Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

έχεις μυωπία και πρέπει να στο φέρω πιο κοντά;

0,5 στο ένα και 0,75 στο άλλο αλλά ο αστιγματισμός είναι που μου έχει γονατίσει την ψυχολογία, όχι η μυωπία. Άσε μην τα ρωτάς...

Δημοσ.

ο λόγος;

Είναι 1337 και αν μπεις στη διαδικασία να τα εγκαταστήσεις και πετύχεις θα έχεις κατακτήσει τα πάντα.

Δημοσ.

Mλκες αληθεια τωρα, αμα δειτε κατι ατομα που δουλευουν "tech support" σε κορυφαιο πανεπιστημιο της αμερικης, θα βαλετε τα κλαματα...

Δουλευει η γυναικα σε matlab με Win 32, 4gb ram και μηχανικο δισκο. Της λεω μαναρακι μου να βαλουμε αλλα 4gb ram, ssd και win 64 πανω να κανεις την δουλεια σου σαν ανθρωπος. Μιλαει με την επιβλεπουσα της, παιρνει το οκ, κομπλε. Της λεω να παραγγειλω εγω οτι χρειαζεται και να το εγκαταστησω και μου λεει αστο μην χαλας το χρονο σου, εχουν εδω κομπιουτεραδες.

Μετα απο 10 μερες και αφου εχει κανει ο "κομπιουτερας" τις απαραιτητες αναβαθμισεις, με παιρνει η γυναικα και μου λεει οτι το μηχανημα περα απο το οτι δεν ειναι πιο γρηγορο, τρωει και σκαλωματα και μπσοντ.

Παω απο εκει, ανοιγω το pc και μετα απο λιγο ψαξιμο.. instaεγκεφαλικο.

Ο "γατος" οχι μονο δεν τσεκαρε τι μνημες εχει πανω ηδη ο υπολογιστης αλλα δεν τσεκαρε καν ποιες μνημες ειναι συμβατες με την μητρικη. Εβαλε μνημες 1866 μαζι με ασχετες σε μητρικη που υποστηριζει μεχρι 1333. Τις βγαζω, ολα καλα, ο υπολογιστης δειχνει να λειτουργει μια χαρα αλλα δεν τον λες και γρηγορο. Ξανατσεκαρω να δω τι παιζει και....

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΤΟΝ HDD ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ SSD ΓΙΑ STORAGE.

Αυτος ο ανθρωπος βγαζει τουλαχιστον 70κ τον χρονο....

Καληνυχτα.

Εδω στο πειραια υπάρχουν pc με 512 ram για matlab για μεταπτυχιακο Level. Ουτε chrome δεν ανοιγεις .Και 70.000 δε νομιζω οτι ειναι πολλα για αμερικη

Δημοσ.

Mλκες αληθεια τωρα, αμα δειτε κατι ατομα που δουλευουν "tech support" σε κορυφαιο πανεπιστημιο της αμερικης, θα βαλετε τα κλαματα...

Δουλευει η γυναικα σε matlab με Win 32, 4gb ram και μηχανικο δισκο. Της λεω μαναρακι μου να βαλουμε αλλα 4gb ram, ssd και win 64 πανω να κανεις την δουλεια σου σαν ανθρωπος. Μιλαει με την επιβλεπουσα της, παιρνει το οκ, κομπλε. Της λεω να παραγγειλω εγω οτι χρειαζεται και να το εγκαταστησω και μου λεει αστο μην χαλας το χρονο σου, εχουν εδω κομπιουτεραδες.

Μετα απο 10 μερες και αφου εχει κανει ο "κομπιουτερας" τις απαραιτητες αναβαθμισεις, με παιρνει η γυναικα και μου λεει οτι το μηχανημα περα απο το οτι δεν ειναι πιο γρηγορο, τρωει και σκαλωματα και μπσοντ.

Παω απο εκει, ανοιγω το pc και μετα απο λιγο ψαξιμο.. instaεγκεφαλικο.

Ο "γατος" οχι μονο δεν τσεκαρε τι μνημες εχει πανω ηδη ο υπολογιστης αλλα δεν τσεκαρε καν ποιες μνημες ειναι συμβατες με την μητρικη. Εβαλε μνημες 1866 μαζι με ασχετες σε μητρικη που υποστηριζει μεχρι 1333. Τις βγαζω, ολα καλα, ο υπολογιστης δειχνει να λειτουργει μια χαρα αλλα δεν τον λες και γρηγορο. Ξανατσεκαρω να δω τι παιζει και....

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΤΟΝ HDD ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ SSD ΓΙΑ STORAGE.

Αυτος ο ανθρωπος βγαζει τουλαχιστον 70κ τον χρονο....

Καληνυχτα.

Δακρυσα με το νούμερο στο τέλος.

Ισχύει οτι δεν ειναι και τοςα πολλά για την αμερικη.

Επίσης

Μερες

:shifty: 

http://www.psfk.com/2014/05/walking-dead-blood-store.html#!HxrOi

:shifty:  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...