parsifal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 11 ώρες ύπνο. φακ γιέα Κι εγώ, έλα που δεν το ευχαριστήθηκα όμως! Λες να φταίει ο πυρετός και τα μπουκωμένα ρουθούνια που δε μ' άφηναν να αναπνεύσω κανονικά; Μπα, ιδέα μου θα είναι...
leftermann Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 έλα μωρέ τώρα, πώς κάνεις έτσι. Χτύπα μια πονστανάρα, σνίφαρε και μια-δυό οτριβινιές ανά ρώθωνα, και θα είσαι τζετ σε μισή ώρα, έτοιμος για έναν ωραίο υπνάκο. Περαστικά...
freedubus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Αααααχ, έριξα ένα γαμάτο πρωινό τσακωμό με έναν αλβαναρά. Better than sex. 1
viper2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Αααααχ, έριξα ένα γαμάτο πρωινό τσακωμό με έναν αλβαναρά. Better than sex. δεν ειναι να τον βγαλεις εξω αυτον καποιουνου θα τρωει τις σαρκες... 1
evabb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 δεν ειναι να τον βγαλεις εξω αυτον καποιουνου θα τρωει τις σαρκες... φιμωτρο θελει 1
freedubus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Συγγνώμη, ήρθε ο αλβανός να χτίσουμε έναν τοίχο, απ΄ τις 7 με το ξυνισμένο υφάκι και έκανε αγγαρεία. Πού ναι η άμμος ηλία; Στ αρχίδια του ο ηλίας, κάπνιζε μάλμπουρο "ε, το ξέχασα"... Ρε κράτα το αλφάδι ίσα ρε γαμημένε, ξεφύσαγε και τσακ και τσουκ δυσανασχέτηση, στραβά το αλφάδι. Ήρθε η μάνα μου τον ρώτησε αν θέλει καφέ και σχεδόν της είπε "βάλτον στον κώλο σου τον καφέ". 22 χρονών αρχίδι. Εγώ άρχισα να μετράω αντίστροφα. Τελειώνουμε, ξεφύσαγε, του λέω "τι θα γίνει θα σοβατίσουμε τα χτεσινά λιάκο ή δεν την παλεύεις άλλο;" μου λέει "πωω...αντε...νταξ,ναι" , του λεω "οκ πρόσεξε γιατί έχουμε αφήσει τα έπιπλα ξεσκέπαστα, μην τα κάνεις μουνί". Και αρχίζει επίτηδες χλααααατς χλουυυυυυυυτς τους σοβάδες πλάτσα πλούτσα με τη σπάτουλα, όλα πιτσιλιές τριγύρω. Το βουτάω απ' το σβέρκο, ρε κερατά τσιφσαρόπ γαμώ τα κενοτάφια των προγόνων σου όξω ρε φύγε όπως είσαι, του πέταγα και τα μυστριά στο κεφάλι όπως κατέβαινε τη σκάλα. Ήρθε και μετά ο πατέρας μου και με έκραξε οτι είμαι τζαναμπέτης και διώχνω τους καλούς μαστόρους. Ρε άντε από δω, τέλειωσα το σοβάτισμα μόνος μου, καφεδάρα και πισί και συμφωνική μουσική. 8
leftermann Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει, λένε στο χωριόμ.
freedubus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Θα έρθει λέει το μεσημέρι με το gsxr να του δώσω τα λεφτά, άμα δεν του τα δώσω θα με φτιάξει είπε. 1
pappous_soulis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Από την επταήμερη γύρισες; Όχι αλλά όταν κοιμάσαι καθημερινά 5 ώρες.. Κι εγώ, έλα που δεν το ευχαριστήθηκα όμως! Λες να φταίει ο πυρετός και τα μπουκωμένα ρουθούνια που δε μ' άφηναν να αναπνεύσω κανονικά; Μπα, ιδέα μου θα είναι... Φταίει ο ανάδρομος Ερμής.
mary Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Φταίει το "βιαζομαι..δε θα βαλω μπουφαν βγαινοντας απο το αμάξι..."
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Φταίει ο ανάδρομος Ερμής. Γέρε Κρόνε φύγε τώρα
Superuser Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 μέρες Κάτι ξέρει η μάνα με την ζακετα.. Εκείνος ο φαντάρος τι έπαθε; Μπας και το κλαίει το κινητό; Ατσα.. ο αλβανός και μαρλμπουριά και gsxrαριά; 1
viper2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Θα έρθει λέει το μεσημέρι με το gsxr να του δώσω τα λεφτά, άμα δεν του τα δώσω θα με φτιάξει είπε. κλαιω
mary Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Επαθα πλάκα Παιρνω τηλ, τώρα 3 το μεσημέρι, στη Β'αθμια εκπαιδευση να ρωτησω γιατι μου επιστραφηκαν κατι δικαιλογητικά... Λοιπόν, όχι μόνο απάντησαν αλλά με εξηπηρέτησε και μια ευγενέστατη κυρία και μου εδωσε και λεπτομέρειες και μου είπε κιολα πότε να ξαναπάρω τηλεφωνο. Μιλαμε έμεινα με το στόμα ανοιχτό οταν έκλεισα το τηλ... ΥΓ. Freedubus τι έγινε με τον αλβανό;;;Σε έφτιαξε;;;Μεσημεριασε ρε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις