Valerie_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 κομπλεξικοί γονείς, 500000 likes και κοινοποιήσεις από χαζομανούλες, τσατίζομαι όταν βλέπω τέτοιες βλακείες και θέλω να βρίζω. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΒΓΑ, ψωνάρες. λέφτερ είσαι φάουλ εδώ.
Gtr34 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 κομπλεξικοί γονείς, 500000 likes και κοινοποιήσεις από χαζομανούλες, τσατίζομαι όταν βλέπω τέτοιες βλακείες και θέλω να βρίζω. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΒΓΑ, ψωνάρες. Εμένα με στεναχωρεί το γεγονός ότι υπάρχουν μανούλες που βλέπουν το μεγάλωμα ενός παιδιού σαν αγγαρεία η δουλειά 2
leftermann Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Φάουλ είναι αυτοί που νομίζουν ότι κάνουν κάτι τρομερό που μεγαλώνουν παιδιά. Σιγά μην τους χρωστάνε κι ευχαριστώ επειδή τα μεγάλωσαν. Κυρίως οι μανούλες (και οι πατερούληδες, δεν σκαλώνω σε αυτό) που αβέρτα διαλαλούν και διατυμπανίζουν ότι είναι μάγειρες, παιδαγωγοί, γιατροί, δάσκαλοι μπλα μπλα μπλα, 24 ώρες την μέρα και 365 μέρες τον χρόνο και χωρίς μισθό και δεν κοιμούνται και δεν έχουν προσωπική ζωή και δεν έχουν και δεν έχουν και δεν έχουν, και όλα αυτά επειδή είναι μανούλες (και πατερούληδες), θεωρώ ότι είναι τέρμα κομπλεξικοί. Παπάρια μάντολες ναούμ. 2
nicoc89 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 έτσιθα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στους γονείς που μας μεγάλωσαν και έκαναν τόσες θυσίες αλλα όχι κ οτι έχουμε κάποιο χρέος σε αυτούς που θα πρέπει αργά ή γρήγορα να το ξεπληρώσουμε όπως πολλοί γονείς φαντάζονται και μπλέκονται και στις ζωές των παιδιών τους (βλέπε επιλογή σπουδών/συντρόφου μπλα μπλα μπλα) για να εκπληρώσουν ενα όνειρο που απέτυχαν οι ίδιοι να κάνουν πραγματικότητα ή για λόγους κομπλεξισμού απένταντι στην κοινωνία.Ειναι στην προσωπική επιλογή και ηθική του καθενός μας αν θα τους βοηθήσουμε αργότερα στα γεράματα ,αναλόγος με το πως έπραξαν οι ίδιοι. Κάποιος αδιάφορος γονέας που παράτησε την οικογένεια του ή προκάλεσε προβλήματα σε αυτή για παράδειγμα δεν μπορεί να έχει αυταπάτες οτι αργότερα στα γεράματα θα τρέχουν τα παιδιά του σα τους μαλάκες να του φυλάνε το γκώλο. α? , όπως έστρωσες θα κοιμηθείς,Δική τους επιλογή ηταν να κάνουν παιδιά και είναι αυτονόητο πως ηταν υποχρεωμένοι να κάνουν τα πάντα για να τα μεγαλώσουν, δεν ήταν πως δεν ήξεραν που έμπλεξαν , ήξεραν απο πριν οτι η ανατροφή ενως παιδιού ειναι δύσκολο πράγμα και το επέλεξαν άρα deal with it or gtfo.Το να κάνεις παιδιά δεν ειναι σπουδαίο , το να μεγαλώσεις ανθρώπους είναι
status Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Φάουλ είναι αυτοί που νομίζουν ότι κάνουν κάτι τρομερό που μεγαλώνουν παιδιά. Σιγά μην τους χρωστάνε κι ευχαριστώ επειδή τα μεγάλωσαν. Κυρίως οι μανούλες (και οι πατερούληδες, δεν σκαλώνω σε αυτό) που αβέρτα διαλαλούν και διατυμπανίζουν ότι είναι μάγειρες, παιδαγωγοί, γιατροί, δάσκαλοι μπλα μπλα μπλα, 24 ώρες την μέρα και 365 μέρες τον χρόνο και χωρίς μισθό και δεν κοιμούνται και δεν έχουν προσωπική ζωή και δεν έχουν και δεν έχουν και δεν έχουν, και όλα αυτά επειδή είναι μανούλες (και πατερούληδες), θεωρώ ότι είναι τέρμα κομπλεξικοί. Παπάρια μάντολες ναούμ. Συμφωνώ, εάν δεν αντέχεις τις υποχωρήσεις μην το σπέρνεις, και αυτό με την προσωπική ζωή, γιατί πρέπει ντε και καλά να μεγαλώσει το παιδί για να "βγεις" έξω σαν άνθρωπος; Δεν έχουν ξαναβγεί με Χ άτομα παρέα; χ= 2 γονείς + παιδί/ά. Εγώ με τον μικρό έχω πάει και για καφέ, και μόνοι μας και με την μαμά.
leftermann Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 με τον μικρό οι δυό σας να πηγαίνετε συχνά για καφέ. Μπαμπάς μόνος + μωρό στο καρότσι = μεγάλη γκομενοπαγίδα. 1
status Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 με τον μικρό οι δυό σας να πηγαίνετε συχνά για καφέ. Μπαμπάς μόνος + μωρό στο καρότσι = μεγάλη γκομενοπαγίδα. Άσε φιλαράκι, άσε, εκτός από γκομενοπαγίδα, ο μικρός έχει, πάνω κάτω, τον χαρακτήρα μου, οπότε, καταλαβαίνεις τι γίνεται..;ρ
leftermann Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Τι να πω Στάτε... Σε αφήνω τώρα, πάω να μαγειρέψω, αν δεν έχω το φαγητό έτοιμο στην ώρα του τα παιδιά είπαν ότι δεν θα μου ξανακολλήσουν ένσημο μάγειρα... 2
nicoc89 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 μέχρι να αρχίσει το μωρό να μιλάει και να τα μάθει η γυναίκα σου 1
Valerie_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Λέφτερ από το διατυμπανίζω πας στο εκμηδενίζω,γι αυτό είπα το φάουλ. απόψεις είναι αυτές..
viper2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 πας να παρεις καλωδια και ο καταστηματαρχης ειναι νεκρος... worst monday evar
viper2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 ωπ το εγραψα λαθος τον κηδεύουν σήμερα. και που θα βρουμε καλωδια τωρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις