Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Άστα σου λεω, στις 19 θα μαι στην εταιρεία-σπιτάκι μου. μόνο αυτό με καθησυχάζει...

Θα σε κρατήσουν δίχως το φως της ημέρας τόσες μέρες?!?   :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:     Μυστήριο καλύπτει την κατιεπιέ!

• Like 1
Δημοσ.

ρε γαμωτο δεν πανε καλα οι κοπελιες.απλα δεν πανε.

πας στο σταντ με τα εκπτωτικα και βλεπεις τη καθε τραγικια να χτυπαει με μανια τις κρεμαστρες μπας και βρει κατι.μετα μολις το βρει να το σηκώσει στο υπερπεραν για κανα 5λεπτο για να εμπνευστει φυσικα μπροστα στα ρουχα δεν μετακινείται ουτε ενα ποντο.πας να χωθες να δεις κανα ρουχαλακι μονο που δεν σε σκοτωνει κατασταση.χαλαρωστε ρουχα ειναι δεν ειναι και ο προϋπολογισμός του κρατους..

Frank-Underwood-Eye-roll-GIF.gif

φοβαμαι οτι καμια μερα καμια τρελη θα με ξεμαλλιάσει επειδη επιασα το λαθος μπλουζακι..

Xa xa

Είμαι σε μια φάση και κοιτάω μια μπλούζα. Σηκώνω την κρεμαστρα (με την μπλούζα) και ξαφνικά νιώθω το χέρι (και το πάνω μέρος του κόρνου μου) μου να ρουφιεται απο την αντίθετη με βία. Καταφέρνω και δεν κοπαναει το πρόσωπο μου στο stand και κοιτάω απέναντι για να δω τι γινεται. Βλέπω μια βουβαλα να με κοιτάει με μενος επειδη το ήθελε (φαντάζομαι για τον Μπούλη άντρα που ήταν δίπλα της). Γέλασα στην μούρη της και έφυγα απο αυτό το stand.

Πάντως ισχύει αυτό με τις γκόμενες και τις εκπτώσεις. Ειδικά αν δίνουν βαλίτσα στην είσοδο... Μαζεύουν τα πάντα και τα πετάνε μετά.

• Like 2
Δημοσ.

Θα σε κρατήσουν δίχως το φως της ημέρας τόσες μέρες?!?   :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:     Μυστήριο καλύπτει την κατιεπιέ!

Απ τον Απρίλιο... βγαίνω έξω βλέπω ξαφνικά έχει βρέξει. πριν ξαναβγήκε ήλιος, ώρα δεν καταλαβαίνεις...

• Super Moderators
Δημοσ.

Ρε πόσο χρονών είναι ο Πάνθηρας?

όσο λέει στο profile του...

περιμένω post πάντως "haha για πλάκα άνοιξα το topic"

Δημοσ.

30 ετων είμαι.λοιπον οκ μου δωσε η μανα μου λεφτα και θα πάω άυριο το πρωί στο νοσοκομειο χανίων που είναι δωρεάν όλα .να δουμε τι θα γίνει

• Like 1
Δημοσ.

30 ετων είμαι.λοιπον οκ μου δωσε η μανα μου λεφτα και θα πάω άυριο το πρωί στο νοσοκομειο χανίων που είναι δωρεάν όλα .να δουμε τι θα γίνει

anchorman-celebration-gif.gif

• Like 2
Δημοσ.

Κράτα μας ενήμερους ε.

• Like 1
Δημοσ.

gatokoritso βρηκες τελικα τιποτις της προκοπης;

Δε βγηκα ακομα για γύρα στην αγορα. Παιζουν μλκς ή τιποτα καλό;

Βαλ, τι επαθες εσύ;

Btw, απο τις 12 έλειψα και 4 σελίδες γράψατε κιολα; Πολυ βαρεμαρα με φαίνεται πέφτει...

Δημοσ.

όχι άλλα nike airmax!

όχι άλλα nike airmax!

όχι άλλα nike airmax!

eZ7g7CR.gif

Addidas ftw...

omg-cat_gp_1803243.jpg

Γ... άστα...

Τι εννοείς 30 ετών και περιμένεις απ τη μάνα σου λεφτά; Μη με τρελένετε απογευματιάτικα, πες οτι τρολάρεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...