Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Βασικα το οοτ δεν εχει λογο υπαρξης.

(τι ειπα ο βλασθημος ;)

το OOT ειναι κατι σαν τα μπουρδελα για την κοινωνια του φορουμ.

το οπιο του λαου του ινσομνια...

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα έφτιαξα χάμπουργκερ με γκορντον μπλου παναρισμένο.

Δίαιτα.

δε πατε καλα μου φαινεται εδω!εμεις πολεμαμε με τον εαυτο μας και εσεις πατε να μας  στειλετε  στο ψυγειο βραδιατικα :-)  λεω δε ξαναμπαινω σε αυτο το τοπικ τελος .. ε μετα πεφτω στην φωτο δυο-τρια μηνυματα παρακατω και αλλαζω αμεσως γνωμη  .. μα καλα ποσο ευαλωτος ειμαι ..

• Like 1
Δημοσ.

και που λετε την εβδομαδα που περασε ειχα περασει κανα 2 φορες απο το μαγαζι της algida αλλα δεν ειχε κατσει να μπω μεσα.δεν ειχε ψυχη μεσα και ουτε λεγανε τιμη.

σημερα λεω ωραια μερα μαγαζακια ας παρω ενα παγωτο.πηγαινω.ειχε ουρα γενικα το μαγαζι ειχε κοσμο.λεω τι να γινει κυριακη..παω να μπω μεσα και βλεπω 5 ευρω.5 ευρω!!σιγα μην κατσω σε ουρα για 5 ευρω!!

πηρα ενα ξυλακι snickers και την περασα ζαχαρη. B)

υγ.οποιος ειπε οτι θα ειναι καμια μαρκετινιστικη μαλκια που θα κανει 5-6 ευρω ας ριξει ενα told you so gifακι.ειχε απόλυτο δικιο :( ..

i_told_you_so_stephen_colbert.gifgiphy.gif

Αναμενόμενο ήταν να κάνουν τόσο...μα τρως algida με επιπλέον τρούφααααααααααααα! :)

• Like 1
Δημοσ.

πέρσι ομως στο Μιλάνο ήταν 4 ευρα και στο Άμστερνταμ=3,9.εδω είμαστε πλουσιοπαιδα και είπαν να το στρογγυλεψουν.τι να πεις.. ευτυχώς έχω παγωτομηχανη και θα ξεσπάσω εκεί :D

Ασχετο αλλα ψιλομουφα οι ανοιξιάτικες εκπτώσεις...όλος ο κόσμος στην Ερμού αντί να κρατάει τσάντες κράταγε φραπεδες...

• Like 1
Δημοσ.

I'm back bitchez! Καλημέρες!

Παίζει να πέρασα το καλύτερο 4ήμερο της ζωής μου, ή σήμερα είναι τόσο χάλια η επιστροφή που μου φαίνεται έτσι...

Τι έχασα;;;;;;;;;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...