Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιαουρτι με βρώμη, σταφίδες, μέλι, κανέλα, καρύδια. Οχι το μενου δεν περιλάμβανει σεξ για αργοτερα. :P

Ολονυχτία κάτω από αντίσκηνο προβλέπω για απόψε.
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

έχω φάει μια φορά βρώμη με γιαούρτι. 1 κεσεδάκι, μιάμιση ώρα. από τα χειρότερα πράγματα που έχω φάει. το περιγράφω σαν να έτρωγα γιαούρτι με κομματάκια χαρτί Α4 κακής ποιότητας.

651.gif

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα πήρα από τα h&m ενα σκιννι παντελόνι 25 νούμερο και λέω δεν γαμιεται απόψε θα φάω το λοιπον:<br>

2 αυγά ματιά +μια φέτα ψωμί<br>

2 φέτες ψωμί με χθεσινή φάβα και στη μία ζαμπονομπριτζολα και στην άλλη μορταδελα<br>

μίνι αγγουροντοματα με λύσσα ελιές για γαρνιτούρα<br>

Ένα μπολάκι ποπκορν<br>

Και για το τέλος μια μπαλα παγωτό καφε<br><br>

Νομίζω ότι αύριο το παντελόνι δεν θα με κάνει :P

Δημοσ.

Ρε πουστη μου με αυτην την θερμοκρασια και ο αλλος αναβει air-condition? Καθυστερημενος ειναι ο κοσμος? Πειτε μου λιγο.

Δημοσ.

Ρε πουστη μου με αυτην την θερμοκρασια και ο αλλος αναβει air-condition? Καθυστερημενος ειναι ο κοσμος? Πειτε μου λιγο.

Για ζέστη ή για κρύο? 

Ό,τι και να είναι  ναι είναι καθυστερημένος.

Δημοσ.

Τίποτα από τα δυο. Ο καιρός είναι just για  κατάσταση no-air condition.

Άι νόου αλλά δεν το ανάβει ούτε για να ζεσταθεί ούτε για να δροσιστεί? Δεήφαν ντιτέκτιντ.

Δημοσ.

μήπως παίζει κανένα νεογέννητο στο σπίτι αλλά και πάλι υπερβολή

Λες ρε? Γιατι πραγματικα το εχω απορια. Η ειναι τοσο μιγιαγκιχτοι με το κρυο και το αναβουν για ζεστη, η ειναι τοσο θερμοι και το αναβουν για κρυο, η δεν μπορουν την υγρασια και το βαζουν για αυτο, η εγω ειμαι ανιωθος με τον καιρο.

Δημοσ.

Τίποτα από τα δυο. Ο καιρός είναι just για  κατάσταση no-air condition.

Η αδελφή μου και το καλοκαίρι το ανάβει (στο ζεστό πάντα). Μην το ψάχνεις. Πρέπει να υπάρχουν και οι τρελοί για να ξεχωρίζουμε εμείς οι νορμάλ :P.

Δημοσ.

Η αδελφή μου και το καλοκαίρι το ανάβει (στο ζεστό πάντα). .

Να με τη γνωρίσεις.  :mellow:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...