Moderators stormrain Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Άσε που ούτε φραγκοστάφυλο παίζει τη δεδομένη στιγμή.. Eλα ρε ειναι δυνατον να μην εχεις φραγκοσταφυλα ευκαιρα! Μα φραγκοσταφυλα? Σε τι καιρους ζουμε επιτελους? Ο tempora... O mores... In other news, λεω να δω ενα American Dad και να κοιμηθω. Καληνυχτα κοσμε!
Gtr34 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 <p>Γκαντεμιά.. ΘΕΛΩ ΑΝΑΝΑ.</p> Παραγγειλε μια πιτσα με ανανα
Valerie_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 ο ίιιιιδιος άααανθρωπος που με γοήτευσε ο ίιιιδιος άνθρωποςςς με απογοήηητευσεεε 2
katiepie Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 ο ίιιιιδιος άααανθρωπος που με γοήτευσε ο ίιιιδιος άνθρωποςςς με απογοήηητευσεεε Να ανησυχήσουμε;
Valerie_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 όχι ρε συ, απλά μοιράζομαι στιχάρες μαζί σας κάποιες φορές ιν άδερ νιους που λέει και μια ψυχή http://9gag.com/gag/a5d9DMN 1
Razor_7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 κάτι που θυμήθηκατελικά οι γυναίκες θα μπορούσαν να ειναι άντρες κ έχουν μικρό καχεκτικό μοριο άρα οι τρανσέξουαλ που πέτυχε και δεν το καταλαβαίνεις δεν ειναι γκέι να πας μαζι της ? εγώ δε θα πήγαινα αλλα έτσι λένε μερικοί οτι κ καλά και η φύση κάνει σαν τρανσέξουαλ , anyway , enough is enough και μετά σε λέει κοίτα έχω κάτι να σου δείξω , να κοιτάξεις να τρομάξειςβασικά οι τρανσέξουαλ πρέπει να το λένε πιστευω και αν δεν τις ξεχωρίζεις και έρθει σε κανα χαμάμ πχ λέμε τώρα θα μείνεις κάγκελο , κόκαλο τέρμα στα τέρματα , πιστευω το μεγαλύτερο σοκ μετά το "είμαι έγκυος " ειναι το "είμαι τρανσφόρμερ" κάπως έτσι και καλά για να το πεις ποιο κουλτουριάρικα για τους ευαίσθητους......................
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 ^ Bαλτός είσαι και συ ρε γκαρντάσι? Πάνω που μου είχε περάσει?? ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ. 1
g_alkis Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Άστα να πάνε σκέφτομαι να ανοίξω τόπικ για αυτό το πολύκροτο θέμα
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Πόσα χρόνια είχα να ακούσω placebo. Τι γίνεται σήμερα όλα τα παράξενα μαζί
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Άστα να πάνε σκέφτομαι να ανοίξω τόπικ για αυτό το πολύκροτο θέμα Τι εννοείς? ΜΙΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. 2ο ανανοθρέντ?
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Έφαγα και κάτι πικάντικα παλιολουκάνικα το μεσημέρι και με έχουν θερίσει.
Razor_7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Άστα να πφάνε σκέφτομαι να ανοίξω τόπικ για αυτό το πολύκροτο θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις