Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοείς 30 ετών και περιμένεις απ τη μάνα σου λεφτά; Μη με τρελένετε απογευματιάτικα, πες οτι τρολάρεις...

Ο ΜΠλοΥ δεν τρολάρει ποτέ.

ΝΟΤ!

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Addidas ftw...

Γ... άστα...

Τι εννοείς 30 ετών και περιμένεις απ τη μάνα σου λεφτά; Μη με τρελένετε απογευματιάτικα, πες οτι τρολάρεις...

ανεργος ειμαι

Δημοσ.

Να θυμηθώ να πάρω κρασί για να δω ταινία το βράδυ.

#truepatrician

Μπύρα,όχι κρασί.

Το κρασί θέλει περισσότερες καύσεις στο ξενέρωμα.

Δημοσ.

Τωρα κατάλαβα από που βγαίνει το μπλου στο νικ του πανθηρος!

Πριν πας στο νοσοκομείο και ξόδεψες σε βενζίνες κλπ κλπ, δε βρίσκεις καμία γιαγιά που ξέρει απο βεντούζες να σου ρίξει καναδυό; Ποτέ δεν ξες!

Ιάσονα, αφού ειναι δωρεάν το νοσοκομείο, επένδυσε τα χρήματα σε χάπι εντ... ;·) βοηθάει κάποιες φορές.

Πάντως αν ειναι να διαλέξεις γιατρό, πάρε αυτόν με τα λεπτότερο χέρια, ποτέ δεν ξες σε τι εξέταση μπορεί να καταλήξουν...

Μπορείς να μας μεταφέρεις το διάλογο με τη μητέρα σου.

Ελπίζω να μην τελειώνει με το μεταμοντέρνο: "Ηπιπιπιιιιι, τι θα πει το Ίντερνετ, ρεζίλι με έκανες...!!!"

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το συγκεκριμένο τόπικ δεν το έχω καταλάβει! Πως συνεννοείστε εδώ μέσα? Απλά λέει ο καθένας ό,τι του κατέβει?! :-D

Δημοσ.

Αυτό το συγκεκριμένο τόπικ δεν το έχω καταλάβει! Πως συνεννοείστε εδώ μέσα? Απλά λέει ο καθένας ό,τι του κατέβει?! :-D

Ακριβώς ! 

• Like 2
Δημοσ.

μια χαρά συνεννοούμαστε.

είναι και κάποιοι που μιλάνε μόνοι τους σαν τους τρελούς του χωριού αλλά νταξει μωρέ..

• Like 6
Δημοσ.

Τζώην δε κλαπ.  :-)

Aπαραίτητος όρος όμως για να μπεις  είναι να είσαι καμμένος. :-)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...