Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

11 ώρες ύπνο.

φακ γιέα

Κι εγώ, έλα που δεν το ευχαριστήθηκα όμως! Λες να φταίει ο πυρετός και τα μπουκωμένα ρουθούνια που δε μ' άφηναν να αναπνεύσω κανονικά; Μπα, ιδέα μου θα είναι... :devil:

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

έλα μωρέ τώρα, πώς κάνεις έτσι. Χτύπα μια πονστανάρα, σνίφαρε και μια-δυό οτριβινιές ανά ρώθωνα, και θα είσαι τζετ σε μισή ώρα, έτοιμος για έναν ωραίο υπνάκο.

Περαστικά...

Δημοσ.

Αααααχ, έριξα ένα γαμάτο πρωινό τσακωμό με έναν αλβαναρά. Better than sex.

δεν ειναι να τον βγαλεις εξω αυτον

καποιουνου θα τρωει τις σαρκες...

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνώμη, ήρθε ο αλβανός να χτίσουμε έναν τοίχο, απ΄ τις 7 με το ξυνισμένο υφάκι και έκανε αγγαρεία. Πού ναι η άμμος ηλία; Στ αρχίδια του ο ηλίας, κάπνιζε μάλμπουρο "ε, το ξέχασα"... Ρε κράτα το αλφάδι ίσα ρε γαμημένε, ξεφύσαγε και τσακ και τσουκ δυσανασχέτηση, στραβά το αλφάδι.

Ήρθε η μάνα μου τον ρώτησε αν θέλει καφέ και σχεδόν της είπε "βάλτον στον κώλο σου τον καφέ". 22 χρονών αρχίδι. Εγώ άρχισα να μετράω αντίστροφα. Τελειώνουμε, ξεφύσαγε, του λέω "τι θα γίνει θα σοβατίσουμε τα χτεσινά λιάκο ή δεν την παλεύεις άλλο;" μου λέει "πωω...αντε...νταξ,ναι" , του λεω "οκ πρόσεξε γιατί έχουμε αφήσει τα έπιπλα ξεσκέπαστα, μην τα κάνεις μουνί". Και αρχίζει επίτηδες χλααααατς χλουυυυυυυυτς τους σοβάδες πλάτσα πλούτσα με τη σπάτουλα, όλα πιτσιλιές τριγύρω.

Το βουτάω απ' το σβέρκο, ρε κερατά τσιφσαρόπ γαμώ τα κενοτάφια των προγόνων σου όξω ρε φύγε όπως είσαι, του πέταγα και τα μυστριά στο κεφάλι όπως κατέβαινε τη σκάλα.

Ήρθε και μετά ο πατέρας μου και με έκραξε οτι είμαι τζαναμπέτης και διώχνω τους καλούς μαστόρους. Ρε άντε από δω, τέλειωσα το σοβάτισμα μόνος μου, καφεδάρα και πισί και συμφωνική μουσική.

• Like 8
Δημοσ.

Από την επταήμερη γύρισες;

Όχι αλλά όταν κοιμάσαι καθημερινά 5 ώρες..

Κι εγώ, έλα που δεν το ευχαριστήθηκα όμως! Λες να φταίει ο πυρετός και τα μπουκωμένα ρουθούνια που δε μ' άφηναν να αναπνεύσω κανονικά; Μπα, ιδέα μου θα είναι... :devil:

Φταίει ο ανάδρομος Ερμής.

Δημοσ.

μέρες

Κάτι ξέρει η μάνα με την ζακετα..

Εκείνος ο φαντάρος τι έπαθε;

Μπας και το κλαίει το κινητό;

Ατσα.. ο αλβανός

και μαρλμπουριά και gsxrαριά;

• Like 1
Δημοσ.

Θα έρθει λέει το μεσημέρι με το gsxr να του δώσω τα λεφτά, άμα δεν του τα δώσω θα με φτιάξει είπε.

κλαιω

Δημοσ.

Επαθα πλάκα :whistle:

Παιρνω τηλ, τώρα 3 το μεσημέρι, στη Β'αθμια εκπαιδευση να ρωτησω γιατι μου επιστραφηκαν κατι δικαιλογητικά...

Λοιπόν, όχι μόνο απάντησαν αλλά με εξηπηρέτησε και μια ευγενέστατη κυρία και μου εδωσε και λεπτομέρειες και μου είπε κιολα πότε να ξαναπάρω τηλεφωνο. :-)

Μιλαμε έμεινα με το στόμα ανοιχτό οταν έκλεισα το τηλ...

ΥΓ. Freedubus τι έγινε με τον αλβανό;;;Σε έφτιαξε;;;Μεσημεριασε ρε....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...