Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάτι που θυμήθηκα

τελικά οι γυναίκες θα μπορούσαν να ειναι άντρες κ έχουν μικρό καχεκτικό μοριο άρα οι τρανσέξουαλ που πέτυχε και δεν το καταλαβαίνεις δεν ειναι γκέι να πας μαζι της ? εγώ δε θα πήγαινα αλλα έτσι λένε μερικοί οτι κ καλά και η φύση κάνει σαν τρανσέξουαλ , anyway , enough is enough και μετά σε λέει κοίτα έχω κάτι να σου δείξω , να κοιτάξεις να τρομάξεις

βασικά οι τρανσέξουαλ πρέπει να το λένε πιστευω και αν δεν τις ξεχωρίζεις και έρθει σε κανα χαμάμ πχ λέμε τώρα θα μείνεις κάγκελο , κόκαλο τέρμα στα τέρματα , πιστευω το μεγαλύτερο σοκ μετά το "είμαι έγκυος " ειναι το "είμαι τρανσφόρμερ" κάπως έτσι και καλά για να το πεις ποιο κουλτουριάρικα για τους ευαίσθητους

......................

δε θέλω να ξέρω....

• Like 1
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

δε θέλω να ξέρω....

ειναι οι σκέψεις μου για τις τρανσέξουαλ

οτι μερικοί άνθρωποι θεωρούν δηλαδή τρανσέξουαλ και τις γυναίκες άρα θεωρούν πως μια πετυχημένη τρανσέξουαλ μπορεί να γίνει γυναίκα τους. Και απορώ γιατι σκέφτονται έτσι ? διάβαζα ενα forum και το έλεγαν αρκετοί οτι λέει πάνε με τρανσέξουαλ γιατι θεωρούν τις γυναίκες τους τρανσέξουαλ (ή ειναι ?)..

έχω μείνει ΜΑΛΑΚΑΣ!

Δημοσ.

δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι, είναι 2 rank πάνω από εμένα στην εταιρεία...

Mα ακριβώς αυτό είχα στο μυαλό μου..   :-D

Δημοσ.

κάτι που θυμήθηκα

τελικά οι γυναίκες θα μπορούσαν να ειναι άντρες κ έχουν μικρό καχεκτικό μοριο άρα οι τρανσέξουαλ που πέτυχε και δεν το καταλαβαίνεις δεν ειναι γκέι να πας μαζι της ? εγώ δε θα πήγαινα αλλα έτσι λένε μερικοί οτι κ καλά και η φύση κάνει σαν τρανσέξουαλ , anyway , enough is enough και μετά σε λέει κοίτα έχω κάτι να σου δείξω , να κοιτάξεις να τρομάξεις

βασικά οι τρανσέξουαλ πρέπει να το λένε πιστευω και αν δεν τις ξεχωρίζεις και έρθει σε κανα χαμάμ πχ λέμε τώρα θα μείνεις κάγκελο , κόκαλο τέρμα στα τέρματα , πιστευω το μεγαλύτερο σοκ μετά το "είμαι έγκυος " ειναι το "είμαι τρανσφόρμερ" κάπως έτσι και καλά για να το πεις ποιο κουλτουριάρικα για τους ευαίσθητους

......................

Οχι γενικά δες , τα αγοράκια τους πρωτους μηνες μέσα στη κοιλιά της μάνας τους είναι κοριτσάκια γιαυτό έχουν και βυζακια.

Μετα γίνονται αγοράκια και φυτρώνει.

Αααααρα το παλαμάρι σου ειναι γυναικεια απόρροια και οχι το αντίθετο.

Το υπολοιπο που έγραψες δεν το καταλαβα.

Δημοσ.

Θες να σου λύσει τις απορίες για τα tranny,ε?

όχι , αλλα με φάνηκε περίεργο π ξαφανίστικε

Οχι γενικά δες , τα αγοράκια τους πρωτους μηνες μέσα στη κοιλιά της μάνας τους είναι κοριτσάκια γιαυτό έχουν και βυζακια.

Μετα γίνονται αγοράκια και φυτρώνει.

Αααααρα το παλαμάρι σου ειναι γυναικεια απόρροια και οχι το αντίθετο.

Το υπολοιπο που έγραψες δεν το καταλαβα.

δηλαδή είμασταν γυνιαίκες και πετάξαμε πουλι ?α? :mellow:

stay highhhh 

γυρνάει ή μόδα?

• Moderators
Δημοσ.

διαφωνώ. Το καλύτερο σνακ έβερ ήταν τα...

Οκ συναγωνιζεται την πρωτια. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...