Razor_7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 *Σε έναν αντικειμενικό παρατηρητή που θα θεωρήσει το φόρουμ ως μικρογραφία της κοινωνίας, είναι λαμπρό παράδειγμα της απουσίας λογικής και κριτικής σκέψης της Ελληνικής κοινωνίας, με εξαίρεση μερικές παραφωνίες... λογικής. για μένα μιλάει σίγουρα
katiepie Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Που σε έχουν? Χεσμένη... Σε μια τρουπα στην Παιανία και όταν τελειώνω αυτό που μου δίνουν περνάει μια αιωνιότητα μέχρι το επόμενο. Ή που θα τα δίνουν όλα μαζί και θα σκοτώνομαι.
katiepie Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Χέστους μωρέ και συ.. Μωρέ ναι αλλά το λογιστήριο μου πέφτει μακριά
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Χμμ ναι σωστό κι αυτό.. Σε μια τρουπα στην Παιανία και όταν τελειώνω αυτό που μου δίνουν περνάει μια αιωνιότητα μέχρι το επόμενο. Πάντως αυτό ακούγεται τρομακτικό δε μπορώ να πω..
katiepie Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Χμμ ναι σωστό κι αυτό.. Πάντως αυτό ακούγεται τρομακτικό δε μπορώ να πω.. Δεν έχει παράθυρα η αίθουσα...
Zaknafein Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 για μένα μιλάει σίγουρα Θα πάρω τη βοήθεια του κοινού (βλ. γατοκόριστο και κάποιο Mmmm... Nope! .gif)
gatokoritso Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 ρε γαμωτο δεν πανε καλα οι κοπελιες.απλα δεν πανε. πας στο σταντ με τα εκπτωτικα και βλεπεις τη καθε τραγικια να χτυπαει με μανια τις κρεμαστρες μπας και βρει κατι.μετα μολις το βρει να το σηκώσει στο υπερπεραν για κανα 5λεπτο για να εμπνευστει φυσικα μπροστα στα ρουχα δεν μετακινείται ουτε ενα ποντο.πας να χωθες να δεις κανα ρουχαλακι μονο που δεν σε σκοτωνει κατασταση.χαλαρωστε ρουχα ειναι δεν ειναι και ο προϋπολογισμός του κρατους.. φοβαμαι οτι καμια μερα καμια τρελη θα με ξεμαλλιάσει επειδη επιασα το λαθος μπλουζακι.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις