεπτά κάθε μήνα. Όσο ήταν στο σπίτι όμως ήταν μια χαρά. Άρα; Άρα; Άρα, λέγω, τι συμπεραίνουμε; Συμπεραίνουμε ότι ο χρόνος στο μαγαζί μου κυλάει πιο γρήγορα! Κάτι μεταφυσικό συμβαίνει. Παλιά είχε ο Χαρδαβέλας μια σχετική εκπομπή, την έχει ακόμα; Να τον πάρω κάνα τηλέφωνο λέτε; Ε; Σκεψου σοφα. Βλεπε αγωνες στο μαγαζι και παιζε στοιχημα ακριβως πριν το γκολ. Ή κατι αναλογα τυχοδιωκτικο. Θελω ποσοστα. You're welcome 3
leftermann Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 hahahahahahahahahaha Μπορεις να βαλεις και να παιρνει απο το internet την ωρα μεσω NTP. ντεν έχω ίντερνετ στο μαγκαζί καρντιά μου...
PC_MAGAS Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Σκεψου σοφα. Βλεπε αγωνες στο μαγαζι και παιζε στοιχημα ακριβως πριν το γκολ. Ή κατι αναλογα τυχοδιωκτικο. Θελω ποσοστα. You're welcome χαχαχαχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις