leftermann Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Πώς μετέφεραν τις γιγάντιες πέτρες των πυραμίδων οι αρχαίοι Αιγύπτιοι; ΕΛΛΗΝΑΣ • 5 ώρες πριν ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΠΕΤΡΕς ΠΟΛΛΗ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙς ΠΙΡΑΜΙΔΕς ΤΙς ΕΦΤΙΑΞΑΝ Ε-ΛΛ-Η-ΝΕς ΠΟΥ ΕΙΧΑ Ν ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΟΝΣΙΑ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟς ΝΑ ΤΙς ΜΕΤΑΦΕΡΟΥ Ν ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΕς ΚΑΤΑΣΚΕΒΕς ΟΠΟς ΠΑΡΘΕΝΟΝΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΟ ΚΟΛΟΣΕΟ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΟΝΑ ΤΟΝ ΜΟΛΟΣΟ ΤΗς ΡΟΔΟΥ ΤΗ ΚΝΟΣΟ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΟΝΑ ΤΗ ΦΕΣΤΟ ΜΑΦΣΟΛΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΤΟΝ ΠΑΘΡΕΝΟΝΑ ΤΟ ΤΑΖ ΜΑΧΑΛ Ο ΜΕΓΑςΑΛΕΞΑΝΔΡΟς ΟΤΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΥ ΙΝΔΙΑΝΟΥς ΤΗς ΙΝΔΙΑς ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΧΙΝΤΟΚΟΥς ΚΑΙ ΑΛΛΕς ΚΑΤΑΣΚΕΒΕς. ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΟΠΟς ΔΗΓΕΙΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΟΛΟΝΑς ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ Ε-Κ-Σ-ΕΛ-Λ-ΗΝ-Ο-Σ-ΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΤΑ Ν ΤΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟς ΣΤΑΡΤΗΛΑΤΗς ΤΗς ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑς ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΗΘΟς ΠΟΛΙΤΙΣΜΖΟ ΚΑΙ ΑΞΙΕς ΟΠΟς ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΖΜΟ ΟΠς ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΟ ΜΕΙΝΤΕ ''ΧΙ ΠΕΙΒΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΙ ΦΟΡ ΚΡΙΣΤΙΑΝΙΤΙ''ΕΦΧΑΡΙΣΤΩ. 6
gang Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ανώδυνη για μένα πάντως. Και έχει και ποιο smooth εμφάνιση. Like!
slipknot Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Σλιπ, έβαλα μποδοσφαιρικό βιντεο να έχεις ιδεες για τρολάρισμα τουλάχιστον για μια πενταετία. Καλά, το έχω δει ήδη 3-4 φορές σήμερα, best of 2014 και ακόμα έχουμε Μάιο. Αύριο πάω να αγοράσω ένα whiteboard για να μελετήσω το video και να σημειώσω όλα τα timestamps, πλουσιότατο το υλικό για απαντήσεις στην περιπλάνηση μου στο Μπλα-Μπλα. Εν τω μεταξύ είναι ο ίδιος από το ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ ΡΕΕΕΕ, ΑΟΥΤ, ΟΟΟΟΟΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ε. 2
Chrisxxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Παλι χαμηλα; Παλι χαμηλα; Ειναι δυνατόν; Είναι δυνατον πια;; Γκοοοοοολλλ. lol τιναυτόςρε;
scullyist Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 @gato @Μary Eγώ δεν κατάλαβα τίποτα πάντως, που κολλάτε; Ένα παράθυρο πέταξε με το what's new με τα icons, τα αγνόησα, πάτησα δύο κομβία κάτω αριστερά να εμφανιστούν τα toolbars που ήθελα όπως τα είχα, και όλα όπως πριν, τέλος σε 5''.
mary Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Πουθενα δε κολλάω. Δε την εκανα ακομα. Τωρα βαριεμαι. Αυριο και βλεπω.
gatokoritso Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Γατοκοριτσο, τελικα ειναι ανωδυνη η αναβαθμιση ή θα μου σπασει τα νευρα; Να τη κάνω ή να το καθυστερησω οσο μπορω; κανε το μωρε.θα γίνει ετσι και αλλιως καποια στιγμη..
slipknot Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Παλι χαμηλα; Παλι χαμηλα; Ειναι δυνατόν; Είναι δυνατον πια;; Γκοοοοοολλλ. lol τιναυτόςρε; Φαίνεται πως είναι ο πιο σκληροπυρηνικός οπαδός της Καλαμάτας. Σαν τον γέρο που σχολιάζει παιχνίδια της Milan και κλαίει.
Valerie_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 έγω έκανα αναβάθμιση και τίποτα δεν μου έκανε. αλλά εγώ γενικά δεν τα πειράζω και πολύ αυτά αλλά με φοβίσατε ρεε
slipknot Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 έγω έκανα αναβάθμιση και τίποτα δεν μου έκανε. αλλά εγώ γενικά δεν τα πειράζω και πολύ αυτά αλλά με φοβίσατε ρεε Απλά μην κάνεις search "google" στο Google και όλα καλά θα πάνε. 4
agrio.imeros Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Πώς μετέφεραν τις γιγάντιες πέτρες των πυραμίδων οι αρχαίοι Αιγύπτιοι; Μας παίτακσες τα μάτεια ...
linkin Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Mλκες αληθεια τωρα, αμα δειτε κατι ατομα που δουλευουν "tech support" σε κορυφαιο πανεπιστημιο της αμερικης, θα βαλετε τα κλαματα... Δουλευει η γυναικα σε matlab με Win 32, 4gb ram και μηχανικο δισκο. Της λεω μαναρακι μου να βαλουμε αλλα 4gb ram, ssd και win 64 πανω να κανεις την δουλεια σου σαν ανθρωπος. Μιλαει με την επιβλεπουσα της, παιρνει το οκ, κομπλε. Της λεω να παραγγειλω εγω οτι χρειαζεται και να το εγκαταστησω και μου λεει αστο μην χαλας το χρονο σου, εχουν εδω κομπιουτεραδες. Μετα απο 10 μερες και αφου εχει κανει ο "κομπιουτερας" τις απαραιτητες αναβαθμισεις, με παιρνει η γυναικα και μου λεει οτι το μηχανημα περα απο το οτι δεν ειναι πιο γρηγορο, τρωει και σκαλωματα και μπσοντ. Παω απο εκει, ανοιγω το pc και μετα απο λιγο ψαξιμο.. instaεγκεφαλικο. Ο "γατος" οχι μονο δεν τσεκαρε τι μνημες εχει πανω ηδη ο υπολογιστης αλλα δεν τσεκαρε καν ποιες μνημες ειναι συμβατες με την μητρικη. Εβαλε μνημες 1866 μαζι με ασχετες σε μητρικη που υποστηριζει μεχρι 1333. Τις βγαζω, ολα καλα, ο υπολογιστης δειχνει να λειτουργει μια χαρα αλλα δεν τον λες και γρηγορο. Ξανατσεκαρω να δω τι παιζει και.... Ο ΤΥΠΟΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΤΟΝ HDD ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ SSD ΓΙΑ STORAGE. Αυτος ο ανθρωπος βγαζει τουλαχιστον 70κ τον χρονο.... Καληνυχτα. 6
Gtr34 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Καντε την αναβαθμιση μερικα δευτερόλεπτα θα χρειστουν, ειναι και ποιο γρηγορος ο 29
Προτεινόμενες αναρτήσεις