Gtr34 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 <p>Μισό κέικ στην καθισιά. Μλκ έκανα.</p> Μλκια εκανεςπου δδεν εφαγες και το υπολοιπο.
g_alkis Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Θες μετά να τρέχω στα νοσοκομεία μαζί με τον μπλου πάνθερ; 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Αυτό το συγκεκριμένο τόπικ δεν το έχω καταλάβει! Πως συνεννοείστε εδώ μέσα? Απλά λέει ο καθένας ό,τι του κατέβει?! 2
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Να αφησω μακρυ μαλλι? Ιδου η απορια. Υ.Γ. Και γαμω???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 σε πόσο καιρό υπολογίζεις να πας funτάρος?
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ωραια τοτε το ψησα να τα κανω σαν αυτον στην φωτο. Εχω τρελη απορια να δω αν θα μπορω να το υποστηριξω
gatokoritso Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 φιλε οχι...μην το κανεις το συγκεκριμενο.. gatokoritso βρηκες τελικα τιποτις της προκοπης; Δε βγηκα ακομα για γύρα στην αγορα. Παιζουν μλκς ή τιποτα καλό; οχι τιποτα τρελο.με ενα 30% τι περιμενεις..μονο το h&m σκοτωνει κατι παντελονια στα 5 ευρω και λεω να παρω αλλο ενα αλλα αμα ειναι να τρωω στα μουτρα τη καθε λυσσασμενη fuck it σε 2 μηνες θα ξαναεχει εκπτωσεις θα αντεξω.στα ακριβα δεν εχω δει ακομα. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Xa xa Είμαι σε μια φάση και κοιτάω μια μπλούζα. Σηκώνω την κρεμαστρα (με την μπλούζα) και ξαφνικά νιώθω το χέρι (και το πάνω μέρος του κόρνου μου) μου να ρουφιεται απο την αντίθετη με βία. Καταφέρνω και δεν κοπαναει το πρόσωπο μου στο stand και κοιτάω απέναντι για να δω τι γινεται. Βλέπω μια βουβαλα να με κοιτάει με μενος επειδη το ήθελε (φαντάζομαι για τον Μπούλη άντρα που ήταν δίπλα της). Γέλασα στην μούρη της και έφυγα απο αυτό το stand. Πάντως ισχύει αυτό με τις γκόμενες και τις εκπτώσεις. Ειδικά αν δίνουν βαλίτσα στην είσοδο... Μαζεύουν τα πάντα και τα πετάνε μετά. 1
Razor_7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ποια διαφορά έχει η άννα από την Ιωάννα; Η άννα έχει μοναδιαία στροφορμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις