TriLoBiTe Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δεν θες. Δύο ανθρώπους θέλω να γνωρίσω σ' αυτόν τον μάταιο κόσμο για τους οποίους η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Τον νίκοτς και την αδερφή σου. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες περιπτώσεις προς εξέταση και οι 2.
mathsrule Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δύο ανθρώπους θέλω να γνωρίσω σ' αυτόν τον μάταιο κόσμο για τους οποίους η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Τον νίκοτς και την αδερφή σου. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες περιπτώσεις προς εξέταση και οι 2. You asked for it!
mathsrule Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Tι την έχεις δίπλα σου? Στο δίπλα δωμάτιο. Παίζει να κοιμάται τέτοια ώρα.
mathsrule Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Χαχαχα και το αιρκοντίσιον στο φουλ ε? Ναι, άστα να πάνε......
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Kαλοκαίρι κάθε μέρα.. Και το καλοκαίρι κάθε μέρα ΚΟΛΑΣΗ!
mathsrule Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Kαλοκαίρι κάθε μέρα.. Και το καλοκαίρι κάθε μέρα ΚΟΛΑΣΗ! Κάπως έτσι. Πάλι καλά που έχουμε σε κάθε δωμάτιο κλιματισμό. Να βλέπεις όλο το σπίτι Βόρειο Πόλο και το δωμάτιό της Σαχάρα.
mathsrule Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μου αρέσει αυτό που όλοι λέτε "Πρέπει να την γνωρίσω!" και μετά με πρήζετε "Γιατί μου επέτρεψες να την γνωρίσω;!¨. Πέφτω για ύπνο, καλημέρα!
Voziniotis-3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Καθε δωματιο κλιματισμο??? Ε να μου την γνωρισεις και εμενα τοτε, θελω και εγω !!!!! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μου αρέσει αυτό που όλοι λέτε "Πρέπει να την γνωρίσω!" και μετά με πρήζετε "Γιατί μου επέτρεψες να την γνωρίσω;!¨. Aν και εξηγήθηκα,τελικά παρεξηγήθηκα. Εμένα μ' ενδιαφέρει καθαρά η επιστημονική προσέγγιση του θέματος . 1
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 χτυπάει το σταθερό στις 3:30 και λες πια γιαγιά πέθανε τώρα Ελληνικά νοσοκομεία ftw πάντως
nicoc89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 ηταν μια μέρα σαν αυτή γεμάτη ομορφάδαοπου ο εχθρός εζήτησε να πάρει την ΕλλάδαΕιναι το πρώτο διστιχο απο ενα ποίημα που ειχα πει στο δημοτικόπερίμενα και εγώ στην πρόβα οτι θα με δώσει φιλί η δασκάλα όπως είχε δώσει στον προηγούμενο και γυρνάω το μάγουλο κ αυτή με κοιταε απο 2-3 μέτρα απόσταση όπως κ οι άλλοι συμμαθητές και ηταν awkward φάσηε κάνω κ εγώ τα χέρια μου σαν αερόπλάνο και κάνω βζοοουυμ και πάω κ κάθομαι στο θρανίοτο θυμήθικα τώρα που έτρωγα κεικ και έπινα καφέτι σου ειν η μνήμη τότε γέλασα απο μέσαμ και με άρεσε , τότε αποφάσισα να γίνω ΟΠΑΡΑΞΕΝΟΣ
viper2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Aν και εξηγήθηκα,τελικά παρεξηγήθηκα. Εμένα μ' ενδιαφέρει καθαρά η επιστημονική προσέγγιση του θέματος . For research purposes... χτυπάει το σταθερό στις 3:30 και λες πια γιαγιά πέθανε τώραΕλληνικά νοσοκομεία ftw πάντως Ποιος πέθανε τελικά; Φραπεδιερα με ζάχαρη. Παράδεισος. Μέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις