scullyist Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μπλέξανε με καθαρή πόντια, αυτό έγινε Στείλανε λάθος προϊόν, 1 λάθος χρώμα, 1 ψιλομεταχειρισμένο...2 διαφορετικοί πωλητές και καλά, αλλά τα πάντα ίδια (φάκελος , διευθυνση, ο ίδιος παπάρας). Ανοίγω case και για τα δύο. Μου λένε για αντικατασταση ή μερικό refund, αρνούμαι. Mου λένε να τα στείλω πίσω για ολικό, λέω φυσικά. Μου λένε να τα στείλω χύμα με "return to sender". Απαντώ πως ο μόνος τρόπος να είμαι σίγουρη ότι θα τα πάρουν είναι tracked και θα πληρώσουν και τα έξοδα επιστροφής. Και κάνει το λάθος ενω μιλούσα με 2 διαφορετικούς, να μου απαντήσει ο ίδιος και στα 2 cases. Οπότε τους ξεμπροστιάζω ότι ξέρω πως είναι και το ίδιο μαγαζί. >>> Ιστορίες γι' αγρίους για άρρωστους συγκατοίκους (wtf) που και καλά δουλεύουν σε διαφορετικό shop αλλά υπό το ίδιο warehouse και αδιάφορες μλκς. Με παρακαλάνε να τους συγχωρήσω , να τα κρατήσω και παίρνω και ολικό refund. 3
katiepie Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Εμένα δε μου λέει τίποτα το σακουλάκι ούτε το όνομα, wtf? Πιτσίνια ftw. Γατοκόριτσο από Burger κτλ μια χαρά έχει δοκίμασα λίγο (με το ζόρι αλλά Meh) και είναι καλύτερα απ τα δικά μας. έχουν κ κάτι δικά τους καλά quick κάτι τα λένε... έχουν ενα Q απ έξω, θα τα δεις. 1
viper2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Ποιά είναι αυτά ρε παιδιά;; http://cardsagainsthumanity.com/ http://youtu.be/6DkgbYNlWdQ
mary Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Εμένα δε μου λέει τίποτα το σακουλάκι ούτε το όνομα, wtf? Me too girlfriend 2
gatokoritso Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 ειμαστε του γαλακτος γι αυτο σιριουσλι και τη μανα μου ρωτησα και ουτε καν που τα ξερει.η ερευνα με οδηγησε εδω: http://www.slang.gr/lemma/show/fofiko_9022 τονιζω το οτι η γευση ηταν ιδια με τα φουντουνια αλλα ηταν τραγανα με πιο ωραια υφη.εγω απο μικρη δεν ετρωγα φουντουνια γιατι ειναι σαν μια μαλακη μαλακια που κολλαει με ορμη πανω στα δοντια.νταξει θελω να δοκιμασω φοφικο τωρα.. 1
tehAllantin Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 εγώ κάθομαι και βράζω σπανάκι για την αυριανή σπανακόπιτα και βλέπω τα χάμπεργκερ του ακατανόμαστου. σορρυ, ποιος σου έμαθε να κάνεις πίτες;;; 2
Valerie_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 πρώτη ανάγνωση σοκ γιατί διάβασα κάτι άλλο δεύτερη ανάγνωση και έχω απορία,σου μαθαίνει κανείς; 1
gatokoritso Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 σορρυ, ποιος σου έμαθε να κάνεις πίτες;;; πρώτη ανάγνωση σοκ γιατί διάβασα κάτι άλλο δεύτερη ανάγνωση και έχω απορία,σου μαθαίνει κανείς; 1
caution Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Πολύ κακή πίτα γίνεται - πολύ κακή πίπα, nah... οπότε αν είναι να μαθαίνεις κάτι από τα δύο, βουρ στα ζυμάρια!
katiepie Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 ειμαστε του γαλακτος γι αυτο σιριουσλι και τη μανα μου ρωτησα και ουτε καν που τα ξερει.η ερευνα με οδηγησε εδω: http://www.slang.gr/lemma/show/fofiko_9022 τονιζω το οτι η γευση ηταν ιδια με τα φουντουνια αλλα ηταν τραγανα με πιο ωραια υφη.εγω απο μικρη δεν ετρωγα φουντουνια γιατι ειναι σαν μια μαλακη μαλακια που κολλαει με ορμη πανω στα δοντια.νταξει θελω να δοκιμασω φοφικο τωρα.. ούτε εμένα μ αρέσουν τα φουντούνια, είμαι και του γλυκού γενικά... πρώτη ανάγνωση σοκ γιατί διάβασα κάτι άλλο δεύτερη ανάγνωση και έχω απορία,σου μαθαίνει κανείς; κι εγώ με την πρώτη ανάγνωση σκάλωσα λίγο
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 πρώτη ανάγνωση σοκ γιατί διάβασα κάτι άλλο δεύτερη ανάγνωση και έχω απορία,σου μαθαίνει κανείς; Ο τε αλλαντίν σου μαθαίνει όποτε θέλεις πάντως 1
tehAllantin Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 βάλερι μας είπες πως θα μας κάνεις πιτες!!! Εκτος και αν εχεις το ΑΡΡΡ ΑΡΡΡΡΡ άγριοσπανάκι, αυτο το άθλιο το χοντρό, δεν εχμ,.. βράζεις τιποτα στην πίτα να'ουμ! (απο πρασινάδα). Ο τε αλλαντίν σου μαθαίνει όποτε θέλεις πάντως ναι ρε, τζάμπα θεσσαλός; Μόνο τους ηπειρώτες αναγνωρίζω ως ισάξιους στις πίτες! εγώ έμαθα να ανοίγω φύλλο κοιτάζοντας τις γιαγιάδες, αν και το πως κανουν την πίτα διαφέρει η μία από την άλλη! (τεχνική, υλικά γέμισης κλπ)
Valerie_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 είναι το κλασικό σπανάκι με την τέλεια γεύση που φύτεψα μόνη μου με τα χεράκια μου 1
*nenya* Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Πολύ κακή πίτα γίνεται - πολύ κακή πίπα, nah... οπότε αν είναι να μαθαίνεις κάτι από τα δύο, βουρ στα ζυμάρια! R u sure about that? Σίγουρα υπάρχουν άντρες που θα διαφωνήσουν.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις