katiepie Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Τώρα τέσσερις στη σειρά γκρινιάζουν. Θα με κράξουν πάλι, αλλά δεν άντεξα να μην το πω. Τώρα εσύ θες full γκρίνια in your face αλλά μέχρι κι αυτό cba...
scullyist Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Τώρα τέσσερις στη σειρά γκρινιάζουν. Θα με κράξουν πάλι, αλλά δεν άντεξα να μην το πω. Για αρσενικό παραέχεις θεωρητική και υποθετική σκέψη. Η αστοχία υλικού για ακόμη μία φορά, συνάδει όμως. Από αυτή την άποψη τουλάχιστον δεν απογοητεύεις = δεν ξαφνιάζεις. 2
Chrisxxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Τώρα τέσσερις στη σειρά γκρινιάζουν. Θα με κράξουν πάλι, αλλά δεν άντεξα να μην το πω. Συγχρονισμένο Τ!!!! 6
viper2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Τσεχια it is, μάλλον. Which is it? In other news Λιγο ακόμα και θα ήταν Δεκαπενταύγουστος στην μεσογειων...
katiepie Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Which is it? In other news Λιγο ακόμα και θα ήταν Δεκαπενταύγουστος στην μεσογειων... άπλα;
Razor_7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Αμ τα μαλλιά;;;; Άσε που είμαι σε φάση θέλω να χωθώ κάτω απ τα σκεπάσματα και να βλέπω sex and the city λάικ δερ ιζ νο τουμόροου... Μάλλον μου φταίει το project, άντε 2 βδομάδες και θα πάω στην εταιρειούλα μου να ησυχάσω... Τι στον π@#%&ο βρίσκουν οι γυναίκες στο sex & the city? Μια φορά πήγα να το δω και κόντεψα να κάνω ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο.Ε μετά το γύρισα στη Ντόρα και ησύχασα... 1
katiepie Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Τι στον π@#%&ο βρίσκουν οι γυναίκες στο sex & the city? Μια φορά πήγα να το δω και κόντεψα να κάνω ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο.Ε μετά το γύρισα στη Ντόρα και ησύχασα... Βλέπεις τα χειρότερα και εκτιμάς αυτά που έχεις...
Flexeril Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Απορία:Υπάρχει περίπτωση να συγχρονιστούν οι περίοδοι των γυναικών όταν αυτές postάρουν στο ίδιο forum; Στη πραγματική ζωή πάτε σε ένα τηλεφωνικό κέντρο και αν δεν λυποθυμίσετε απ' τη διαχεόμενη μουνίλα,είστε αδερφές.Ή θέλετε ωριλά.
*nenya* Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Κορίτσα έχετε περίοδο; Όντως; Να γίνει έρευνα, να γίνει poll.
katiepie Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Απορία:Υπάρχει περίπτωση να συγχρονιστούν οι περίοδοι των γυναικών όταν αυτές postάρουν στο ίδιο forum; Όση πιθανότητα υπάρχει να συγχρονιστούν και όταν δεν postaρουν στο ίδιο forum
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Απορία:Υπάρχει περίπτωση να συγχρονιστούν οι περίοδοι των γυναικών όταν αυτές postάρουν στο ίδιο forum; Εύκολα. Το συζητάς??
Valerie_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 εγώ όχι. αλλά δεν μπορούμε να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας με κάτι με τη μία έχετε περίοδο; λέμε πως δεν μας αρέσει ο καιρός;;; ααα οχι δεν έχουμε δικαίωμα να μην μας αρέσει , κατευθείαν πάει στην κατηγορία γκρίνια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις