Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπλέξανε με καθαρή πόντια, αυτό έγινε :P

Στείλανε λάθος προϊόν, 1 λάθος χρώμα, 1 ψιλομεταχειρισμένο...2 διαφορετικοί πωλητές και καλά, αλλά τα πάντα ίδια (φάκελος , διευθυνση, ο ίδιος παπάρας). Ανοίγω case και για τα δύο. Μου λένε για αντικατασταση ή μερικό refund, αρνούμαι. Mου λένε να τα στείλω πίσω για ολικό, λέω φυσικά. Μου λένε να τα στείλω χύμα με "return to sender". Απαντώ πως ο μόνος τρόπος να είμαι σίγουρη ότι θα τα πάρουν είναι tracked και θα πληρώσουν και τα έξοδα επιστροφής. Και κάνει το λάθος ενω μιλούσα με 2 διαφορετικούς, να μου απαντήσει ο ίδιος και στα 2 cases. Οπότε τους ξεμπροστιάζω ότι ξέρω πως είναι και το ίδιο μαγαζί. >>> Ιστορίες γι' αγρίους για άρρωστους συγκατοίκους (wtf) που και καλά δουλεύουν σε διαφορετικό shop αλλά υπό το ίδιο warehouse και αδιάφορες μλκς. Με παρακαλάνε να τους συγχωρήσω :rolleyes: , να τα κρατήσω και παίρνω και ολικό refund.

• Like 3
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Εμένα δε μου λέει τίποτα το σακουλάκι ούτε το όνομα, wtf?

Πιτσίνια ftw.

Γατοκόριτσο από Burger κτλ μια χαρά έχει δοκίμασα λίγο (με το ζόρι αλλά Meh) και είναι καλύτερα απ τα δικά μας. έχουν κ κάτι δικά τους καλά quick κάτι τα λένε... έχουν ενα Q απ έξω, θα τα δεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα δε μου λέει τίποτα το σακουλάκι ούτε το όνομα, wtf?

Me too girlfriend

• Like 2
Δημοσ.

ειμαστε του γαλακτος γι αυτο :P

σιριουσλι και τη μανα μου ρωτησα και ουτε καν που τα ξερει.η ερευνα με οδηγησε εδω:

http://www.slang.gr/lemma/show/fofiko_9022

τονιζω το οτι η γευση ηταν ιδια με τα φουντουνια αλλα ηταν τραγανα με πιο ωραια υφη.εγω απο μικρη δεν ετρωγα φουντουνια γιατι ειναι σαν μια μαλακη μαλακια που κολλαει με ορμη πανω στα δοντια.νταξει θελω να δοκιμασω φοφικο τωρα..

• Like 1
Δημοσ.

εγώ κάθομαι και βράζω σπανάκι για την αυριανή σπανακόπιτα και βλέπω τα χάμπεργκερ του ακατανόμαστου.

σορρυ, ποιος σου έμαθε να κάνεις πίτες;;;

• Like 2
Δημοσ.

πρώτη ανάγνωση σοκ γιατί διάβασα κάτι άλλο :P

δεύτερη ανάγνωση και έχω απορία,σου μαθαίνει κανείς;

• Like 1
Δημοσ.

σορρυ, ποιος σου έμαθε να κάνεις πίτες;;;

Shit_just_got_interesting.gif

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ κακή πίτα γίνεται - πολύ κακή πίπα, nah... οπότε αν είναι να μαθαίνεις κάτι από τα δύο, βουρ στα ζυμάρια!

Δημοσ.

ειμαστε του γαλακτος γι αυτο :P

σιριουσλι και τη μανα μου ρωτησα και ουτε καν που τα ξερει.η ερευνα με οδηγησε εδω:

http://www.slang.gr/lemma/show/fofiko_9022

τονιζω το οτι η γευση ηταν ιδια με τα φουντουνια αλλα ηταν τραγανα με πιο ωραια υφη.εγω απο μικρη δεν ετρωγα φουντουνια γιατι ειναι σαν μια μαλακη μαλακια που κολλαει με ορμη πανω στα δοντια.νταξει θελω να δοκιμασω φοφικο τωρα..

ούτε εμένα μ αρέσουν τα φουντούνια, είμαι και του γλυκού γενικά...

κι εγώ με την πρώτη ανάγνωση σκάλωσα λίγο

Δημοσ.

Ο τε αλλαντίν σου μαθαίνει όποτε θέλεις πάντως :-D

• Like 1
Δημοσ.

βάλερι μας είπες πως θα μας κάνεις πιτες!!!

Εκτος και αν εχεις το ΑΡΡΡ ΑΡΡΡΡΡ άγριοσπανάκι, αυτο το άθλιο το χοντρό, δεν εχμ,.. βράζεις τιποτα στην πίτα να'ουμ! (απο πρασινάδα).

Ο τε αλλαντίν σου μαθαίνει όποτε θέλεις πάντως :-D

ναι ρε, τζάμπα θεσσαλός; Μόνο τους ηπειρώτες αναγνωρίζω ως ισάξιους στις πίτες!

εγώ έμαθα να ανοίγω φύλλο κοιτάζοντας τις γιαγιάδες, αν και το πως κανουν την πίτα διαφέρει η μία από την άλλη! (τεχνική, υλικά γέμισης κλπ)

Δημοσ.

Πολύ κακή πίτα γίνεται - πολύ κακή πίπα, nah... οπότε αν είναι να μαθαίνεις κάτι από τα δύο, βουρ στα ζυμάρια!

acecalhoun.gif

R u sure about that? Σίγουρα υπάρχουν άντρες που θα διαφωνήσουν..

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...