Praetorianos Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Γιαουρτι με βρώμη, σταφίδες, μέλι, κανέλα, καρύδια. Οχι το μενου δεν περιλάμβανει σεξ για αργοτερα. Ολονυχτία κάτω από αντίσκηνο προβλέπω για απόψε.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 έχω φάει μια φορά βρώμη με γιαούρτι. 1 κεσεδάκι, μιάμιση ώρα. από τα χειρότερα πράγματα που έχω φάει. το περιγράφω σαν να έτρωγα γιαούρτι με κομματάκια χαρτί Α4 κακής ποιότητας. 1
tehAllantin Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Η βρώμη πάντως σαν porridge με γάλα και λίγο μέλι κατεβαίνει. Και φυσικά το ΥΠΕΡΤΑΤΟ Bircher muesli.
gatokoritso Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Σήμερα πήρα από τα h&m ενα σκιννι παντελόνι 25 νούμερο και λέω δεν γαμιεται απόψε θα φάω το λοιπον:<br> 2 αυγά ματιά +μια φέτα ψωμί<br> 2 φέτες ψωμί με χθεσινή φάβα και στη μία ζαμπονομπριτζολα και στην άλλη μορταδελα<br> μίνι αγγουροντοματα με λύσσα ελιές για γαρνιτούρα<br> Ένα μπολάκι ποπκορν<br> Και για το τέλος μια μπαλα παγωτό καφε<br><br> Νομίζω ότι αύριο το παντελόνι δεν θα με κάνει
Voziniotis-3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Ρε πουστη μου με αυτην την θερμοκρασια και ο αλλος αναβει air-condition? Καθυστερημενος ειναι ο κοσμος? Πειτε μου λιγο.
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Ρε πουστη μου με αυτην την θερμοκρασια και ο αλλος αναβει air-condition? Καθυστερημενος ειναι ο κοσμος? Πειτε μου λιγο. Για ζέστη ή για κρύο? Ό,τι και να είναι ναι είναι καθυστερημένος.
Voziniotis-3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Τίποτα από τα δυο. Ο καιρός είναι just για κατάσταση no-air condition.
Valerie_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 μήπως παίζει κανένα νεογέννητο στο σπίτι αλλά και πάλι υπερβολή
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Τίποτα από τα δυο. Ο καιρός είναι just για κατάσταση no-air condition. Άι νόου αλλά δεν το ανάβει ούτε για να ζεσταθεί ούτε για να δροσιστεί? Δεήφαν ντιτέκτιντ.
Voziniotis-3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 μήπως παίζει κανένα νεογέννητο στο σπίτι αλλά και πάλι υπερβολή Λες ρε? Γιατι πραγματικα το εχω απορια. Η ειναι τοσο μιγιαγκιχτοι με το κρυο και το αναβουν για ζεστη, η ειναι τοσο θερμοι και το αναβουν για κρυο, η δεν μπορουν την υγρασια και το βαζουν για αυτο, η εγω ειμαι ανιωθος με τον καιρο.
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Έχω βαρεθεί το είναι μου εδώ μέσα... Πού μέσα σε έχουν?
mathsrule Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Τίποτα από τα δυο. Ο καιρός είναι just για κατάσταση no-air condition. Η αδελφή μου και το καλοκαίρι το ανάβει (στο ζεστό πάντα). Μην το ψάχνεις. Πρέπει να υπάρχουν και οι τρελοί για να ξεχωρίζουμε εμείς οι νορμάλ .
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Η αδελφή μου και το καλοκαίρι το ανάβει (στο ζεστό πάντα). . Να με τη γνωρίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις