Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μέχρι πότε κυκλοφορούσαν;; δεν ξέρω μήπως έτυχε και δεν είχα φάει γιατί σας κάνει τόσο εντύπωση;

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

τις θελω αυτες τις καρτες

peTUmPr.jpg?3

Το παίζω συχνά.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

μέχρι πότε κυκλοφορούσαν;; δεν ξέρω μήπως έτυχε και δεν είχα φάει γιατί σας κάνει τόσο εντύπωση;

Εμένα προσωπικά μου κάνει εντύπωση διότι είναι απλά το καλύτερο σνακ εβερ. Ή είναι η νοσταλγία που μιλάει..

Δημοσ.

Πάρα πολύ ωραία, βέβαια έπεσε ύπνος, αλλά για ξεκούραση πήγαμε περισσότερο. Δεν έχει πολλά να δεις γενικά, παντού πάρκα όμως πρασινάδα χαμός,για φωτογράφιση. Το ξενοδοχείο φάση μεγάλη βρετανία μέσα τώρα πως βρέθηκε σε προσφορά No idea αλλά δε μας χάλασε...

Το φαγητό αν αντέχεις το γαλλικό κτλ τρως αν όχι κλαις, τους λες well done και σου ρχεται κοκκινάκι μέσα...

πολυ ωραια.το καλοκαιρακι θα περασω μια βολτα απο εκει.σιγα μην φαω σε εστιατόρια και ετσι.McDonalds και αγιος ο θεος :-) :-)

edit:ρε παπουδες τι ειναι τα φοφικο?

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι που χρονικά με χωρίζει χάσμα με την νιότη που δεν τα πρόλαβε, δεν έχω ιδέα ποια ήταν τα φοφίκο. Μάλλον δεν τα τίμησα ποτέ, αλλά τσεκαρα και δεν μου λέει κάτι και το σακουλάκι. Weird.

Ιn other news,

έτσι, έτσι λαμογιοebayer, και full refund θα κάνεις και θα με παρακαλάς να κρατήσω το προϊόν και να μην το στείλω πίσω.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα προσωπικά μου κάνει εντύπωση διότι είναι απλά το καλύτερο σνακ εβερ. Ή είναι η νοσταλγία που μιλάει..

είδα την παλιά συσκευασία στο νετ αλλά δεν μου θυμίζει κάτι

Δημοσ.

διαφωνώ. Το καλύτερο σνακ έβερ ήταν τα...

Δημοσ.

φυσικα και τα καλυτερα ειναι αυτα με γευση μπεικον.δεν θυμαμαι ονομα.τα πουλανε ακομα.σε ενα μικρο μπλε σακουλακι.

• Like 1
Δημοσ.

άνοιξα θέμα για το αν σας βαράγανε και ξυπνήσαν οι ρετρό αναμνήσεις α? B)

Δημοσ.

Αγαπάμε και γαριδάκια και πακοτίνια και δρακουλίνια και πατατάκια . Τα φουντούνια not so much, όχι οτι αν βρεθουν μπροστά μας δεν θα τα τιμήσουμε. ΑΛΛΑ, σαν τα πιτσίνια... ω, σαν τα πιτσίνια...

Μπεϊκον/μαρμπεκιου/παπρικο- γεύσεις γενικά ftw.

• Like 1
Δημοσ.

Ιn other news,

έτσι, έτσι λαμογιοebayer, και full refund θα κάνεις και θα με παρακαλάς να κρατήσω το προϊόν και να μην το στείλω πίσω.

τι έγινε,τι έγινε;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...