Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θες.

Δύο ανθρώπους θέλω να γνωρίσω σ' αυτόν τον μάταιο κόσμο  για τους οποίους η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Τον νίκοτς και την αδερφή σου. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες περιπτώσεις προς εξέταση  και οι 2.

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Δύο ανθρώπους θέλω να γνωρίσω σ' αυτόν τον μάταιο κόσμο  για τους οποίους η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Τον νίκοτς και την αδερφή σου. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες περιπτώσεις προς εξέταση  και οι 2.

You asked for it! :P  :devil:

Δημοσ.

Kαλοκαίρι κάθε μέρα..  B)    Και το καλοκαίρι κάθε μέρα ΚΟΛΑΣΗ!  :devil:

Κάπως έτσι. Πάλι καλά που έχουμε σε κάθε δωμάτιο κλιματισμό. Να βλέπεις όλο το σπίτι Βόρειο Πόλο και το δωμάτιό της Σαχάρα.

Δημοσ.

Μου αρέσει αυτό που όλοι λέτε "Πρέπει να την γνωρίσω!" και μετά με πρήζετε "Γιατί μου επέτρεψες να την γνωρίσω;!¨. :P

Πέφτω για ύπνο, καλημέρα!

Δημοσ.

Μου αρέσει αυτό που όλοι λέτε "Πρέπει να την γνωρίσω!" και μετά με πρήζετε "Γιατί μου επέτρεψες να την γνωρίσω;!¨. :P

Aν και εξηγήθηκα,τελικά παρεξηγήθηκα. Εμένα μ' ενδιαφέρει καθαρά η επιστημονική προσέγγιση του θέματος .

• Like 1
Δημοσ.

ηταν μια μέρα σαν αυτή γεμάτη ομορφάδα
οπου ο εχθρός εζήτησε να πάρει την Ελλάδα

Ειναι το πρώτο διστιχο απο ενα ποίημα που ειχα πει στο δημοτικό
περίμενα και εγώ στην πρόβα οτι θα με δώσει φιλί η δασκάλα όπως είχε δώσει στον προηγούμενο και γυρνάω το μάγουλο κ αυτή με κοιταε απο 2-3 μέτρα απόσταση όπως κ οι άλλοι συμμαθητές και ηταν awkward φάση
ε κάνω κ εγώ τα χέρια μου σαν αερόπλάνο και κάνω βζοοουυμ και πάω κ κάθομαι στο θρανίο
το θυμήθικα τώρα που έτρωγα κεικ και έπινα καφέ

τι σου ειν η μνήμη :mellow:

τότε γέλασα απο μέσαμ και με άρεσε , τότε αποφάσισα να γίνω ΟΠΑΡΑΞΕΝΟΣ

Δημοσ.

Aν και εξηγήθηκα,τελικά παρεξηγήθηκα. Εμένα μ' ενδιαφέρει καθαρά η επιστημονική προσέγγιση του θέματος .

For research purposes...

χτυπάει το σταθερό στις 3:30 και λες πια γιαγιά πέθανε τώραΕλληνικά νοσοκομεία ftw πάντως

Ποιος πέθανε τελικά;

Φραπεδιερα με ζάχαρη. Παράδεισος.

Μέρες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...