viper2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 τσου αλλα δεν σταματαει να βρεχει. εχουμε και jogging να κανουμε. Εχουμε και μηχανακι ναουμ
katiepie Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Άμα βαρέσω τη μανατζερ μου θεωρείται αντισυναδελφικό;;;
nicoc89 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 κιτσι κιτσι γιαγιαμοκα τσοκολαιακύρα λειδι μαμα σαντάμπαμ παμ παμ παμμάμο δε τάιιιμμμμμμάμο δε τάιμμμμ.... γιιιιια α ααααααασπέθρα Άμα βαρέσω τη μανατζερ μου θεωρείται αντισυναδελφικό;;; είσαι διάσημη κυράμ ? ααα?? 1
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Άμα βαρέσω τη μανατζερ μου θεωρείται αντισυναδελφικό;;; Έχεις και μάνατζερ? 1
nicoc89 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 κάτι που θυμήθηκατελικά οι γυναίκες θα μπορούσαν να ειναι άντρες κ έχουν μικρό καχεκτικό μοριο άρα οι τρανσέξουαλ που πέτυχε και δεν το καταλαβαίνεις δεν ειναι γκέι να πας μαζι της ? εγώ δε θα πήγαινα αλλα έτσι λένε μερικοί οτι κ καλά και η φύση κάνει σαν τρανσέξουαλ , anyway , enough is enough και μετά σε λέει κοίτα έχω κάτι να σου δείξω , να κοιτάξεις να τρομάξειςβασικά οι τρανσέξουαλ πρέπει να το λένε πιστευω και αν δεν τις ξεχωρίζεις και έρθει σε κανα χαμάμ πχ λέμε τώρα θα μείνεις κάγκελο , κόκαλο τέρμα στα τέρματα , πιστευω το μεγαλύτερο σοκ μετά το "είμαι έγκυος " ειναι το "είμαι τρανσφόρμερ" κάπως έτσι και καλά για να το πεις ποιο κουλτουριάρικα για τους ευαίσθητους......................
katiepie Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 κιτσι κιτσι γιαγια μοκα τσοκολαια κύρα λειδι μαμα σαντάμ παμ παμ παμ παμ μάμο δε τάιιιμμμμμ μάμο δε τάιμμμμ.... γιιιιι α α ααααααα σπέθρα είσαι διάσημη κυράμ ? ααα?? Όχι μανάρι δεν είμαι εγώ διάσημη, εσύ είσαι... Σπέθρες Έχεις και μάνατζερ? δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι, είναι 2 rank πάνω από εμένα στην εταιρεία... 1
viper2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 κάτι που θυμήθηκα τελικά οι γυναίκες θα μπορούσαν να ειναι άντρες κ έχουν μικρό καχεκτικό μοριο άρα οι τρανσέξουαλ που πέτυχε και δεν το καταλαβαίνεις δεν ειναι γκέι να πας μαζι της ? εγώ δε θα πήγαινα αλλα έτσι λένε μερικοί οτι κ καλά και η φύση κάνει σαν τρανσέξουαλ , anyway , enough is enough και μετά σε λέει κοίτα έχω κάτι να σου δείξω , να κοιτάξεις να τρομάξεις βασικά οι τρανσέξουαλ πρέπει να το λένε πιστευω και αν δεν τις ξεχωρίζεις και έρθει σε κανα χαμάμ πχ λέμε τώρα θα μείνεις κάγκελο , κόκαλο τέρμα στα τέρματα , πιστευω το μεγαλύτερο σοκ μετά το "είμαι έγκυος " ειναι το "είμαι τρανσφόρμερ" κάπως έτσι και καλά για να το πεις ποιο κουλτουριάρικα για τους ευαίσθητους ...................... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις