katiepie Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 So spookyyy! Άστα σου λεω, στις 19 θα μαι στην εταιρεία-σπιτάκι μου. μόνο αυτό με καθησυχάζει...
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Άστα σου λεω, στις 19 θα μαι στην εταιρεία-σπιτάκι μου. μόνο αυτό με καθησυχάζει... Θα σε κρατήσουν δίχως το φως της ημέρας τόσες μέρες?!? Μυστήριο καλύπτει την κατιεπιέ! 1
viper2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 ρε γαμωτο δεν πανε καλα οι κοπελιες.απλα δεν πανε. πας στο σταντ με τα εκπτωτικα και βλεπεις τη καθε τραγικια να χτυπαει με μανια τις κρεμαστρες μπας και βρει κατι.μετα μολις το βρει να το σηκώσει στο υπερπεραν για κανα 5λεπτο για να εμπνευστει φυσικα μπροστα στα ρουχα δεν μετακινείται ουτε ενα ποντο.πας να χωθες να δεις κανα ρουχαλακι μονο που δεν σε σκοτωνει κατασταση.χαλαρωστε ρουχα ειναι δεν ειναι και ο προϋπολογισμός του κρατους.. φοβαμαι οτι καμια μερα καμια τρελη θα με ξεμαλλιάσει επειδη επιασα το λαθος μπλουζακι.. Xa xa Είμαι σε μια φάση και κοιτάω μια μπλούζα. Σηκώνω την κρεμαστρα (με την μπλούζα) και ξαφνικά νιώθω το χέρι (και το πάνω μέρος του κόρνου μου) μου να ρουφιεται απο την αντίθετη με βία. Καταφέρνω και δεν κοπαναει το πρόσωπο μου στο stand και κοιτάω απέναντι για να δω τι γινεται. Βλέπω μια βουβαλα να με κοιτάει με μενος επειδη το ήθελε (φαντάζομαι για τον Μπούλη άντρα που ήταν δίπλα της). Γέλασα στην μούρη της και έφυγα απο αυτό το stand. Πάντως ισχύει αυτό με τις γκόμενες και τις εκπτώσεις. Ειδικά αν δίνουν βαλίτσα στην είσοδο... Μαζεύουν τα πάντα και τα πετάνε μετά. 2
katiepie Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Θα σε κρατήσουν δίχως το φως της ημέρας τόσες μέρες?!? Μυστήριο καλύπτει την κατιεπιέ! Απ τον Απρίλιο... βγαίνω έξω βλέπω ξαφνικά έχει βρέξει. πριν ξαναβγήκε ήλιος, ώρα δεν καταλαβαίνεις...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ρε πόσο χρονών είναι ο Πάνθηρας? όσο λέει στο profile του... περιμένω post πάντως "haha για πλάκα άνοιξα το topic"
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 30 ετων είμαι.λοιπον οκ μου δωσε η μανα μου λεφτα και θα πάω άυριο το πρωί στο νοσοκομειο χανίων που είναι δωρεάν όλα .να δουμε τι θα γίνει 1
gatokoritso Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 30 ετων είμαι.λοιπον οκ μου δωσε η μανα μου λεφτα και θα πάω άυριο το πρωί στο νοσοκομειο χανίων που είναι δωρεάν όλα .να δουμε τι θα γίνει 2
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 30 ετων είμαι.λοιπον οκ μου δωσε η μανα μου λεφτα και θα πάω άυριο το πρωί στο νοσοκομειο χανίων που είναι δωρεάν όλα .να δουμε τι θα γίνει Κράτα μας ενήμερους ε. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Πάντως πάνθηρα, και τι έγινε αν πονάς. Στ' αρχίδια σου. 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Για εμας τους αντρες παντως η αντιστοιχη σειρα ειναι το Entourage και γαμαει και δερνει.
Valerie_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 όχι άλλα nike airmax! όχι άλλα nike airmax! όχι άλλα nike airmax! 1
mary Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 gatokoritso βρηκες τελικα τιποτις της προκοπης; Δε βγηκα ακομα για γύρα στην αγορα. Παιζουν μλκς ή τιποτα καλό; Βαλ, τι επαθες εσύ; Btw, απο τις 12 έλειψα και 4 σελίδες γράψατε κιολα; Πολυ βαρεμαρα με φαίνεται πέφτει...
katiepie Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 όχι άλλα nike airmax! όχι άλλα nike airmax! όχι άλλα nike airmax! Addidas ftw... Γ... άστα... 30 ετων είμαι.λοιπον οκ μου δωσε η μανα μου λεφτα και θα πάω άυριο το πρωί στο νοσοκομειο χανίων που είναι δωρεάν όλα .να δουμε τι θα γίνει Τι εννοείς 30 ετών και περιμένεις απ τη μάνα σου λεφτά; Μη με τρελένετε απογευματιάτικα, πες οτι τρολάρεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις