Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Τραβα να απλωσεις καμια πιτα ρε

Άντε ρε τρελέ :-D

Δημοσ.

τσου αλλα δεν σταματαει να βρεχει. εχουμε και jogging να κανουμε. Εχουμε και μηχανακι ναουμ

Δημοσ.

κιτσι κιτσι γιαγια
μοκα τσοκολαια
κύρα λειδι μαμα σαντάμ
παμ παμ παμ παμ

μάμο δε τάιιιμμμμμ
μάμο δε τάιμμμμ.... γιιιιι
α α ααααααα

tumblr_lp5xddZ1aT1qdf8w1o1_500.gif

σπέθρα B)

Άμα βαρέσω τη μανατζερ μου θεωρείται αντισυναδελφικό;;;

είσαι διάσημη κυράμ ? :shock:
ααα??

• Like 1
Δημοσ.

Άμα βαρέσω τη μανατζερ μου θεωρείται αντισυναδελφικό;;;

Έχεις και μάνατζερ?  B)

• Like 1
Δημοσ.

κάτι που θυμήθηκα
τελικά οι γυναίκες θα μπορούσαν να ειναι άντρες κ έχουν μικρό καχεκτικό μοριο άρα οι τρανσέξουαλ που πέτυχε και δεν το καταλαβαίνεις δεν ειναι γκέι να πας μαζι της ? εγώ δε θα πήγαινα αλλα έτσι λένε μερικοί οτι κ καλά και η φύση κάνει σαν τρανσέξουαλ , anyway , enough is enough και μετά σε λέει κοίτα έχω κάτι να σου δείξω , να κοιτάξεις να τρομάξεις
βασικά οι τρανσέξουαλ πρέπει να το λένε πιστευω και αν δεν τις ξεχωρίζεις και έρθει σε κανα χαμάμ πχ λέμε τώρα θα μείνεις κάγκελο , κόκαλο τέρμα στα τέρματα , πιστευω το μεγαλύτερο σοκ μετά το "είμαι έγκυος " ειναι το "είμαι τρανσφόρμερ" κάπως έτσι και καλά για να το πεις ποιο κουλτουριάρικα για τους ευαίσθητους

......................

Δημοσ.

κιτσι κιτσι γιαγια

μοκα τσοκολαια

κύρα λειδι μαμα σαντάμ

παμ παμ παμ παμ

μάμο δε τάιιιμμμμμ

μάμο δε τάιμμμμ.... γιιιιι

α α ααααααα

σπέθρα B)

είσαι διάσημη κυράμ ? :shock:

ααα??

Όχι μανάρι δεν είμαι εγώ διάσημη, εσύ είσαι... Σπέθρες

Έχεις και μάνατζερ?  B)

δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι, είναι 2 rank πάνω από εμένα στην εταιρεία...

• Like 1
Δημοσ.

κάτι που θυμήθηκα

τελικά οι γυναίκες θα μπορούσαν να ειναι άντρες κ έχουν μικρό καχεκτικό μοριο άρα οι τρανσέξουαλ που πέτυχε και δεν το καταλαβαίνεις δεν ειναι γκέι να πας μαζι της ? εγώ δε θα πήγαινα αλλα έτσι λένε μερικοί οτι κ καλά και η φύση κάνει σαν τρανσέξουαλ , anyway , enough is enough και μετά σε λέει κοίτα έχω κάτι να σου δείξω , να κοιτάξεις να τρομάξεις

βασικά οι τρανσέξουαλ πρέπει να το λένε πιστευω και αν δεν τις ξεχωρίζεις και έρθει σε κανα χαμάμ πχ λέμε τώρα θα μείνεις κάγκελο , κόκαλο τέρμα στα τέρματα , πιστευω το μεγαλύτερο σοκ μετά το "είμαι έγκυος " ειναι το "είμαι τρανσφόρμερ" κάπως έτσι και καλά για να το πεις ποιο κουλτουριάρικα για τους ευαίσθητους

......................

1x6zHQL.png

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...